Maqs Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 (edytowane) Udało mi sie ukończyć następna pracke, duuzo można by tu poprawić, ale nie mam już sil na tego pana, wiec zostaje tak jak jest Soft: Blender, Zbrush http://xs138.xs.to/xs138/09162/f2499.jpg Edytowane 15 Kwiecień 2009 przez Maqs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 SUper, znacznie lepsze niz poprzednia wersja, którą pokazałeś w dziale Sculpt. Możesz co nieco napisać o shejderze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Grubo..... jest GRUBO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getimage Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 świetne...nie wiem jednak czy to kwestia oświetlenia czy shadera wg mnie tutaj: lepiej czuje się model, który naprawdę robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Bardzo fajnie, jednak nie mogę oprzeć sie wrażeniu ze wszytko prócz łba i shadera skóry było robione na szybciora, mówię tu o koszuli i marynarce w szczególnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 super super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 serwus :) dla mnie to wyglada bardzo spoko :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Pięknie jest ALE jego prawe oko jest po prostu niedopracowane :P Chyba odpuściłeś sobie prawą część twarzy co?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Elegancko, naprawdę fajnie to wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 łoooo... jest dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Troche zmarnowales swietny model. Tak jak pisal Morte, ubranie do kitu, za szybko zrobione. Tlo jakies takie... Zeby chociaz jakas slad oswietlenia albo winieta;). Jeszcze troche mi nie pasuja zmarszczki na czole, bo troche wygladaja jak wklejone z innego obrazka, tzn jakbys je wycial z czola ze zdjecia en face i przeskalowal troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 ja PIE***LE!!!!!!!! brak mi słow dla mnie ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sha man Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Dla mnie bomba - cud, miód, malina :D. Można by sie poprzyczepiać jakiś drobiazgów ale ogolnie kozak. Szacun ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Przednio to wygląda! Tylko trochę za dużo tych odstających włosów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Piękne Stary! Koszulka może taka tego, ale twarz i te oczy! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Maqs, jakie lansowe :D Cukierkowy staruch :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Dobrze jest ale mi też ten poprzedni render bardziej podchodził,tamto światło więcej wydobywało z samego modelu i to drugie oko przedtem też lepiej było doświetlone,kłaki super:) Ps.w końcu wiem kogo mi przypomina -tego stareo wampira Viktora z Underwold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 na front page`a go! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 świetne! gdyby nie ta maryneraczka i koszuleczka to byłoby pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 chodz pracka ma błedy front byc powinien:)) (duzo gorsze staffy dostaja fronta, chyba ze for friend only:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Ubranie zrobiłbym tez "wiekowe", wytarte, splamione itp. Oczywiscie bez przesady. Ogólnie fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi