TM... Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Witam. Postanowiłem wrzucić kilka wizek które zrobiłem jakiś czas temu w pracy. C&C mile widziane. Wszystkie zrobione w 3dmax i vray, bez użycia PS, prosto z renderera. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 ach pięknie :)! dobrze ze się pokazałeś, ludzie będą wiedzieć kto za tym stoi hyhy :D dla mnie bardzo ładne wizki, moje gratulacje :) pozdro, pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Wooo..no tak, znów chylić czółko.. Piękne, profesjonalne prace. Co tu więcej..hmm..pierwsza, trzecia i czwarta bardziej piękne od pozostałych :] Szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 swietne prace!! Oswietlenie perfekcyjne. Jedyny zarzut to trawa w 5, jak na moje oko to uvw disp za rzadkie(troche jak dywan). pozdrowka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 W.Y.P.A.S - duzo wizek na tym forum ale powiem ci ze Twoje maja swój styl. Nieco odmienne , super technicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 łałałiła :) #4 #5 najbardziej mi się podobają. super światło iii w ogóle pro ;). ehh początkujący wizkowcy ostatnio wchodząc na forum pewnie się załamują ile jeszcze przed nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 świetne wizualizacje, gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 super prace. gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Świetne renderki. Mam takie pytanko, skąd brać pomysły na takie kozacze budynki, są jakieś stronki ze zdjęciami co ciekawszych tworów architektonicznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Po prostu świetne. Od razu widzę ile mi jeszcze brakuje umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Będzie co do portfolio na "nowy start" wstawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 te rendery wieczorne mają świetny klimat dobra robota 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Naprawde jeden wielki SZACUN :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Piękne. Szczególnie 2. Super światło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 światło, ujęcia i kompozycja świetne. w pierwszym trochę drzewo się schowało za budynek ale i tak w exteriorach jesteś tu faworytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM... Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 Dziękuję wszystkim za komentarze. simonhc: masz całkowitą rację, w sumie to w każdej jest trochę "kwasów" :) Ex3: np. stąd: http://www.archdaily.com, http://www.architectureweek.com Lis: do portfolio to ja zrobię lepsze :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekb89 Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 nie no masakraaa lepsze niż foto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Średnio lubię wszelakie wizualki ale te są niesamowite. Mają klimat. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Piękne! Masz niesamowity warsztat skoro takie cuda idą prosto z renderera! 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 Miód i malina! Wspaniałe kolory jak i całe pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noe Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 ktos Ci chyba ukradl model wraz z cala scenka: http://www.target-view.com/forumextend/viewtopic.php?f=18&t=18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM... Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Noe: Spokojnie, nikt nie ukradł. Firma w której pracowałem i zrobiłem te scenki, wydała je na płytach. Każdy może taką płytę kupić, i zrobić z tymi scenkami co mu się podoba. Firmy robiące wizualizacje wrzucają je nawet do swoich portfolio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noe Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 aha dzieki za info. Swoja droga to musi byc Ci troche przykro z tego powodu, a moze czujesz sie dumny ze inni wsadzaja twoje pracki do portfolio:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 tak np. działa evermotion z kolekcjami archinterior archexterior. Ludzie kupują płytki i do swoje portfolio wsadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 To dla mnie jakaś tragiczna bzdura! :/ To jest chore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 i tak prawdziwi pracodawcy o tym wiedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi