Napisano 23 Marzec 200915 l No wygląda miażdżąco ! Gratulacje :-) Chyba że troszkę zbyt szklana podłoga :-)
Napisano 23 Marzec 200915 l Wiesz co zmienić to zmień bo może być dobra wizka. Podłoga strasznie rani oczy.
Napisano 24 Marzec 200915 l Okna przepalone. Chętnie zobaczyłbym jakieś zbliżenia, np.sztukaterie. Wygląda interesująco.
Napisano 24 Marzec 200915 l Autor Cos tam poprawilem :) Niestety z brazowej sciany musialem zrezygnowac... Nasz klient, nasz pan :) Osobiscie mi sie bardziej podobala, fajnie kontrastowalo ze zdobieniami. Nie do konca wiem skad to ziarno. DUNABLASTER : Render w vrayu:) Na mentala jestem jeszcze za cienki :D
Napisano 24 Marzec 200915 l Teraz lepiej. Skoro praca na zamówienie, to rozumiem, że będzie więcej? Co to jest za obiekt(muzeum)?
Napisano 25 Marzec 200915 l Piękne. Niesamowity detal. Zastanawiam się tylko czy te płytki nie mają zbyt rozmytego bumpa (łączenia bardzo szerokie), ale od razu zaznaczam że się nie znam. Kiedyś chyba inaczej robili takie płytki niż dzisiaj, więc może tak było :) Całość tak czy inaczej powala! 5* Pozdrawiam
Napisano 25 Marzec 200915 l Kurcze świetnie to wygląda. Jedynie bump na podłodze mi nie leży. Oczywiście nie samych płytek tylko fug. Zmniejsz mu może blura albo zrób dokładniejszą mapę i będzie gicior.
Napisano 26 Marzec 200915 l ja też jestem za cienki na mentala, wolę v-raya - to przynajmniej nasza wspólna rzecz :)
Napisano 1 Kwiecień 200915 l przepraszam, taki skrót myślowy ;) aberracja chromatyczna w PS znaczy sie w Photoshopie ;-) Edytowane 1 Kwiecień 200915 l przez Marshall