Dann.G Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 jak na prace stworzoną na lapsie to bardzo fajnie wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 20 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2010 prawie-urban nindże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Ding :), lubię ten "sos" jaki jest w Twoich prackach, nie tak łatwo to osiągnąć. Fajnie fajnie, lubię ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 o tak- bardzo nurtujacy i inspirujacy wątek...aż chce sie pracowac, jak sie czlowiek naoglada- rspct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 kolorki i pędzelki super. Nie są takie oczywiste i fajnie wyłażą na wierzch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 przepiękne kolory. taka niesamowita przestrzeń jest w tej pracy :) kompozycja bardzo wyważona a postacie tak fajnie dopiero po kilku sekundach patrzenia sie zauważa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Praca swietna, ale jak dla mnie ciut przyduzo tych skal, tworza taki nieoczywisty przepych, gdyby tak co trzeci wywalic. No i to chyba zrobilo by z nich jeszce wiekszych fafako-dżolerów bo zaiste skakac na takie odleglosci to juz nie parkour, lecz matrix ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Ice, pamiętaj, że to są nindże! z nimi nigdy nic nie wiadomo ;P! Co do samej pracy.. Świetna! więcej nic nie powiem... wracam do ćwiczenia własnego skilla ;\. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 24 Luty 2010 Autor Share Napisano 24 Luty 2010 after blade runner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 "Poranny namiot" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 nie nooo, te kolory w tym ostatnim niszcza....ciagle probuje cos takiego uzyskac..mieszam te textury zdjecia...a i tak nie wychodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 o jaaa... :))) ale mnie zamurowalo. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Co te prace w sobie maja ze mi sie tak podobaja? :) I czemu indukuja w moim ukladzie nerwowym przeplyw jakichs tanich, czestochowskich rymow? Chyba nigdy nie poznam odpowiedzi na te pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 spoko ale poprzednie rzeczy duuzo lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 uuu kolorki miodne, fakturki tez, jak zwykle KLASA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samborek Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 it's lajk a mirykul mogę skrawek Twojego mózgu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 it's lajk a mirykul mogę skrawek Twojego mózgu ? Co ty on to wszystko dlubie stopami. Rekoma bylo by za latwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Jedna z niewielu teczek gdzie można ciągle wchodzić i się zachwycać nawet jeśli nie ma nic nowego. Tak z ciekawości są jeszcze gdzieś dostępne twoje brushe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samborek Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Elvans tutaj są dostępne jeszcze jak coś :) http://www.sendspace.com/file/hrafgs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 ooo panie - pełen szacun :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Ładne kolorki i światło. Niektóre parasole za duże się wydają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nata Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Super kolorystyka i czuc taka leekkosc, zazdroszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 świetny klimacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 26 Luty 2010 Autor Share Napisano 26 Luty 2010 dobra jeszcze jedna pracka na ten tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 26 Luty 2010 Autor Share Napisano 26 Luty 2010 Jeszcze jedna pracka na ten tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nata Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 Bardzo ladnie pokazales fakture, nie no jestem pelna podziwu dla tej teczki, demotywujesz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 na prawdę grubo Wątek to całe garści motywacji na najwyższym poziomie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 dobra. dorzucam jeszcze jedna weekendowa pracke. Tym razem cos w klimacie mjr kusanagi ukradla motocykl Kaneda.. czy jakos tak. Glowna refka dla mnie byla moja malzonka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Ładną masz małżonkę maaan :P Komentowanie obrazków jest bez sensu - przecież wiesz, że mało kto (nikt?) Ci tu nie podskoczy - mimo wszystko chyba dobrze, że je wrzucasz, bo motywują do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 no ladne cacuszka pokazujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samborek Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 móóóóóózg móóóóóózggg.... [ślini sie] ciekawe jak sie steruje takim wielkim motorem xD świetny art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Aaaaakiraaaa! Bardzo ladnie sie motocykl w kompozycje sklada i kolorki mozna lyzka jesc. Troche tylko albo szyi brakuje, albo glowa duza, albo cos w tych okolicach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 o ile motorek plus scena jest mega dynamiczna to postać wogole nie siedzi, generalnie do dopieszczenia bo potencjał jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 małżonka fajna :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Miazga.. co się z Tobą porobiło.. :D HAHA Jeszcze trochę i będziesz mógł wydać swojego art booka. Już nie wystarczy okładka Digital Art Masters ;) https://shop.3dtotal.com/services/oscommerce/digital_art_masters/digital_art_masters_v4/pages/image01.jpg Pozdrawiam men! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Obśliniłem się już na CA ;) Może jakiś making-of? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxbielecki Napisano 3 Marzec 2010 Share Napisano 3 Marzec 2010 Miazga. Co post to gozej za mna jak tak patrze na Twoje pracki. Kozaczysz jak nic. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 dzieki. i jeszcze jeden. Ta pracke zaczalem bez standardowego szkicowania a raczej overlayowalem kilka textur i fotek ktore pasowaly do tematyki i kompozycji ktora chcialem osiagnac (czyli zaczynajac od konca wlasciwie..) Krotki making of: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 :o + minimum 10 znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 ua, kosmos. Samochod i motocykl jakos mi nie podchodza ale to mnie rozwalilo zupelnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samborek Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 dobry matte zdecydowanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Ech, Twoje prace są tak bogate w drobne szczególiki, ale nie wymęczone, że aż wciągają i każą się rozglądać. Ostatnia praca jest cudowna. Można na siłę się przyczepić do tego, że cień te załóżmy mosty u góry rzucają pionowo, a reszta z ukosa, ale i to właściwie ledwo jest widoczne i pewnie nawet to wiesz. Mam nadzieję, że kiedyś też uda mi się tak sugerować faktury :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 jesteś bogiem Zią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Cool, fajne, duzo sie dzieje i jednoczesnie trzyma sie kupy, fajne masz to grube ziarno w swoich rzeczach, to z pedzla czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 Cool, fajne, duzo sie dzieje i jednoczesnie trzyma sie kupy, fajne masz to grube ziarno w swoich rzeczach, to z pedzla czy jak? filter->texture->grain (grain type : clumped) na zduplikowanej warstwie z zmniejszonym opacity, do tego dochodza brushe z texturami i czasem overlay'e poprzerabiane z starych prac :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Hah wiesz ile tym zdaniem zrodziles osob z tytulem Cpt. Obvious wannabe? ;> P.S Tez lubie Fetta, jedi nie maja podjazdu do tego flying ninja. W filmie nie umarl, on pozorowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 Hooo kuurrrrr... jak dorosne tez tak chce -___- (+)Dodano do folderu inspiracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 Mam nadzieję, że kiedyś też uda mi się tak sugerować faktury :D Humor Ci się wyostrzył widzę... Ale to że detal w takiej pracy jest uzyskiwany najczęściej z tekstur nie jest chyba aż takim problemem... Cpt. Obvious, dla mnie jesteś mistrzem uzyskiwania mocnego efektu z pozornie prostych rzeczy. To raczej plus niż minus, myślę że cenna umiejętność. Nie wiem na czym w praktyce polega praca CA, ale jeśli jak sama nazwa wskazuje jest to głównie praca koncepcyjna - czyli pokazanie sceny, postaci, design itd., jakiś etap w produkcji, który potem podlega dalszej obróbce - to logika podpowiada że sam techniczny aspekt wykonania pracy jest drugorzędną albo wręcz trzeciorzędną kwestią, grunt by osiągnąć zamierzony efekt. Tak na marginesie - co sądzisz o Google Sketchup ? Pracuje się na podobnych narzędziach w praktyce ? Mam na myśli pierwsze koncepcje perspektywy, kadru itd dla konkretnej sceny. Na chłopski rozum sama idea wydaje mi się fajna, ale mam na myśli bardziej coś takiego że np. na początku robicie proste bryły w jakimś 3d, szukacie kilku dobrych ujęć żeby zobaczyć czy mają ręce i nogi a potem na tym idą szkice koncepcyjne ? Czy raczej robi się thumbsy, a może za pierwszym podejściem forsuje daną koncepcję ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 O, lubię takie poranki z megaśnym artem :) aż chce się brać do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 (edytowane) uuu bomba :) mocno inspirujący Edytowane 5 Marzec 2010 przez piofoks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi