Napisano 11 Lipiec 200816 l Kto zamierza być ? Z Wrocka : Knysia + Patrycja Black Mamba (vel Tomuś) Piksar vel Piksar reszta ? ktoś z prowincji (Wawa)? reszta świata ?
Napisano 12 Lipiec 200816 l czy to autodesk cośtam wymaga jakiegoś zapisu wcześniejszego, licencji itd?
Napisano 12 Lipiec 200816 l Ooo, nie zauważyłem, Piksar, to wywal mój wątek na ten termin jak możesz. To ja z Kiki, jak nie na autodesku to po autodesku raczej na pewno. Leru i Johny raczej też się zapowiadają? Valery -> w formularzu trzeba podać serial number.. Edytowane 12 Lipiec 200816 l przez Levus
Napisano 12 Lipiec 200816 l w formularzu trzeba podać serial number.. heh z key-generatora raczej nie przejdzie, więc trudno :)
Napisano 12 Lipiec 200816 l heh z key-generatora raczej nie przejdzie, więc trudno :) znaczy źle Ci napisałem, tylko część eventu jest dla użytkowników (masterclasses), reszta jest dla wszystkich. W newsie jest link do programu i formularza reg.
Napisano 12 Lipiec 200816 l Ja bede na bank. Jak patrze impreza w fabryce trzciny na pradze, hehe mam 5 min pieszo od domu :D Leru namowimy i reszte :)
Napisano 12 Lipiec 200816 l z wrocka jedno miejsce w aucie jest chyba się skuszę :D ale odpowiedz czy na 100%, dam dopiero jutro lub w poniedziałek
Napisano 12 Lipiec 200816 l Ja bede na bank. Jak patrze impreza w fabryce trzciny na pradze, hehe mam 5 min pieszo od domu :D Leru namowimy i reszte :) Ja się bez Ciebie nie kręce po okolicy:p
Napisano 14 Lipiec 200816 l Piksar, jesli jedno miejsce nadal wolne to jade z wami :) zarejstrowalem sie, dostalem maila potwierdzajacego, ale chyba cos nie tak jest. w mailu jest tylko obrazek. nic poza nim. tak powinno byc?
Napisano 14 Lipiec 200816 l Damn... a miałem mniej pić;) chyba będę, tylko ustalcie co gdzie jak o której.
Napisano 14 Lipiec 200816 l Hmmm... widze, ze bedzie z kim gadac na tym evencie;) MAm nadzieje, ze bedzie chociaz jedna znajoma morda;)
Napisano 15 Lipiec 200816 l Autor ekipa z Wrocka sie wysypała wiec są miejsca w aucie (3)- piszcie - jak nie bedzie chetnych to nie jedziemy
Napisano 18 Lipiec 200816 l Czekam na foto relacje z tej imperzy. A może znajdzie się osoba chętna, która dodatkowo napisze kilka zdań o tym wydarzeniu, chodzi o krótki artykuł/relację. piksar: Czyli wroclaw ostatecznie nie przybyl? Edytowane 18 Lipiec 200816 l przez Adek
Napisano 19 Lipiec 200816 l Autor Wrocław w formie zlotowozu nie dotarł z powodu wysypania członków Asblaze z ekipą reprezentował Wrocek
Napisano 19 Lipiec 200816 l I piwo! Poza tym całkiem fajnie się zrobiło po części oficjalnej, która byłą lekko nudnawa.
Napisano 20 Lipiec 200816 l Foto foto foto ? wieczor był przedni ;) Pozdro wszystkich co byli i co im sie nie dojechało :)
Napisano 21 Lipiec 200816 l hi sorki że dopiero teraz ale z netem problem w chacie : pare fot tu i zaraz wlepiam megapacka na serwa (z samej imprezy autodesk nie robiłem .. za ciekawe rzeczy opowiadali aby tracić czas na fotki :) ) zabawy partiklami ;) było QL ;) pozdro
Napisano 21 Lipiec 200816 l Autor pozdro Ta młoda laseczka po środku na dole to od nas z forum ? Ta koło Ardeniego
Napisano 21 Lipiec 200816 l One tak po prostu przyszły się do nas przysiąść w knajpie :D Do "nas" od razu. Do Ardeniego to może i tak... Ex3, Ty jesteś jednym z tych panów z MightPower (or smth) ???????
Napisano 21 Lipiec 200816 l Ta młoda laseczka po środku na dole to od nas z forum ? Ta koło Ardeniego tiaaa..pix buziak od laseczki :* btw poszłedł link pm'ami kto nie dostał- dać znać Edytowane 21 Lipiec 200816 l przez krzyhhh
Napisano 21 Lipiec 200816 l Do "nas" od razu. Do Ardeniego to może i tak... Ex3, Ty jesteś jednym z tych panów z MightPower (or smth) ??????? Taaa MightPower :D:D:Da Mindpower jak już coś :D tak ja to ten gruby w białym t-shirt`cie
Napisano 21 Lipiec 200816 l no byliśmy ... ale zmywka byłą zaraz po imprezie ;) Także na fotkach ekipy z RMG nie uświadczycie ;)
Napisano 21 Lipiec 200816 l No i johnego na fotach prawie nie ma, bo znowu focil ;P Najlepsze byly amerykanki, czlowiek sie gimnastykuje po angielsku, a pozniej sie okazuje ze obie plynnie po polsku mowia ;) jak cos to krzyhhh ma kontakty do dziewczyn ;P
Napisano 25 Lipiec 200816 l Ja cie, do czego to doszło, żeby na zlotach pojawiały się dziewczyny w takich ilościach... Świat stanął na głowie :) pozdr