Skocz do zawartości

Tygodniowy Speedpainting 59: "Gollum": SONDA 157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tygodniowy Speedpainting 59: "Gollum": SONDA

• struna
      4
    • JakkaS
      32
    • atheg
      2
    • mrozik26
      0
    • dzudzu
      7
    • serio
      1
    • Ricardov
      3
    • piofoks
      12
    • Thalion
      69
    • yon
      2
    • Marduk
      8
    • biedroneczka
      9
    • nikodem.
      0
    • maxbielecki
      1
    • Uriel
      0
    • Rembik
      2
    • TheGetout
      0
    • Designer79
      5

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wysoki poziom tego speedpaintingu, bardzo dobre pracki i bardzo trudny wybór ;)

długo wachałem się między JakkaS'em, Piofoksem, Thalionem a Mardukiem, ale ostatecznie głos poszedł na tego pierwszego ;)

powodzenia wszystkim :D

Napisano

Podobnie jak paster03: bardzo wysoki poziom tego speedpaintingu, bardzo dobre pracki i trudny wybór. Nie lubię powtarzać cudzych opinii ale tym razem akurat to najlepiej oddaje to co myślę.

Wybrałem JakkaS'a - nie znam się na rysunku - po prostu w tym przypadku bardzo podoba mi się pomysł. Technicznie wszystkie prace stoją na podobnym poziomie

Napisano

Wahałem się pomiędzy Thalion i Biedroneczką, ostatecznie głos poszedł na Biedroneczkę chociaż praca Thaliona przebija wszystkie pozostałe klimatem.

Napisano

Ciągle waham się między pracami dzudzu, piofoks i thalion. No i jeszcze praca biedroneczki...hmm...

Napisano

Głosuję na Thalion za genialny klimat i światło, ale respect dla Piofoks za technikę na wodę.

Napisano

Thalion - dziwnie krótkie ma te ramiona twój Gollum, ale klimat chyba najlepszy. A postać tragiczna w sumie więc jak by nie było wiec masz mój głos.

Myślałem jeszcze o pracy dzudzu bo ma coś w sobie. Ale w sumie przy tym układzie i tak mój głos nic nie zmieni. hehe

Napisano

dalbym po glosie na marduka i jakkas'a, dwie najlepsze prace...ale dostanie jakkas - pozdro

Napisano

Jejku, nie wiem. Marduk? Jakkas? Thalion? Każdemu z Was dałbym glos. Chyba minimalnie dla Thaliona za klimat, ale to o czubek nosa przed innymi dosłownie.

Pozdrowionka

Napisano

Najlepsze wykonanie - Marduk i JakkaS, tyle że za mało "gollumowe" w pierwszym przypadku zielone i jędrne ciało a w 2 twarz zbyt dziecięca. Thalion trafił najbardziej z tematem i na niego głos. Gratuluje:)

Napisano

Praca dzudzu mi podoba się najbardziej. Da się poczuć tą postać taką jaka była. Najlepiej opowiada jego historie. Prace Jakkasa i Thaliona też są świetne ale jednak brak mi w nich czegoś, nie poczułem je***ęcia w potylice.

Napisano

Jednak po namyśle głoś na piofoksa :) Jakkas , Marduk -> świetnie od strony technicznej ale trochę nie czuję głębi postaci, ciut szablonowo. ;) dzudzu -> świetnie czuć w twojej pracy duszę golluma

Napisano

Mój głos decydowanie na dzudzu, speed pełną gębą, a ile w nim przekazu, naprawdę kawał solidnej "składanki" koloru i uczuć. Dzięki za głosy. Tutaj podciągnięta wersja, ale przekroczyłem chyba troszkę czas więc nie wrzucałem. Kiedyś dokończę.

golum.th.jpg

Napisano

dużo prac, ciężki wybór Marduk biedroneczka piofoks, ale w końcu głos na Thaliona

Napisano

Wybór bardzo ciężki... bo prac na poziomie naprawdę dużo.

Moimi faworytami są JakkaS, piofoks, Marduk, Designer79.

Ostatecznie wybrałem pracę JakkaSa, za jego kunszt i technikę, oraz za to że w tak krótkim czasie udało mu się tak fajnie zbudować bryłę Golluma.:) choć jak na mój gust to stworek ma za dużo włosów;)

Napisano

Głos dla Thaliona ;)

Napisano
  • Autor

Gratulacje dla Thaliona! Czekamy na nowy temat.

Galeria: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=57890

Ja od siebie dodam gratki dla dzudzu, ktory jest w pewien sposob wielkim przegranym (ew cichym bohaterem;) roznych konkursów ostatnich, bo wrzuca zawsze bardzo ciekawe formalnie i tresciowo prace, zbiera sporo komentarzy, tylko punktow malo ;) Sam tez poszedlem za bardziej "widowiskowa" praca piofoksa, ale i tak uklony dla dzudzu.

Napisano
Ja od siebie dodam gratki dla dzudzu, ktory jest w pewien sposob wielkim przegranym...

:) thx man, zabrzmiało bardzo egzystencjalnie; jak mawiają jednak mędrcy, maksymę o porażce można rozciągnąć nie tylko na postać dzudzu i nie tylko na forumowe konkursy:

uczciwie trzeba przyznać, że prace JakkaSa, czy też Thaliona były o klasę ładniejsze :) gratki zwycięscy i dzięki za głosy.

Napisano

Thelion gratólacje ... dzięki wszystkim za głosy i uwagę :]

---- do nastepnego