Morphe Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Pokazuje za namowa kolegi - mam do tego spore zastrzezenia, jakie widac na dloni - zly reflection na drewnie, powtarzalnosc tekstury gdzeniegdzie, zly dof jak to ktos powiedzial :P badz jego brak, nieudana proba wydobycia "latwosci" pracy przy uzyciu LWFa ktory defakto przyczynil sie do nieumiejtnosci operowania kanalami reflection na shaderach ... ale wlozylem w to duzo pracy, i chcialem zeby wygladalo jaknajlepiej, mam nadizeje ze choc to sie udalo. Wiec pomijajac te defekty ktorych jestem swiadomy wydajcie swoja krytyke, co jeszce jest skopane, co sie wam podoba :) Zapraszm do ogladania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 ani jednego słowa krytyki! Świetne światło, powalasz! jesteś mistrzem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Na ostatnim ciut widać tiling na kostce, poza tym to kawał porządnej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 co u wiecej pisac skoro wszystko jest na spasie i wypasie :D jedyne co mi troszke nie pasi to faktura bali takie ciapy sie z niej robią momentami ale nie bierz tego do siebie jestem lekko niedorozwiniety... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzulu Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Na 5 renderze cos nie tak jest :) slonce swieci z przodu a ten cien to skad, chyba powinien sie zaczynac od krawedzi tego budnyku z lewej ... ;] Poza tym ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 a jakiego color mapingu używasz? wizki ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Ciekawe pokrycie dachowe, co to jest i jak się trzyma na belkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 24 Marzec 2009 Autor Share Napisano 24 Marzec 2009 color mapping tutaj wyjatkowo gamma corection. a dach to strzecha - na 5 renderze zapomnialem dac tex sianka pod bele - jak sie to trzyma? a bo ja wiem, nie budowalem nigdy takich ;) generalnie powinny byc krokwie, ze belek a na krkowkie w malych odstapach ida deski, i na deski dlugie kawaly strzechy, i wsio. - a co do slonca, flare dalem niepoprawnie, ale nie moglem sie powstrzymac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 (edytowane) Zdecydowanie ogrom pracy…i troszkę odskoczyło od masówki, jaką zacząłeś robić, i którą tu czasami prezentowałeś :) a na to się fajnie nie komercyjnie patrzy, naprawdę.. Kawał dobrej roboty..***** Edytowane 24 Marzec 2009 przez arch515 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Morphe jak zwykle cudeńko! Piękne rendery i świetne postpro. Gdzieniegdzie DOF może za duży i zaburza skalę, ale ogólnie bardzo super. Widać ogrom pracy przy tym. Ode mnie 5* i rep Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 (edytowane) smakataaaaa...jak to powiedzial jeden z boharterow filmu Rudaki.(polecam-dobre kino)mialem sie czepic deskowania pod strzecha ale widze ze temat juz wyjasniony:)Ogolnie pieknie-klimat ,materialy,model-Wszystko super Edytowane 25 Marzec 2009 przez lukasz3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Wszystkie błędy zostały wyjaśnione więc nie będę ich powielał. Dobra vizka. Flara fajna ale czasem trzeba umieć się powstrzymać :) Gdzie takie coś będzie ? dla kogo to robisz? Bo nie widzę nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 piękne wizki. Można wiedzieć ile nad tym siedziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 Dla biura archi. bedzie stac kolo żywca (łodygowice). Jak dlugo ? hmm za dlugo :D zdecydowanie za dlugo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 co tu dużo mówić rewelation :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Bardzo ładnie. Trochę inne podejście do wizki bo nie starałeś się robić tego jako fotorealistycznej wizualizacji. Jedynie piwo w kuflach mi nie podchodzi bo jak dla mnie nie pasuje do tej słodkiej reszty. Zbyt realistyczne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Bardzo słodziuchno. Pracy widać, że było mnóstwo. Za dużo żebyś to tylko w testach pokazał. Respekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 bardzo super extra! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 super, zieleń robi wrażenie:D pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Klassa S! i nic wiecej nie trzeba już pisać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 wszystko jest nieziemsko rewelacyjnie :)... mam tylko pytanie. jak wy robicie tak kozackie drzewa???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 bardzo fajne ale ujecia mi sie nie podobaja:) mogły byc bardziej "całosciowe" ale to tylko szczegół. ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 (edytowane) nie ma fronta, nie ma nawet 5 gwiazdek. Slabo slabo. Załamka bedzie i deprecha :( edit: i tez dodaje od siebie jedna gwiazde :) Edytowane 27 Marzec 2009 przez Bobby_digital Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 A teraz są ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 super :) prawie wypisz, wymaluj zajazd w Niedrzwicy Kościelnej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 swietna robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi