Napisano 15 Kwiecień 200915 l Udało mi sie ukończyć następna pracke, duuzo można by tu poprawić, ale nie mam już sil na tego pana, wiec zostaje tak jak jest Soft: Blender, Zbrush http://xs138.xs.to/xs138/09162/f2499.jpg Edytowane 15 Kwiecień 200915 l przez Maqs
Napisano 15 Kwiecień 200915 l SUper, znacznie lepsze niz poprzednia wersja, którą pokazałeś w dziale Sculpt. Możesz co nieco napisać o shejderze?
Napisano 15 Kwiecień 200915 l świetne...nie wiem jednak czy to kwestia oświetlenia czy shadera wg mnie tutaj: lepiej czuje się model, który naprawdę robi wrażenie
Napisano 15 Kwiecień 200915 l Bardzo fajnie, jednak nie mogę oprzeć sie wrażeniu ze wszytko prócz łba i shadera skóry było robione na szybciora, mówię tu o koszuli i marynarce w szczególnosci.
Napisano 15 Kwiecień 200915 l serwus :) dla mnie to wyglada bardzo spoko :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 15 Kwiecień 200915 l Pięknie jest ALE jego prawe oko jest po prostu niedopracowane :P Chyba odpuściłeś sobie prawą część twarzy co?:P
Napisano 15 Kwiecień 200915 l Troche zmarnowales swietny model. Tak jak pisal Morte, ubranie do kitu, za szybko zrobione. Tlo jakies takie... Zeby chociaz jakas slad oswietlenia albo winieta;). Jeszcze troche mi nie pasuja zmarszczki na czole, bo troche wygladaja jak wklejone z innego obrazka, tzn jakbys je wycial z czola ze zdjecia en face i przeskalowal troche.
Napisano 15 Kwiecień 200915 l Dla mnie bomba - cud, miód, malina :D. Można by sie poprzyczepiać jakiś drobiazgów ale ogolnie kozak. Szacun ;).
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Dobrze jest ale mi też ten poprzedni render bardziej podchodził,tamto światło więcej wydobywało z samego modelu i to drugie oko przedtem też lepiej było doświetlone,kłaki super:) Ps.w końcu wiem kogo mi przypomina -tego stareo wampira Viktora z Underwold.
Napisano 17 Kwiecień 200915 l chodz pracka ma błedy front byc powinien:)) (duzo gorsze staffy dostaja fronta, chyba ze for friend only:)
Napisano 19 Kwiecień 200915 l Ubranie zrobiłbym tez "wiekowe", wytarte, splamione itp. Oczywiscie bez przesady. Ogólnie fajnie.