Napisano 12 Listopad 202512 Lis Autor dzięki bardzo :) dalej nie wiem co robię, na razi speedy będę chyba wrzucał tutaj, nie bedę spamowa cały czas w wątku speed a i mały colab z moja Lilką : D
Napisano 8 Grudzień 20258 Gru Autor w międzyczasie zacząłem dłubać coś samochodo-podobnego w blenderze na podstawie szkicu ;]
Napisano 18 Grudzień 202518 Gru Autor Wizyta u lekarza z moją Lilią i znów trochę czasu na szkicowanie i spamowanie teczki xD
Napisano 30 Grudzień 202530 Gru W dniu 17.12.2025 o 00:33, yarosh napisał(a):dalej dłubię, szkoda, że tak mało czasuAutko proponuje zacząć od początku, siatka jest bardzo złe rozkładana od początku, nie tak się to robi. Sprawdź na yt jakieś tutoriale z podstaw modelowania aut. Teraz nie ma opcji żeby wyszło równo i dobrze, tylko się nawkurzasz ;)
Napisano 31 Grudzień 202531 Gru Autor W dniu 30.12.2025 o 10:51, maciek.m napisał(a):Autko proponuje zacząć od początku, siatka jest bardzo złe rozkładana od początku, nie tak się to robi. Sprawdź na yt jakieś tutoriale z podstaw modelowania aut. Teraz nie ma opcji żeby wyszło równo i dobrze, tylko się nawkurzasz ;)też tak myślę szczególnie jak patrzę na Wasze czyste siatki XD, jeszcze nie trafiłem tutoriala, który by trafił dobrze do mojej głowy, ta próba spośród innych na tyle poszła w dobrą stronę (w moim mniemaniu ofc), że wrzuciłem tutaj :D powoli cos tam mi się układa, ale jeszcze nie do końca