mort Napisano 14 Grudzień 2008 Share Napisano 14 Grudzień 2008 kocham taki detal, i bardzo podoba mi sie bump na scianie.keep up the good work! Salve Mort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Badzo ładnie to wygląda. Mógłbyś napisać jakie masz oświetlenie i jakie ustawienia shadingu? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2008 Witam dzieki bardzo za komentarze ,bardzo sie ciesze ,ze sie podoba,, Adam oswietlenia sie narazie nie tykam jest testowe narazie ,w sumie na samym koncu bede sie dopiero nim bawil ,ale zrobilem screna tego co teraz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 Vray'em renderujesz? Jeśli tak to jakie masz ustawienia shadingu? Chodzi mi o to co tak ładnie prezentuje detal, dirtymat to nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 ty może jeszcze tynki wymodeluj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2008 (edytowane) adam_m to jest zwykly vraymtl ferni ty nie no modeluje to co jest do wymodelowania :) Edytowane 16 Grudzień 2008 przez Eden-3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 A ustawienia renderingu? Coś zmieniasz? GI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2008 Prosze oto ustawienia,nic specjalnego,troche zjechalem z subdivs LC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 Dzięki, o to chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 Witam serdecznie,maly update :przy okazji zycze wszystkim wesolych i zdrowych swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Cały czas trzymasz poziom. Ile juz masz poly? Łączenie kolumny z gzymsem musisz dopracować. Już chyba dobijasz do mety jeśli chodzi o modeling. Wesołych Świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 dzieki ,poly nie wiem czesc scian mam narazie wywalone aby sie lepiej pracowalo.ale te 2 sciany i kolumna to jakies 700.000 poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamal333 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Nie no czapki z głów po prostu.Jako raczkujący mam do szanownego autora prośbę żebyś zrobił jakiś making of w którym przedstawiłbyś technikę której używałeś do zrobienia tego cacuszka.Jest taka możliwość ? P.S Również wesołych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 heh dzieki bardzo milo mi to slyszec,jak skoncze cala prace to zrobie jakiegos making offa,ale odrazu ci mowie ze jesli chodzi o techniki modelingu to nic specjalnego podstawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Robi piorunujące wrażenie, musisz to skończyć choćby nie wiem co:) Używasz fałrejowskiej kamery do tych renderów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 freedom dzieki,tak to fizyczna kamera fałreja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 sliczny detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 25 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2008 keraj dzieki :),dzieki panowie ,prace skoncze napewno jestem przez was odpowiednio zmotywowany,wesolych swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Wygląda świetnie, detal miażdży :D Jedno co mnie tylko razi to zakończenie tej lewej górnej półki przy kolumnie - nie wiem, może tak powinno być, ale wygląda trochę prymitywnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 :O co za detale... milo sie oglada takie pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 12 Luty 2009 Autor Share Napisano 12 Luty 2009 Witam wszystkich po przerwie mam update ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 jesteś moim mistrzem!! modeling miodzio a te plamki to specjalnie pobrudzone czy takie GI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 12 Luty 2009 Autor Share Napisano 12 Luty 2009 czesc dzieki wielkie!! to textury, narazie w probnej fazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Brak słów, nawet nie wiem co napisać! :o :0 :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Ja wiem co napisać :) Miażdżysz stary !!! Good Job !!! Jedziesz z tym dalej !!! Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolwik Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 łoooohohohooho..... przepieknie.... powodzenia dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 wewnątrz tez będzie tak pięknie, jak na zewnątrz ? ;p :). Ładne szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Mistrz!!! Padam na kolana i 5*!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Masakra ! Jaki detal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Nie bede pisał kolejnego posta "maasaakraa !!" wiec poprosze siateczki :]:] Wtedy powiem masakraa ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 widać, że V-ray :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 a juz stracilem nadzieje :) Bardzo fajnie ze dalej prace nad ta scena trwaja ! :) Pozdrawiam i zycze wytrwalosci bo scenka genialnie sie zapowiada ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 jedziesz jedziesz! fajnie, ze nie przerwales tego projektu Eden! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 (edytowane) Model strasznie fajny naprawdę robi wielkie wrażenie gratuluję cierpliwości ;) Edytowane 12 Luty 2009 przez chveti wulgaryzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 gwiazdkowane przekleństwa to też przekleństwa, Model rewelacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 chveti: Lepiej żeby gwiazdkowali jak wogle bez. Świata nie naprawisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 bardzo ładnie ci to idzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 bardzo ładnie, czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 o cholera...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Wooooooooooow! Respekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMoonwalker Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 kurcze z ilu poly sklada sie ten model? W jaki sposob pracujesz nad tak skomplikowana scena? Komputer Ci przy tym wyrabia? Pewnie masz mocny procesor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Ciiiiśniesz. A już myślałem, że zamuliłeś i dałeś sobie spokój. Anyway, elegancko to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Woow, mocna rzecz, robi wrażenie :) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 claude - wielkie dzieki stary :) kamillm - dzieki wielkie :) mumin - dziekuje bardzo ! :) zolwik - dzieki sliczne :) jonasz real - wiekie dzieki ,Wnetrza nie bede robil,nie mam odpowiednich refek,poza tym komp by nie wytrzymal,a musze jeszcze wymodelowac ogrod,rosliny,drzewa itp elementy otoczenia. peter-f - dzieki sliczne stary :) i za gwiazdki tez trybal - dzieki wielkie :) nvidia – dzieki ;) , narazie wrzucam screeny,jak swiatynia bedzie juz cala skonczona(czyli niedlugo) wtedy w jednym poscie powrzucam wszyskie siatki chrupek - no chyba widac :P hcpiter,junior - dzieki wielkie chlopaki :) nie przerwe na pewno, wy jestescie bracmi? thunder - dziekuje bardzo :) chveti - dzieki wielkie :) forgate - dzieki bardzo ;) adam m - dzieki wielkie :) touch dzieki stary ! heh :):) jw-2305 - dzieki bardzo :) p3ter - dzieki! ja tez :) mrmoonwalker - to ma teraz 2 kk,ale w tej chwili sa tylko te sciany ktore widac na renderze,jak pracuje normalnie tak jak nad kazda inna scena,tylko tutaj trzeba duzo cierpliwosci, cierpliwie dodaje poszczegolne elemety detali,komp narazie wyrabia,przesiadlem sie na windowsa 7 64bit i max chodzi sprawniej i prace nad swiatynia tez,procek to quad jakis tam :) korbol - dzieki wielkie stary :) makak - dzieki bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 obiecane MAAASAAAKRAAA !! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 hcpiter,junior - dzieki wielkie chlopaki :) nie przerwe na pewno, wy jestescie bracmi? No niestety tak wychodzi :p blizniacy :D siatka rules ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Nie wierzę, nie wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 a dlaczego pytasz Eden ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 emm... zatkało mnie :) modelik pierwsza klasa. jak tylko nie skaszanisz mapowania i późniejszego dokładnego zdetalizowanego renderingu będzie gold gallery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 Kr3tz - ja tez nie heh Junior - widzailem podobienstwo wasze w watku po drogiej stronie ekranu,i se pomyslalem, ze moze braty jestescie :) tweety - dzieki wielkie,o gold nawet nie marze,ale bede sie bardzo staral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi