Skocz do zawartości

Kto wygra 92 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra

• Polska-Niemcy 0:0
    • Polska-Niemcy 1:0
    • Polska-Niemcy 2:0
    • Polska-Niemcy 3:0
    • Polska-Niemcy 0:1
    • Polska-Niemcy 0:2
    • Polska-Niemcy 0:3
    • Polska-Niemcy 1:1
    • Polska-Niemcy 1:2
    • Polska-Niemcy 2:1
    • Polska-Niemcy 2:2
      0
    • Polska-Niemcy 2:3
    • Polska-Niemcy 3:2
    • Polska-Niemcy 3:3
      0
    • inne
    • Polska-Niemcy 3:1
    • Polska-Niemcy 1:3

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Nic sie wielkiego nie stalo wygral lepszy :), martwi mnie tylko to iz Boniek i nasz najbardziej znany emeryt bramkarz bedzie mial powody do wiieeeeeeeeeeeeeelkiej krytyki i dzgania Leo ile wlezie bo przeciez moglismy nawet 10:0 wygrac z Niemcami :).

Tak czy siak zle niebylo w ogolnym rozrachunku remis (wygrana Kubicy) :D

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 6,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Leo, why did we lose ? - for money !

he he he h ;)

1410r - Polska-Niemcy 1:0

2008r - Polska-Niemcy 0:2

;)

Napisano

szkoda gadać... gra Pana Krzynówka i Żurawskiego to jakieś nieporozumienie... jak jacyś amatorzy...

qrna wchodzi taki Piszczek, chłop z wakacji przyjechał i ziemie gryzie...

a te leśne dziadki tylko narzekają...

było by dobrze gdyby wszyscy grali jak nasz nowy nabytek... bez kompleksów...

brakło walki... :( kibice się spisali rewelacyjnie, dali czadu... ;)

a gadanie że brakuje Błaszczykowskiego czy innych to nic nie da:P

poprostu naszym niektórym piłkarzom brakło przysłowiowych jaj...

profesjonaliści grają walczą na boisku i ziemie gryzą o każdą piłkę, bez kompleksów...

choć ta bramka ze spalonego to też mogła być...

Podolski zachował się na poziomie i widać było że nie bardzo się cieszy...

wygrali lepsi...

Napisano

No przegrali ale, wydaje mi się, że nie grali źle i cos jeszcze strzelą na tym Euro :)Niemcy też strasznie przyfarcili :(

Napisano
Niemcy też strasznie przyfarcili :(

to juz jest norma.... a co do gry to strasznie zawiodl zuraw/krzynowek... kompletne nieporozumienie czemu Leo nie dal szans od poczatku Rogerowi.

Napisano

skąd ja to znam? jak z Austrią będzie plajta to ja już nie wiem :(

Napisano
Mogę tylko pogratulować "władzom" PZPN które nie chciały kiedyś Podolskiego w reprezentacji..

Pije 4 piwo. ...

A ja ósme... co nie zmienia faktu, że mieliśmy piknikowe popołudnie z małym zgrz\ytem... co ja pisze wogóle...

Napisano
melduje wypite 12 i wcale mniej kqur.....wiony nie jestem

poczekaj do jutra jak zacznie % odparowywać... :P

Napisano
melduje wypite 12 i wcale mniej kqur.....wiony nie jestem

Ja jako stary dziad ... chciałbym ogłosić pomimo konsekwencji które czekają na mnie jutro...że dojechałem jescze dalej ale ... nie mam z kim pogadać o naszej porażce.. mało tego... nie mam z kim pogadac o czymkolwiek... zostałem sam dzierżąc piwko w ręku... bo goscie się wynieśli...

Napisano

mówiąc szczerze mecz był, poniżej moich oczekiwań ;), miało być 3:1, zostało na 2:0, cóż , ubawiłeś się dopiero po meczu, oglądając wypowiedzi naszych zawodników :D, oraz komentarze w studio. Chciało by się powiedzieć to już było ;), deja vu czy co, a może brak snu, ta sama gadka co mistrzostwa, będzie lepiej ...

Oby, na szczęście Kubica pokazał na co go stać i dzięki temu dzień był udany, i Mazurka mogłem wysłuchać oby tak dalej ...

//Pozdr.

Życząc Wam i sobie lepszego odbioru w kolejnych starciach, naszej 11-stki ...

Napisano

heh, kiedyś się mówiło Futbol to taka gra że wszyscy grają a niemcy wygrywają;)

A tak pozatym to mieliśmy kuuupe akcji, strzałów nawet może 2 w światło bramki.....

Po rogerze widać jaka jest przepaść między grą brazylijczyków a grą europejczyków. Inna klasa zupełnie.

Napisano
..., martwi mnie tylko to iz Boniek i nasz najbardziej znany emeryt bramkarz bedzie mial powody do wiieeeeeeeeeeeeeelkiej krytyki i dzgania Leo ile wlezie bo przeciez moglismy nawet 10:0 wygrac z Niemcami :)

To jest Najwieksza umiejetność polaków...piepszenie już po fakcie...krytyka wszystkiego i wyciąganie bzdurnych wniosków. Zaraz będzie pełno komentarzy...jak to kto grał i bla bla bla...Że wiater piłe znosił...Polacy Dużo Szczekaja...jak dorosna to może naucza się gryźć ;)

kto dzisiaj grał? :p

Zdrowe Podejście :D Ta piła strasznie nerwowa jest...powinni jakiś nerwosol dostarczać ;)

Po rogerze widać jaka jest przepaść między grą brazylijczyków a grą europejczyków. Inna klasa zupełnie.

Ja mam nawet pomysł by zaminić polaczków w ekipie na Brazylijczyków ;)

Roger fajnie grał...

A Podolski Fajny kolo...tylko szkoda, że nie gra dla nas...;)

A Krzynówek...CJK?!? Maskotka druzyny? :)

Acha...I Niemcy to Symulańci straszni...Potykają się sami o siebie :P

Napisano

ee Predator, to nie do końca tak, chodziło mi o to że to samo mieliśmy już w przeszłości,

cały mecz był naprawdę na dość niskim poziomie, brak szybkości i składności akcji (swoją drogą szkoda), myślę że jest wielu "młodszych" i ambitniejszych piłkarzy, niż np. Żurawski, który ni stąd ni z owąt się rozchorował ... grali, owszem, jednak poziom tej gry był nie zadowalający, i mówienie że było kilka fajnych akcji, to imo nieco za mało ;).

Czego było brak to zgrania, myślę, zastanawiające jest to że mamy dobrych piłkarzy, acz jedynie w ligach zachodnich, jako reprezentacja kraju, jesteśmy tacy sobie, grupa indywidualności jak to dziś już słyszałem w komentarzach ;),

naprawdę wierzę głęboko że kolejne mecze będą lepsze a szczególnie że grać będziemy z zespołem, który przynajmniej teoretycznie jest od nas znacznie słabszy ;).

CzAk1 -> szybki atak ;) ...

i murawa była nierówna, i koszulki za ciasne, a piłka okrągła.

i jeszcze edit:

cyt.

"Nie wiem co mówił Leo Beenhakker w szatni po meczu. Nie rozumiem angielskiego" - zakończył "Żuraw" z uśmiechem.

Gratuluję poczucia humoru ;). Go Home.

//Pozdr.

Edytowane przez miriam

Napisano

Roooooooooobert Kubica.... ratuje hoonooooooor kibica....

cała ulica mi to wczoraj śpiewała :)

Napisano

Prosty sposób na wygrywanie: Brazylijczycy do polskiej drużyny - Polacy do niemieckiej i po problemie.

Napisano

teraz człowiek na trzeźwo zobaczył powtórki i jasno stwierdzam... Niemcy wcale by tego meczu nie wygrali.

Klose był na spalonym i gola nie powinno się uznać, a jeśli przepuścili to również powinni puścić bramkę Smolarka, ale tak to już jest...

Jeśli sędzia nie będzie po naszej stronie to nigdy nie wygramy z Niemcami.

Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

gdzieś tam przed tym meczem, w trakcie i po zatracony został zdrowy rozsadek i zamias traktować to jako zwykły futbol, traktujemy to jak sprawe polityczną, honorowa, wspominamy 1410, 1939... - makabra jednym słowem. Brakuje nam dystansu

Napisano
gdzieś tam przed tym meczem, w trakcie i po zatracony został zdrowy rozsadek i zamias traktować to jako zwykły futbol, traktujemy to jak sprawe polityczną, honorowa, wspominamy 1410, 1939... - makabra jednym słowem. Brakuje nam dystansu

najwidoczniej brakuje nam tego czegoś... :P chyba pozostaje ten niedosyt i zawsze gdy jest tylko okazja to chcemy skopać tyłki sąsiadom.

a dystansa to nam brakuje, niestety taki już nasz naród...

pozostaje wierzyć w mecz ostatniej szansy...

wierzę żę awansujemy, bo Chorwacja również nic nie pokazała, ale może wygrać z Niemcami(fuksem:P) i to było by mega ciekawe... ;P

Napisano

Wdupilismy to wdupilismy - niemcy grali imo zdecydowanie lepiej - z glowa, z opanowaniem i z genialnym Podolskim ;) Jakos wierzylem ze tym razem wygramy, ale to byla taka wiara ponad logike ;) mozna sie bylo spodziewac - mam nadzieje ze jeszcze powalczymy na tych mistrzostwach bo w koncu po cos sie ten szalik kupilo ;)

Napisano

Krzynówek - man of the match ! :D Gdyby Roger grał od początku, a Krzynówek grzał ławę to wczoraj dwukrotnie pokonalibyśmy Niemców :); ważne, że Robert Kubica pokazał klasę, a Hamiltonowi się należało ! :)

Napisano

Prawda jest taka że Kubica zdobył pierwsze miejsce bo jechał niemieckim autem

a niemcy wygrali mecz bo mieli polaka w składzie :D

Napisano

najlepsze to jest porownywanie pilki i euro do bitew, wojen czy podobnych spraw, a najsmieszniejsze to porownywanie do Grunwaldu, ciagle wszyscy przypominaja sobie pojedyncze zwyciestwa, ktore nie mialy nic wspolnego z pilka i byly bardzo bardzo dawno.

Parodia troszke, przegralismy bo slabo gralismy albo ``niemcy`` (Podolski zdrajca ;D) byli znow lepsi i trzeba sie z tym pogodzic, a myslec o kolejnym meczu ;)

pozdro !

Napisano

Na Grunwaldzie raczej wygralismy przez przewage liczebna

Grajac wczoraj 22:11 tez bysmy pewnie wygrali

Napisano

Eee Tam. Nic się nie stało!! No przecież nic się nie stało!! :)

W zasadzie nie było tak źle...Jak by tak sie zastanowić to powinno być nawet 1:0...albo 1:1 (jeśli uznać naszego Gola)...NAstępnym razem przydał by się lepszy arbiter bo jeśli sędzia nas będzie oszukiwał...to nigdy z nimi nie wygramy. Ale jak to dziesiaj przemyslałme to gra była dobra...Była pare akcji..sporo możliwośći...Nawaliła jedynie gra zespołowa...Ale zwycięstwo nad niemcami...to tylko kwestia czasu :)

A że brak nam dystansu...to chyba taka cecha narodowa (dodatkowa napędzane przez media :>)

Za to naszą narodową siłą jest to, ze i tak ta porażke obrucimy w żart...Bo potrafimy się smiać sami z siebie ;)

Napisano

warto dodać że ktoś nie wytrzymał i wywalił telewizor prze okno...

tylko ciekawe czy będzie żądał odszkodowania od reprezentacji... :P hehe

damy radę, byle zapomnieć szybko o porażce i do boju!!! :D

P.s.

Póki co najlepszy mecz na Euro to Italia z Holandią