Yasutoco Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 daj wiekrzego ms bo az boli jak taki model z takim otoczeniem tak sie marnuje:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 klasa każdy szczegół dopracowany czekam na końcowy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Listopad 2008 Autor Share Napisano 12 Listopad 2008 (edytowane) takie tam swiatla w przerwie Edytowane 12 Listopad 2008 przez ReflectVision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 jasny gwint ,totalny wypas jak dla mie,jest na czym oczko zawiesic,pozdro i czekam na updejty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 fak... masakra... ja juz nie modeluje ja widze takie modele ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 kosa:)............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 model kapitalny jak zwykle :) mam tylko nadzieje ze tym razem czymś nas zaskoczysz jeśli chodzi o prezentacje modelu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 a tam zaskoczy... znowu bedzie srebrny metalic pewnie. A światła mistrzostwo swiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 wow, nom tak trochę zaszalałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewo Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 Jak zrobiles takie swiatla :O ?! Super to wyglada ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 hm . wymodelowalem :) dzieki panowie, nie ma szału, trzeba poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 akurat wymodelowałes ;P jak nie nagrasz videotutka to nie uwierzymy ;) a poza tym to wypas pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Tutek! Tutek! Tutek! inaczej urzadzimy publiczny lincz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 "dzieki panowie, nie ma szału, trzeba poprawic" - Cooo poprawić !!! ? Chyba nie model ... nie dobijaj mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 ee tam zeby tak robic to wystarczy umiec modelować i mieć cierpliwość boga :D a propos tam bedzie tablica rejestracyjna? bo jesli tak to poco robić te miejsce od środka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 do czasu rejestracji bedzie gola tabliczka, potem przywioze blachy i zaloze :) ja juz mam koncowke tylnego swiatla i end :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leroo Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 ejej;p jak Cie tak wszyscy prosimy to nakrec wkoncu tego tutka:D albo chociaz nakrec sam etam modelowania taki swiateł:D lasnie od kilku miesiecy panuje moda na te masakrycznie szczegolowe lampki... jak Wy je robicie??:D:D:D pozdrawiam, i gratuluje doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 Nie podoba mi sie.. :( do tego jeszcze dochodzi bump na szybke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Przełącz statystyki na trójkąty zamiast polygony bo bardzo jestem ciekaw ile waży ten modelik ;) Siateczki w rurach wydechowych rox :D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 trisow wiadomo ze razy 2 +kilka dodatkowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 lampy powinny być bardziej po skosie od strony rejestracji chyba http://photos.webridestv.com/datastore/images/user/f555a19ea1104d5f6b39c2308b120232/Audi_S8_2008_109564_20080724.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 robilem wg printow ale i tak zrąbalem ten tyl i to ostro .. szkoda gadac, za niedlugo poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 uh poszalałeś sobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Oprócz tego że powiem że model świetny to się zapytam czym się włącza by pokazywało te ilości poly itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 na nazwę okienka klikasz prawym i show statistic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Wielkie thx. A tak szczerze to tam jeszcze kilka fajnych rzeczy jest do włączenia ale już nie robię offtopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 albo naciskasz 7 w oknie w ktorym chcesz zeby to bylo widac. Reflect - naprawdę super! świetny model. Respect man :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 w jaki sposob poprawiasz takie zageszczenie jak msz na lampie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 piękny detal, światło powala starannością wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 (edytowane) poprawilem conieco, szczegolnie tylek to co sie dało bez nakladu tygodnia pracy Wkrotce jakies wnetrze + rendery jak znajde czas :) Edytowane 25 Listopad 2008 przez ReflectVision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 nie wiem czy to nie z powodu AA, lub kompresji obrazka, ale wydaje mi się że w miejscach które zaznaczyłem nieco się siatka "krzywi". Poza tym rewelacja jak zwykle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 :) niestety fotosik jak widac poucinal ostatni render z powodu rozmiarow.. Loki spojrz na okolice szyb ;) jak wroce to wrzuce jeszcze raz, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Nie wiem jak inni ale ja już się nie mogę doczekać renderków :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 faktycznie - odwołuję 1 w takim razie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Mam jedno pytanie: Ile zabiera ci łącznie wykonanie takiego modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 gniot 2 dni, a takie cudo pewnie z 2 tygodnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 johnzi..no co ty..on to juz pół roku po ciemku w domu robi po trochu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 (edytowane) gniot 1 dzien, przerobka gniota do 5 godzin, a takie audi na upartego w niecaly tydzien : D ps. o nie Loozack po 4 latach avatar zmienil ! :D w00ted tutaj prawilowy bok aha i chce zaznaczyc ze sprawdzalem na prawdziwych autach polaczenie tylnego nadkola z drzwiami i nie ma miedzy nimi ciaglosci :) jak zrobie dobrze to znowu projektanci audi zawala haha Edytowane 25 Listopad 2008 przez ReflectVision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 a juz nie sciemniaj:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 nie toż że dołujesz ludzi jakością modeli, to jeszcze dobijasz tempem pracy, ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Reflect nie zabijesz mnie jak parę rzeczy wytknę?:) I żeby nie było że mówię na pusto to tutaj referka: http://www.netcarshow.com/audi/2008-s8/1600x1200/wallpaper_08.htm edit: Tym czerwonym na górze prawej to się nie przejmuj! źle spojrzałem ;p jest dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 o lol nie nie no tak na odwal robić model? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 26 Listopad 2008 Autor Share Napisano 26 Listopad 2008 pochwale pochwale :) trosiek a pokazesz fotki z ktorych brales bledy ? przyjrze sie i bede sie bronic ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 tak to jest jak się robi po ciemku pod kołdrą żeby mama nie ścigała do spania...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 26 Listopad 2008 Autor Share Napisano 26 Listopad 2008 panowie moderatorzy, prosba o skasowanie posta tego strazaka co nade mną mieszka ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 ps. o nie Loozack po 4 latach avatar zmienil ! :D w00ted Bueheheh, no kiedyś było trzeba ;) Jedziesz mistrzu, jedziesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 no przeciez trosiek pokazal refki, zle zrobiles i tyle.... 3 gwiazdki, wiecej nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Faktycznie, antena od gps tez jakby inna. Nie wiem czy nawet na 3 gwiazdki zasługuje. Ogólnie proponuje usunać wątek i sie nie kompromitować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Wypas. Bardzo miło się to wszystko ogląda. I oby było jak najwięcej do oglądania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 (edytowane) Pieja wszyscy ale SAMIWIECIEKTO tu wpadnie i wyszuka jeszcze kilkadziesiąt niezgodności, bohomaz i tyle, dbałosc o szczegóły poprzedzona ignoranctwem , o tym ze brak opon bez których to przestaje byc podobne nawet do audi S8 dyskwalifikuje ten model już całkowicie niewspomne, panowie moderatorzy, dać temu wytwórcy bohomazów bana na rok! P.S. ale ze jestem w TWA opłacam składki i jestem lojalnym członkiem daje 5* :) Edytowane 26 Listopad 2008 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi