Jump to content

Recommended Posts

• Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo. bardzo spoko pracka. Bardzo fajna oświetlona część twarzy. Wygląda niegrzecznie w odróżnieniu od wcześniejszych wygłaskanych facjat, które zrobiłeś. No i widać, że inaczej włosy mu zrobiłeś. Dużo lepiej jak dla mnie.

Ale nie kumam palców przy pistolecie.

Posted

Ech - odpuściłem te palce za bardzo, późno było jak je robiłem :P Jeszce je dopracuje w wolnej chwili.

A pracka zajęła jakie 15-20h, długo ale dlatego ze po prostu uwielbiam malować eksplozje ;]

Posted

heh widać że lubisz eksplozje bo ta wygląda jakby cała cysterna C4 wybuchła :] Tak jak wszyscy, rąsie do wymiany i może jeszcze krawat bo ten jest strasznie "sztywny" i łamie się nagle pod szyją a chyba powinien bardziej łagodnie się zginać. W obydwu okładkach z tej serii mnie trochę razi to tło z podmalowanych fot, jest strasznie płaskie, wyblakłe nie wiem jak to nazwać, po prostu nie pasuje do reszty, bo to jednak zdjęcie a reszta to czysty digital painting. Mam takie wrażenie jakby był 1,2 plan a potem ciach i ściana ze zdjęciem. Ogólnie wybuch robi wrażenie i ogólna dynamika, postać też niezła szczególnie twarz(jeśli bez refki to kosmos) ale są też strasznie odpuszczone fragmenty.

Pozdrawiam

Posted

Fajna, efekciarska praca. Zgadzam się z Morbidem - twarze w twoich pracach nabierają charakteru. Ta tutaj naprawdę mnie przekonuje. Jedyne co mnie gryzie to te dłonie wyglądające jak protezy :P, za długi tłów i za długie ramiona.

Poza tym podziwiam szybkość z jaką strzelasz te pracki. Nie zdążyłem się ogarnąć po poprzednich, a już dobijasz kolejnymi.

Posted

tlo superowe, ale dlonie i ubranie kolesia straaaszne. jego lewy bark wydaje sie byc troche zbytnio "pociagniety" przez co wyglada jakby koles mial b. dluga szyje, albo glowe nizej osadzic i powinno byc lepiej. Krawat tez troche dziwnie wyglada, sztywnie i nienaturalnie sie uklada. Twarz za to wyp*pasiscie wyszla, choc mogles ja mocniej oswietlic od strony wybuchu ;)

zdrowo

Posted

Trochę za mało szczegółów ma ta postać, nie licząc twarzy oczywiście :) drugi plan (znaczy ten wybuch) ma o wiele więcej detali... chyba powinno być odwrotnie, ale ja tam się znam :P

to tyle czepiania ode mnie.

Całość cud miód, każdy by chciał machać na takim poziomie :)

Posted

ale masz przerób człowieku - musze se przesłuchać pare płyt diso polo w takim razie :)

Guest piofoks
Posted

palce prawej reki jakies takie kwadratowe cala reszta powalająca :) . ps miasto w tle jest z refki ???

Posted

heh no fajne fajne choć jak dla mnie za dużo tu okładki BladeRunnera z Westwood i batmana burtona, zdecydowanie zbyt dosłownie podkładki potraktowałeś aż kłuje. Pozatym wypas:)

Posted
Ech - odpuściłem te palce za bardzo, późno było jak je robiłem :P Jeszce je dopracuje w wolnej chwili.

A pracka zajęła jakie 15-20h, długo ale dlatego ze po prostu uwielbiam malować eksplozje ;]

Jak to jest długo to ja święty jestem :P:P

A co do eksplozji świetnie dopracowane, ale dłonie to sobie zlałeś :P :)

Posted

Górny tors trochę za długi i prawa dłoń do poprawki, ale po za tym to rzezisz dawno takiej rozróby nie widziałem fantastyczna eksplozja, brak mi słów by opisać jak mi się podoba :D

Posted

Górny tors trochę za długi i prawa dłoń do poprawki, ale po za tym to rzezisz dawno takiej rozróby nie widziałem fantastyczna eksplozja, brak mi słów by opisać jak mi się podoba :D

Posted

elegancka pracka, w koncu postac z charakterem, szkoda tych dloni bez luzu, wygladaja jak grabie, ale co zrobic, pracka i tak kopie tylek pozdro

zeby ci tylko jeszce tego nie skopali typografia, jak to fabryka slow ma wpisane chyba w zalozeniach dzialalnosci