tweety Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Roszondas: możesz pod warunkiem, że o tym napiszesz i pokażesz w wątku pracę przed tymi zabiegami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 Czy rozdzielczość 1680x1050 będzie zgodna z regulaminem? czy któryś z boków musi mieć ponad 1118 mimo ze rozdileczośc jest wieksza niz 1118x1118 ?? Masło maślane, wiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 1680x1050 to chyba troszkę za mało :) delikatnie rozszerz żeby krótszy bok miał te przepisowe 1118px i nie będziesz miał problemów, jak ktoś będzie bardzo chciał to sam sobie zrobi tapetę na pulpit :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 Hehe dzięki :) Ale nie sądze aby ktoś wziął to na pulpit ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Czy jesli w mojej pracy chcialbym uzyc wizerunku postaci z filmow Disneya itp nie bedzie z tym zadnych problemow? Wiem ze praca nie bedzie uzyta komercyjnie itd ale jakos mnie to nie uspokoilo pozdr, pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Pionier - Fragment regulaminu: "Zabronione jest korzystanie z projektów, znaków firmowych, filmów, gier lub innych form audiowizualnych które są chronione prawami autorskimi." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziec Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Mam wolny temat la kogoś kto ma talent a brakuje mu inspiracji. Przeglądając wątki zauważyłem że wszystko kręci się wokoło samobójstwa, okaleczeń itp. Czy nikt nie wie że zdarzało się że gdy była awaria prądu a w związku z tym nie działała najpopularniejszy pochłaniacz czasu czyli tv, to za 9 miesięcy był krótki wyż demograficzny? Myślę że to bardzo ciekawy pomysł na pracę ;-) Coś w stylu: W tle TV z kaszką, po drodze porozrzucane ciuchy, a z boku widać tylko koniec łóżka z czterama stopami ;-) Z chęcią pooglądałbym jak taka praca się rozwija i bardzo bym kibicował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 Pionier: nie, nie uzywamy wizerunków chronionych prawem autorskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Adek & ferni, dzieki za odp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 bodziec jest już kilka takich tematów, nie przeglądałeś dokładnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziec Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 mea culpa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Za jakie miejsca jakie sa nagrody? Bo sa jedynie wymionione w punktach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2008 Przed nominacjami opublikujemy co zostanie rozdane za jakie miejsce. Byc moze cos sie jeszcze pojawi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Byc moze cos sie jeszcze pojawi Jak dojdzie samochód (czerwony) to i ja się zabiorę do roboty bo na razie brak mi silnej motywacji :P ale koniecznie czerwony musi być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bapi23 Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Przeczytałem cały wątek i nie znalazłem zasadniczego pytania - na jakich zasadach działają nominacje i co będzie brane pod uwagę przy nominacjach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 (edytowane) Przed nominacjami opublikujemy co zostanie rozdane za jakie miejsce. Byc moze cos sie jeszcze pojawi:) Nie to żembym liczył na podium ale zdaję mi się ze to jest robione troche od tyłu. Gdyby byli nie uczciwi organizatorzy to mogli by to wykorzystac ;) PS: Porosze zwrocic szczegolna uwage na ";)" - to oznacza ze zdanie jest zartem i nie nalezy sie obrazac o jakies podejzenia :P Przeczytałem cały wątek i nie znalazłem zasadniczego pytania - na jakich zasadach działają nominacje i co będzie brane pod uwagę przy nominacjach? Zasada jest prosta: Jury/Żuri (czy jak to tam po waszemu sie pisze) mówi kto jest naminowany Edytowane 21 Sierpień 2008 przez happy-angel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 (edytowane) bapi: Faktycznie, nie jest to napisane. System będzie podobny jak w poprzednich bitwach. Po prostu wybierane są prace, które mają największe szanse na ukończenie, pod uwagę może być brany również oczywiście poziom jak i częstotliwość aktualizacji. Przede wszystkim patrzymy na etap ukończenia danej pracy, często nawet sami autorzy przyznają, że nie zdążą nic z nią zrobić i automatycznie taka praca nie przechodzi. @happy-angel: Moze faktyczni źle się wyraziłem. Traktujmy listę aktualną nagród za ostateczną. Wkrótce pojawi się podział nagród. Edytowane 21 Sierpień 2008 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Zle mnie zrozumiales. Nie chodzilo mi o wycofanie nagrod tylko o nagradzanie nie wedlug miejsca tylko subiektywnie przez kazdego z sponsorow/juriorow. Zreszta mniejsza o to ide dalej modelowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2008 (edytowane) Spokojnie. Nagrody pojawią się jeszcze w ten weekend. Przyznamy standardowo, 3 pierwsze miejsca, które zostaną nagrodzone. Dodatkowo przyznamy wyróżnienia, które wyeksponujemy na podstronie z wynikami bitwy oraz oczywiście, każda bitwa to również nagroda publiczności, przeprowadzimy odp. sondę. Edit: Podział nagród został zamieszczony na stronie. Edytowane 24 Sierpień 2008 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 a co z tym pomyslem "pisemny dyplom" od redakcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 15tego do polnocy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 15tego do polnocy ? czy 16 z samego rana? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 (edytowane) nie. 15-tego zostaną ogłoszone wieczorem. Faktycznie może następny razem napiszemy dokładną godzinę. 15-tego chciałbym opublikować nominacje już, wieczorem. Edit: Faktycznie. To niejasno określiliśmy. Do północy 15-tego będziemy się przyglądać poczynaniom. Nominacje albo zostaną ogłoszone po północy 15-tego lub 16-tego w godzinach popoludniowych. Jednak chciałbym ogłosić je zaraz po północy (pierwsza wersja). Bedziemy patrzyc na postep prac do 15-tego do północy. Edytowane 13 Wrzesień 2008 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Kto pełni rolę tłumacza w tej bitwie ?? Bo chciałbym napisać tekst i tylko skonsultować jego poprawność, no ew. zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Witam, Na to jest jeszcze chwila czasu. Można to wysłać do mnie na PW bądź na maila (kontakt na dole). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Ciekawi mnie to kto decyduje o nominacjach...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Uwaga! Ostatnie minuty na zamieszczenie jakichkolwiek zmian w pracach. 15-ty kończy się za kilkanaście minut :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 a kiedy trzeba wpisac historie po angielsku? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Historii jeśli nie ma jeszcze przetłumaczonej, należy ją przygotować do 25 września. Time out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 gratuluję wszystkim nominowanym!!! osoby którym nie udało się mają już luz, termin ich nie goni i mogą w nocy spać ....a nominowani do dzieła!!! klikać klikać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iacu Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) ja tez wszystkim gratuluje ! Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez iacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 wybrales chyba najmniej odpowiednie miejsce na zadanie swojego pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Gdzie są winiki prac nominowanych ? Czy jeszcze w ogóle takowych nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Na stronie głównej. Dostałeś sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themindfields Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Kogo konkretnie muszę poprosić o przeniesieniu mojego tematu z bitwy do WIP bo chce go skończyć? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) themindfields: Sorki za wprowadzenie w błąd :) Fikołek na następnej stronie ładnie ci wszystko opisał. Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez NV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 fajnie bylo by jakos wyroznic watki ktore sa nominowane bedzie latwiej obserwowac konkurencje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) ^ Popieram. Może niech każdy doda przed nazwą wątku "NOMINOWANY [sSAT]: xxx....." happy-angel: To zacznijmy od siebie, a inni się dołączą. Najwyżej ktoś pomyśli, że szpanuje że sie dostałem ;P a nie mam czym... Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez NV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Lepiej na czerwono. Fajnie zeby to dopilnowali moderatorzy zeby nie bylo wyjatkow. UPDATE: BB Code tego nie potrafi zrobic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 happy-angel -> o o ! Albo jescze inaczej Wątki które przeszły nominacje niech mają np takie miniaturki A te które nie przeszły nominacji niech mają tak (bez obrazy dla kolegi Kreski ;) ) Taaaakie cuś by było dobre! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 happy-angel -> o o ! Albo jescze inaczej wątki które przeszły nominacje niech mają np takie miniaturki a te które nie przeszły nominacji niech mają tak (bez obrazy dla kolegi kreski ;) ) taaaakie cuś by było dobre! ;) lol . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) Może zamiast WIN/FAIL poprostu po przekątnej obrazka NOMINOWANY ? ;) Fikołek ---- > Heh, dobrze wiedzieć :) Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez NV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 themindfields możesz sam przenieść wątek na górze masz Narzędzia Wątku i tam to uczynić możesz :) (move threat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themindfields Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Dzięki fikołku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Przypominam, iż do 25 nie zostało wiele czasu. Do godz. 23:59 dnia 25 września w wątkach nominowanych powinny zostać udostępnione prace w regualminowym rozmiarze, najlepiej opisane jako FINAL/Finalna praca/Ukończona praca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 hihi a juz mialem zapytac do ktorej godz:min mozna oddawac pracki :P znaczy sie nie bylo tematu :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 25 wrzesień, poprawka w godzinie żeby było jasne: DEADLINE: 25 wrzesień, 23:59:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 A co sie dzieje w czasie pomiedzy 23:59:59 a 24:00:00? przeciez to wciaz 25 wrzesnia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 nie ma 24:00:00 jest 00:00:00 a to już 26 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi