Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

SUper, znacznie lepsze niz poprzednia wersja, którą pokazałeś w dziale Sculpt. Możesz co nieco napisać o shejderze?

Napisano

świetne...nie wiem jednak czy to kwestia oświetlenia czy shadera wg mnie tutaj:

Old guy w.i.p.

lepiej czuje się model, który naprawdę robi wrażenie

Napisano

Bardzo fajnie, jednak nie mogę oprzeć sie wrażeniu ze wszytko prócz łba i shadera skóry było robione na szybciora, mówię tu o koszuli i marynarce w szczególnosci.

Napisano

serwus :)

dla mnie to wyglada bardzo spoko :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

Pięknie jest ALE jego prawe oko jest po prostu niedopracowane :P Chyba odpuściłeś sobie prawą część twarzy co?:P

Napisano

Troche zmarnowales swietny model. Tak jak pisal Morte, ubranie do kitu, za szybko zrobione. Tlo jakies takie... Zeby chociaz jakas slad oswietlenia albo winieta;).

Jeszcze troche mi nie pasuja zmarszczki na czole, bo troche wygladaja jak wklejone z innego obrazka, tzn jakbys je wycial z czola ze zdjecia en face i przeskalowal troche.

Napisano

Dla mnie bomba - cud, miód, malina :D. Można by sie poprzyczepiać jakiś drobiazgów ale ogolnie kozak. Szacun ;).

Napisano

Przednio to wygląda!

Tylko trochę za dużo tych odstających włosów..

Napisano

Dobrze jest ale mi też ten poprzedni render bardziej podchodził,tamto światło więcej wydobywało z samego modelu i to drugie oko przedtem też lepiej było doświetlone,kłaki super:)

Ps.w końcu wiem kogo mi przypomina -tego stareo wampira Viktora z Underwold.

Napisano

świetne! gdyby nie ta maryneraczka i koszuleczka to byłoby pięknie!

Napisano

chodz pracka ma błedy front byc powinien:))

(duzo gorsze staffy dostaja fronta, chyba ze for friend only:)

Napisano

Ubranie zrobiłbym tez "wiekowe", wytarte, splamione itp. Oczywiscie bez przesady. Ogólnie fajnie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności