Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 106
  • Wyświetleń 14,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jasny gwint ,totalny wypas jak dla mie,jest na czym oczko zawiesic,pozdro i czekam na updejty

Napisano

model kapitalny jak zwykle :)

mam tylko nadzieje ze tym razem czymś nas zaskoczysz jeśli chodzi o prezentacje modelu ;)

Napisano

Jak zrobiles takie swiatla :O ?! Super to wyglada !

Napisano

akurat wymodelowałes ;P jak nie nagrasz videotutka to nie uwierzymy ;)

a poza tym to wypas

pozdrawiam

Napisano

"dzieki panowie, nie ma szału, trzeba poprawic" - Cooo poprawić !!! ? Chyba nie model ... nie dobijaj mnie.

Napisano

ee tam zeby tak robic to wystarczy umiec modelować i mieć cierpliwość boga :D a propos tam bedzie tablica rejestracyjna? bo jesli tak to poco robić te miejsce od środka?

Napisano

ejej;p jak Cie tak wszyscy prosimy to nakrec wkoncu tego tutka:D albo chociaz nakrec sam etam modelowania taki swiateł:D lasnie od kilku miesiecy panuje moda na te masakrycznie szczegolowe lampki... jak Wy je robicie??:D:D:D pozdrawiam, i gratuluje doswiadczenia

Napisano

Przełącz statystyki na trójkąty zamiast polygony bo bardzo jestem ciekaw ile waży ten modelik ;) Siateczki w rurach wydechowych rox :D

Pozdrawiam.

Napisano

Oprócz tego że powiem że model świetny to się zapytam czym się włącza by pokazywało te ilości poly itp ?

Napisano

Wielkie thx. A tak szczerze to tam jeszcze kilka fajnych rzeczy jest do włączenia ale już nie robię offtopu

Napisano

albo naciskasz 7 w oknie w ktorym chcesz zeby to bylo widac. Reflect - naprawdę super! świetny model. Respect man :P

Napisano
  • Autor

poprawilem conieco, szczegolnie tylek to co sie dało bez nakladu tygodnia pracy

e87b135e0ad15e95.jpg

13015f1da6c34ab4.jpg

67288756zk1.jpg

Wkrotce jakies wnetrze + rendery jak znajde czas :)

Edytowane przez ReflectVision

Napisano

nie wiem czy to nie z powodu AA, lub kompresji obrazka, ale wydaje mi się że w miejscach które zaznaczyłem nieco się siatka "krzywi". Poza tym rewelacja jak zwykle :)

kompresjalh3.jpg

w1371.png

Napisano
  • Autor

:) niestety fotosik jak widac poucinal ostatni render z powodu rozmiarow.. Loki spojrz na okolice szyb ;)

jak wroce to wrzuce jeszcze raz,

pozdrawiam

Napisano

Nie wiem jak inni ale ja już się nie mogę doczekać renderków :)

Pozdrawiam.

Napisano

Mam jedno pytanie: Ile zabiera ci łącznie wykonanie takiego modelu ?

Napisano
  • Autor

gniot 1 dzien, przerobka gniota do 5 godzin, a takie audi na upartego w niecaly tydzien : D

ps. o nie Loozack po 4 latach avatar zmienil ! :D w00ted

tutaj prawilowy bok

67288756zk1.jpg

aha i chce zaznaczyc ze sprawdzalem na prawdziwych autach polaczenie tylnego nadkola z drzwiami i nie ma miedzy nimi ciaglosci :) jak zrobie dobrze to znowu projektanci audi zawala haha

Edytowane przez ReflectVision

Napisano

ps. o nie Loozack po 4 latach avatar zmienil ! :D w00ted

Bueheheh, no kiedyś było trzeba ;)

Jedziesz mistrzu, jedziesz!

Napisano

no przeciez trosiek pokazal refki, zle zrobiles i tyle.... 3 gwiazdki, wiecej nie dam

Napisano

Faktycznie, antena od gps tez jakby inna. Nie wiem czy nawet na 3 gwiazdki zasługuje. Ogólnie proponuje usunać wątek i sie nie kompromitować.

Napisano

Wypas. Bardzo miło się to wszystko ogląda. I oby było jak najwięcej do oglądania. :)

Napisano

Pieja wszyscy ale SAMIWIECIEKTO tu wpadnie i wyszuka jeszcze kilkadziesiąt niezgodności, bohomaz i tyle, dbałosc o szczegóły poprzedzona ignoranctwem , o tym ze brak opon bez których to przestaje byc podobne nawet do audi S8 dyskwalifikuje ten model już całkowicie niewspomne, panowie moderatorzy, dać temu wytwórcy bohomazów bana na rok!

P.S. ale ze jestem w TWA opłacam składki i jestem lojalnym członkiem daje 5* :)

Edytowane przez kliment woroszyłow