SereCk Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 JEszcze nie koniec. Podloga, stoł, kolor drzwi do zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 No wygląda miażdżąco ! Gratulacje :-) Chyba że troszkę zbyt szklana podłoga :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 Wiesz co zmienić to zmień bo może być dobra wizka. Podłoga strasznie rani oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Wygląda ciekawie, ale przesadzona aberracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Okna przepalone. Chętnie zobaczyłbym jakieś zbliżenia, np.sztukaterie. Wygląda interesująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Dopieść to a będzie super wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 z v-raya czy mentala? :)) miazga! nie mogę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 szacun! pro świetne, zmień tylko podłogę, a będzie jak należy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 24 Marzec 2009 Autor Share Napisano 24 Marzec 2009 Cos tam poprawilem :) Niestety z brazowej sciany musialem zrezygnowac... Nasz klient, nasz pan :) Osobiscie mi sie bardziej podobala, fajnie kontrastowalo ze zdobieniami. Nie do konca wiem skad to ziarno. DUNABLASTER : Render w vrayu:) Na mentala jestem jeszcze za cienki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Teraz lepiej. Skoro praca na zamówienie, to rozumiem, że będzie więcej? Co to jest za obiekt(muzeum)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Piękne. Niesamowity detal. Zastanawiam się tylko czy te płytki nie mają zbyt rozmytego bumpa (łączenia bardzo szerokie), ale od razu zaznaczam że się nie znam. Kiedyś chyba inaczej robili takie płytki niż dzisiaj, więc może tak było :) Całość tak czy inaczej powala! 5* Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesch Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 świerze to i miło sie ogląda... zacny renderek...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Kurcze świetnie to wygląda. Jedynie bump na podłodze mi nie leży. Oczywiście nie samych płytek tylko fug. Zmniejsz mu może blura albo zrób dokładniejszą mapę i będzie gicior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 jak dla mnie bomba ***** pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 ja też jestem za cienki na mentala, wolę v-raya - to przynajmniej nasza wspólna rzecz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Druga strona pomiszczenia :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Jesteś niesamowity :( :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 hej chyba trochę nieostre, oraz wydaje mi się że przesadziłeś z A.CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2009 a.ch ??? nie bardzo rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 (edytowane) przepraszam, taki skrót myślowy ;) aberracja chromatyczna w PS znaczy sie w Photoshopie ;-) Edytowane 1 Kwiecień 2009 przez Marshall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Ładnie ładnie, bardzo nawet. Wyłącz już aberację, zużyła się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi