Napisano 24 Marzec 200916 l Pokazuje za namowa kolegi - mam do tego spore zastrzezenia, jakie widac na dloni - zly reflection na drewnie, powtarzalnosc tekstury gdzeniegdzie, zly dof jak to ktos powiedzial :P badz jego brak, nieudana proba wydobycia "latwosci" pracy przy uzyciu LWFa ktory defakto przyczynil sie do nieumiejtnosci operowania kanalami reflection na shaderach ... ale wlozylem w to duzo pracy, i chcialem zeby wygladalo jaknajlepiej, mam nadizeje ze choc to sie udalo. Wiec pomijajac te defekty ktorych jestem swiadomy wydajcie swoja krytyke, co jeszce jest skopane, co sie wam podoba :) Zapraszm do ogladania.
Napisano 24 Marzec 200916 l Na ostatnim ciut widać tiling na kostce, poza tym to kawał porządnej roboty.
Napisano 24 Marzec 200916 l co u wiecej pisac skoro wszystko jest na spasie i wypasie :D jedyne co mi troszke nie pasi to faktura bali takie ciapy sie z niej robią momentami ale nie bierz tego do siebie jestem lekko niedorozwiniety... pozdrawiam
Napisano 24 Marzec 200916 l Na 5 renderze cos nie tak jest :) slonce swieci z przodu a ten cien to skad, chyba powinien sie zaczynac od krawedzi tego budnyku z lewej ... ;] Poza tym ladnie
Napisano 24 Marzec 200916 l Autor color mapping tutaj wyjatkowo gamma corection. a dach to strzecha - na 5 renderze zapomnialem dac tex sianka pod bele - jak sie to trzyma? a bo ja wiem, nie budowalem nigdy takich ;) generalnie powinny byc krokwie, ze belek a na krkowkie w malych odstapach ida deski, i na deski dlugie kawaly strzechy, i wsio. - a co do slonca, flare dalem niepoprawnie, ale nie moglem sie powstrzymac:P
Napisano 24 Marzec 200916 l Zdecydowanie ogrom pracy…i troszkę odskoczyło od masówki, jaką zacząłeś robić, i którą tu czasami prezentowałeś :) a na to się fajnie nie komercyjnie patrzy, naprawdę.. Kawał dobrej roboty..***** Edytowane 24 Marzec 200916 l przez arch515
Napisano 25 Marzec 200916 l Morphe jak zwykle cudeńko! Piękne rendery i świetne postpro. Gdzieniegdzie DOF może za duży i zaburza skalę, ale ogólnie bardzo super. Widać ogrom pracy przy tym. Ode mnie 5* i rep Pozdrawiam
Napisano 25 Marzec 200916 l smakataaaaa...jak to powiedzial jeden z boharterow filmu Rudaki.(polecam-dobre kino)mialem sie czepic deskowania pod strzecha ale widze ze temat juz wyjasniony:)Ogolnie pieknie-klimat ,materialy,model-Wszystko super Edytowane 25 Marzec 200916 l przez lukasz3d
Napisano 25 Marzec 200916 l Wszystkie błędy zostały wyjaśnione więc nie będę ich powielał. Dobra vizka. Flara fajna ale czasem trzeba umieć się powstrzymać :) Gdzie takie coś będzie ? dla kogo to robisz? Bo nie widzę nazwy.
Napisano 25 Marzec 200916 l Autor Dla biura archi. bedzie stac kolo żywca (łodygowice). Jak dlugo ? hmm za dlugo :D zdecydowanie za dlugo....
Napisano 25 Marzec 200916 l Bardzo ładnie. Trochę inne podejście do wizki bo nie starałeś się robić tego jako fotorealistycznej wizualizacji. Jedynie piwo w kuflach mi nie podchodzi bo jak dla mnie nie pasuje do tej słodkiej reszty. Zbyt realistyczne:)
Napisano 25 Marzec 200916 l Bardzo słodziuchno. Pracy widać, że było mnóstwo. Za dużo żebyś to tylko w testach pokazał. Respekt :)
Napisano 27 Marzec 200916 l wszystko jest nieziemsko rewelacyjnie :)... mam tylko pytanie. jak wy robicie tak kozackie drzewa???!!!
Napisano 27 Marzec 200916 l bardzo fajne ale ujecia mi sie nie podobaja:) mogły byc bardziej "całosciowe" ale to tylko szczegół. ładnie
Napisano 27 Marzec 200916 l nie ma fronta, nie ma nawet 5 gwiazdek. Slabo slabo. Załamka bedzie i deprecha :( edit: i tez dodaje od siebie jedna gwiazde :) Edytowane 27 Marzec 200916 l przez Bobby_digital