Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czy rozdzielczość 1680x1050 będzie zgodna z regulaminem? czy któryś z boków musi mieć ponad 1118 mimo ze rozdileczośc jest wieksza niz 1118x1118 ?? Masło maślane, wiem ;]

Napisano

1680x1050 to chyba troszkę za mało :) delikatnie rozszerz żeby krótszy bok miał te przepisowe 1118px i nie będziesz miał problemów, jak ktoś będzie bardzo chciał to sam sobie zrobi tapetę na pulpit :D

Napisano

Czy jesli w mojej pracy chcialbym uzyc wizerunku postaci z filmow Disneya itp nie bedzie z tym zadnych problemow? Wiem ze praca nie bedzie uzyta komercyjnie itd ale jakos mnie to nie uspokoilo

pozdr,

pionier

Napisano

Pionier - Fragment regulaminu:

"Zabronione jest korzystanie z projektów, znaków firmowych, filmów, gier lub innych form audiowizualnych które są chronione prawami autorskimi."

Napisano

Mam wolny temat la kogoś kto ma talent a brakuje mu inspiracji.

Przeglądając wątki zauważyłem że wszystko kręci się wokoło samobójstwa, okaleczeń itp.

Czy nikt nie wie że zdarzało się że gdy była awaria prądu a w związku z tym nie działała najpopularniejszy pochłaniacz czasu czyli tv, to za 9 miesięcy był krótki wyż demograficzny?

Myślę że to bardzo ciekawy pomysł na pracę ;-)

Coś w stylu:

W tle TV z kaszką, po drodze porozrzucane ciuchy, a z boku widać tylko koniec łóżka z czterama stopami ;-)

Z chęcią pooglądałbym jak taka praca się rozwija i bardzo bym kibicował.

Napisano

Przeczytałem cały wątek i nie znalazłem zasadniczego pytania - na jakich zasadach działają nominacje i co będzie brane pod uwagę przy nominacjach?

Napisano (edytowane)
Przed nominacjami opublikujemy co zostanie rozdane za jakie miejsce. Byc moze cos sie jeszcze pojawi:)

Nie to żembym liczył na podium ale zdaję mi się ze to jest robione troche od tyłu. Gdyby byli nie uczciwi organizatorzy to mogli by to wykorzystac ;)

PS: Porosze zwrocic szczegolna uwage na ";)" - to oznacza ze zdanie jest zartem i nie nalezy sie obrazac o jakies podejzenia :P

Przeczytałem cały wątek i nie znalazłem zasadniczego pytania - na jakich zasadach działają nominacje i co będzie brane pod uwagę przy nominacjach?

Zasada jest prosta: Jury/Żuri (czy jak to tam po waszemu sie pisze) mówi kto jest naminowany

Edytowane przez happy-angel
Napisano (edytowane)

bapi: Faktycznie, nie jest to napisane. System będzie podobny jak w poprzednich bitwach. Po prostu wybierane są prace, które mają największe szanse na ukończenie, pod uwagę może być brany również oczywiście poziom jak i częstotliwość aktualizacji.

Przede wszystkim patrzymy na etap ukończenia danej pracy, często nawet sami autorzy przyznają, że nie zdążą nic z nią zrobić i automatycznie taka praca nie przechodzi.

@happy-angel: Moze faktyczni źle się wyraziłem.

Traktujmy listę aktualną nagród za ostateczną. Wkrótce pojawi się podział nagród.

Edytowane przez Adek
Napisano

Zle mnie zrozumiales. Nie chodzilo mi o wycofanie nagrod tylko o nagradzanie nie wedlug miejsca tylko subiektywnie przez kazdego z sponsorow/juriorow. Zreszta mniejsza o to ide dalej modelowac :P

Napisano (edytowane)

Spokojnie. Nagrody pojawią się jeszcze w ten weekend.

Przyznamy standardowo, 3 pierwsze miejsca, które zostaną nagrodzone.

Dodatkowo przyznamy wyróżnienia, które wyeksponujemy na podstronie z wynikami bitwy oraz oczywiście, każda bitwa to również nagroda publiczności, przeprowadzimy odp. sondę.

Edit: Podział nagród został zamieszczony na stronie.

Edytowane przez Adek
Napisano (edytowane)

nie. 15-tego zostaną ogłoszone wieczorem.

Faktycznie może następny razem napiszemy dokładną godzinę.

15-tego chciałbym opublikować nominacje już, wieczorem.

Edit: Faktycznie. To niejasno określiliśmy. Do północy 15-tego będziemy się przyglądać poczynaniom. Nominacje albo zostaną ogłoszone po północy 15-tego lub 16-tego w godzinach popoludniowych. Jednak chciałbym ogłosić je zaraz po północy (pierwsza wersja).

Bedziemy patrzyc na postep prac do 15-tego do północy.

Edytowane przez Adek
Napisano

Kto pełni rolę tłumacza w tej bitwie ?? Bo chciałbym napisać tekst i tylko skonsultować jego poprawność, no ew. zawartość.

Napisano

gratuluję wszystkim nominowanym!!! osoby którym nie udało się mają już luz, termin ich nie goni i mogą w nocy spać ....a nominowani do dzieła!!! klikać klikać ;)

Napisano (edytowane)

themindfields: Sorki za wprowadzenie w błąd :) Fikołek na następnej stronie ładnie ci wszystko opisał.

Edytowane przez NV
Napisano (edytowane)

^ Popieram. Może niech każdy doda przed nazwą wątku "NOMINOWANY [sSAT]: xxx....."

happy-angel: To zacznijmy od siebie, a inni się dołączą. Najwyżej ktoś pomyśli, że szpanuje że sie dostałem ;P a nie mam czym...

Edytowane przez NV
Napisano

happy-angel -> o o ! Albo jescze inaczej

Wątki które przeszły nominacje niech mają np takie miniaturki

win.jpg

A te które nie przeszły nominacji niech mają tak (bez obrazy dla kolegi Kreski ;) )

fail.jpg

Taaaakie cuś by było dobre! ;)

Napisano
happy-angel -> o o ! Albo jescze inaczej

wątki które przeszły nominacje niech mają np takie miniaturki

win.jpg

a te które nie przeszły nominacji niech mają tak (bez obrazy dla kolegi kreski ;) )

fail.jpg

taaaakie cuś by było dobre! ;)

lol .

Napisano (edytowane)

Może zamiast WIN/FAIL poprostu po przekątnej obrazka NOMINOWANY ? ;)

Fikołek ---- > Heh, dobrze wiedzieć :)

Edytowane przez NV
Napisano

Przypominam, iż do 25 nie zostało wiele czasu. Do godz. 23:59 dnia 25 września w wątkach nominowanych powinny zostać udostępnione prace w regualminowym rozmiarze, najlepiej opisane jako FINAL/Finalna praca/Ukończona praca ...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności