Trybal Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Witam... Od czasu do czasu nawala mi GG. Z reguły szwankuje przy uruchamianiu. Np. klikam na "Dostępny" i słoneczko świeci się raz na żółto, a raz na czerwono, tak na zmianę. I dopiero po chwili mnie zalogowuje. Już pomijam fakt, że zalogowywanie mam ustawione na automatyczne. Lecz dzisiaj w ogóle nie mogę wejść na GG, gdy klikam na "Dostępny" to po prostu nic się nie dzieje :/ Oczywiście internet mi działa czego dowodem jest ten post ;] Proszę o pomoc i z góry dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 mi też aktualnie nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Mi też . i ogolnie to zainstalowałem sobie aqq i myślałem że to dużo lepszy program..ale po 2 tyg zaczeły sie znim jaja, że nie mogłem w ogole połączyć sie z gg. to zainstalowałem everowy..ale ten swoim wyglądem mnie dołuje. co jak co ale moim zdaniem najlepiej by było gdyby wszsytcy zrezygnowali z gg i przeszli na skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Czy to forum supportowe gg? Np. klikam na "Dostępny" i słoneczko świeci się raz na żółto, a raz na czerwono, tak na zmianę. I dopiero po chwili mnie zalogowuje. Standardowe zachowanie gdy gg probuje się połączyć z serwerem. KAŻDY to ma. Lecz dzisiaj w ogóle nie mogę wejść na GG GG nie jest napędzane przez niewyczerpaną moc nadprzyrodzoną tylko przez serwery. serwer to taki komputer. a komputery mają to do siebie że się psują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszu Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 no i dzisiaj się zepsuły :] ...bywa...ale i tak zazwyczaj śmiga nie najgorzej, przynajmniej mi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 Serwer to taki komputer. Co Ty... Naprawdę? Przepraszam mości Panie za zadanie nie właściwego pytania. Lol. Po prostu dzieje mi się to dosyć często i byłem przekonany, że to z moim kompem jest coś nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 byłem przekonany, że to z moim kompem jest coś nie tak. a jak kupowales komputer to mial naklejke "GG Ready"? Moj nie ma, i co chwile sie gg wysypuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axis Mundi Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 dziś gg padło niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 czasami są winne jednak pośrednie elementy sieci ponieważ GG z regóły jest ustawiony na p2p które lubią blokować dostawcy internetu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 umarło, zdechło, padło....AQQ ratuje bo mas i tlena i AQQ i gg i wsio:) no ale co z tego, jak wiekszosc nei ma ani AQQ ani Tlena ani nic...ino gg...echh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 w końcu są święta supermarkety nie pracują to i GG zdechło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 a jak kupowales komputer to mial naklejke "GG Ready"? Nie nie miał ;] Ale za to mam naklejkę z Diablo II ^^ Jeśli Cię to satysfakcjonuje :P No cóż... Mówi się trudno... Pozostaje tylko czekać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Głupoty opowiadacie, u mnie działa ...już :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Zamiast GG można próbować używać np. protokołu Jabber. Ma to do siebie, że sieć na nim oparta jest zdecentralizowana. Oczywiście, trzeba znajomych też na to namówić. W każdym razie - istnieją alternatywy (jak prawie wszędzie). Niepodoba się usługa? Zmienić dostawcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 a gg 6.0 hula dziś jakby postradało zmysły!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 tez siedze na 6.0 problemow dzisiaj nie mialem wiec nie wiem czy jest jakas roznica miedzy 7 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 To trzeba się przejść do gg, i uzyć perswazji słownej. Siedziba gdzieś przy r. wiatraczna jest... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Ja generalnie używam do GG programu Kadu i nidgy żadnych przerw nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 Ściągnąłem sobie wersję 6 i działa :) Lol... Stara szata graficzna nieźle bije po oczach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Zostawilibyście w spokoju tą wylęgarnie trojanów ;) Już skype jest lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 a najlepszy i tak jest g-talk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 Najlepiej to w ogóle gadać w cztery oczy :D Nie ma wirusów, nie padają serwery, nie ma męczących reklam i łańcuszków xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Mike, spróbuj aqq :D ma świetne przesyłanie grafiki, 4 sieci w standardzie (tlen,gg, te jabberowe czy jakoś tak, sory, nie znam się na tym :P i sieć aqq), reszta w pluginach, aqq 2.0 trochę lipnie działa, ale 1 śmiga pięknie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Kiedyś uzywałem czegoś takiego jak "SPIK" całkiem fajny i nie trzeba było czytać bo sam gadał (syntezator mowy miał) i pocztę mozna było odbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Ja od kilku lat mam tlen. Nawet znajomych namówiłem na niego. Czasem widzę jak ludzie z gg nagle znikają, a ekipa z tlena może gadać dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 hm, wiesz co...ta burza którą doświadczyłem tej nocy.....a moze masz coś nieteges z dostawą netu po prostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 Do mnie mówisz? :D Mi giegie już działa ;] Tzn. stare :P Ale czy nowe to nie wiem bo usunąłem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 Hehehe... Spoko... Ciekawe co się zmieni... Dodadzą nowe emotikony, jakieś dupne radia których nikt nie słucha i cholera wie co jeszcze -.- Oczywiście wszystko jest niezmiernie potrzebne każdemu... -.- Lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 a ikonkę migającej koperty zamienią na migający wykrzyknik - ten najbardziej mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 a panowie to nie znacie adresu e-mail pomocy technicznej gg? ;> dziala bardzo szybko - odpowiedzieli mi w 0,5h po wysłaniu maila (co w porównaniu z innymi supportami jest świetnym wynikiem). ja napisałem o tym do nich już dawno i dostałem taką odpowiedź: Witam, Proszę sprawdzić czy w opcji Gadu-gadu/ustawienia/status jest wybrana opcja "po uruchomieniu programu ustaw poprzedni status" Jeżeli tak, proszę ją odznaczyć i po zamknięciu i ponownym otwarciu programu proszę sprawdzić działanie komunikatora. Jeżeli nie, sugeruję w opcji "po uruchomieniu programu ustaw status na" dokonać zmiany i wybrać np. status niewidoczny. Jeśli wykonanie powyższych czynności nie pomoże proszę po uruchomieniu komunikatora ustawić status na "Niedostępny" bez opisów i odczekać kilka minut. Po tym czasie proszę status ustawić jako "Dostępny". Pozdrawiam, -- Magdalena Młodszy Specjalista Wsparcia Technicznego Dział Obsługi Użytkowników Gadu-Gadu S.A. Al. Stanów Zjednoczonych 61; 04-028 Warszawa e-mail: [email protected]; [email protected] Spółka zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m. st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000264575, NIP: 867-19-48-977. Kapitały zakładowy: 1 758 461,10 zł - wpłacony w całości a co do gg ver.8 to zainstalowałem, pośmiałem się, podziękowałem i wróciłem do gg7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 ktos od wczoraj tez ma problemy z gg? czy tylko ja na swoim AQQ 1.5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 u mnie wszystko ok teraz działa. Wczoraj mnie przy własnym kompie nie było także nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_87 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 ktos od wczoraj tez ma problemy z gg? czy tylko ja na swoim AQQ 1.5?? zaktualizuj sobie wersje 1,5 do 2.0 iles tam tez mialem starsza wersje i zaczelo padac, problemy z podlaczeniem sie do sieci bylo ale jak zaktualizowałem do najnowszej wersji 2.0 iles tam to działało. po jakims czasie znowu przestalo .zaktualizowalem do tej co teraz jest i wszystko smiga jak trzeba. poprostu jak aqq zacznie miec problemy z podlaczaniem sie do sieci gg to dobrze jest sprawdzic czy nie pojawila sie jakas nowa aktualizacja, ewentualnie padła siec gg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Mam was spammerzy !!! Trybal popraw tytuł, żeby było wiadomo o co chodzi a nie jakies giegie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 On napisał giegie, żeby nie dostać po uszach za wulgaryzmy pisząc "g... g..." :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 zaktualizuj sobie wersje 1,5 do 2.0 iles tam tez mialem starsza wersje i zaczelo padac, problemy z podlaczeniem sie do sieci bylo ale jak zaktualizowałem do najnowszej wersji 2.0 iles tam to działało. po jakims czasie znowu przestalo .zaktualizowalem do tej co teraz jest i wszystko smiga jak trzeba. poprostu jak aqq zacznie miec problemy z podlaczaniem sie do sieci gg to dobrze jest sprawdzic czy nie pojawila sie jakas nowa aktualizacja, ewentualnie padła siec gg :) w tym sęk ze AQQ 2 nie przypadlo mi za cholercie....juz wole uzywac gg ktore działa teraz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 imo AQQ 2.0 w porownaniu z 1 wypada blado. Dali jakis niby super wyglad, zrobili siec AQQ2 z ktorego nikt z moich znajomych nie korzysta [no, konto trzeba zrobic i tyle], okienka otwieraja sie 2-3 [!] sekundy dluzej, doszly reklamy. Przez to nie dzialajace GG na AQQ1 czuje sie zmuszony do slabego AQQ2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi