Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to ja tez sie przylacze bo temat ba5dzo mi odpowiada, referencje mam w glowie, temat sie powoli klaruje tez w glowie, nie mam na czym rysowac wiec [przejde odrazu do modelowania, a jak cos bede mial to odrazu pokaze

[Wyedytowany dnia 20-6-2004 > dzabadzaba]

• Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A nie mozna bylo zalozyc watku, gdy bedzie co pokazac? Teraz cale forum bedzie pisalo jakiz to wspanialy pomysl (nie wazne, ze nikt nie wie o co chodzi) i ze czeka z niecierpliwoscia na pierwsze rendery, zyczac na koncu powodzenia, stukajac sie browarkiem.

Super pomysl, czekam na pierwsze rendery!!!!!! Powodzenia, trzymam kciuki!!! [piwo] [winko]

Napisano

boze czlowieku, wez prozac czy cos bo zaraz wyskoczysz przez okno, bede zakladal sobie watki w miare jak bede mial na to ochote...

pierwszy concept, twarzyczka niolka

Napisano
Originally posted by dzabadzaba

boze czlowieku, wez prozac czy cos bo zaraz wyskoczysz przez okno, bede zakladal sobie watki w miare jak bede mial na to ochote...

i tu sie mylisz moj drogi! twoje watki beda istniec tak dlugo jak moderatorzy beda mieli na to ochote, a bez obrazkow zaczna znikac :]

lepiej posluchaj dobrego wujka DruG`a.

...

Napisano

Robił sie OT, więc parę postów ubyło... apeluję o spokój po obydwu stronach i skupianie się na bitwie, a nie na wzajemnych docinkach. ;)

W kwestii założenia tematu bez efektów. Wrzućmy to pod rezerwację tematu i po problemie :) Aby tylko komantarze pojawiały się dopiero do prac, a nie rezerwacji.

Napisano

co ma takie szpiczaste piersi ? zrob jej moze jakies galoty bo ta plachta przy pasku nic nie zaslania :> (moze to i dobrze)

Napisano

kolana .. oj wąziutkie; aleś dał jej kostium eeech jeszcze tylko skórzana maska oraz pejcz i będzie git :)

a tak poważnie ... nie wiem do czego zmierzasz stary; może będzie ok a może wyjść kicha ... zobaczymy.

good luck!

Napisano

no sam mam nadzieje ze kicha nie wyjdzie, juz niedlugo powinno byc widac na czym obraz bedzie polegal, narazie jeszcze musze, chwilke dopracowac model i zaczne go rigowac, po ustawieniu pozy, bede pewnie domedelowywal wiec takie rzeczy jak kolana i tak beda poprawiane w koncowym ujeciu, ale dzieki za uwage,

Napisano

mógłbyś dać tą głowe pod kątem przy normalnym świetle ?? cieżko teraz ocenić ale coś z łukami brwiowymi nie gra (od linijki??)

pzdr

Napisano
napisał Master Kiełbaster

..Jest bug przy uchu...

Jaki bug? Przecież ona się taka urodziła! ;D

Nikt nie jest doskonały :P

Napisano

takiego buga-niebuga to nie bede poprawial nawet... w ogole zapomnailem o antysymetrii ale .. co tam ujecie twarzy bedzie calkiem dalekie nie mozna sie przepracowywac zanatto!

Napisano

takiego buga-niebuga to nie bede poprawial nawet... w ogole zapomnailem o antysymetrii ale .. co tam ujecie twarzy bedzie calkiem dalekie nie mozna sie przepracowywac zanatto!

Napisano

jest jeszceały bug z połączeniem ucha głową - ale to juz wiesz:)

nom ale teksturkę popraw - bo na razie rozjeżdża sie na twarzy - usta ma świetbe - i ten kolczyk:D

pozdr

giorgione

Napisano

co tam komentujesz in inglisz langłejdż?! nie ma brwi, a to ma byc jakas elfka? tak mi sie jakos kojarzy

Napisano

Dzioobek :] Ładna twarz, ubranko może być:> chociaż usta to nie wiem jakieś jak plastikowe ( ze względu na teksture i oświetlenie pewnie) faaaaaajnie wymodelowałeś:]

Napisano

Nogi mi sie zdają nieco przydługie w stosunku do ciała, a te ubranko po nałożeniu too tak troche faktycznie skąpo wygląda w okolicach piersi, na poprzednich renderach jakoś inaczej mi wyglądało :/

Napisano

dodam do tego że chyba jeszce głowa jet za mała a szyja za chuda :), kolana są jeszce za wąskie.

Takie moje drobne spostrzeżenia :)

I fakt strasznie skąpo ubrana ;)

pozdr

giorgione

Napisano

Piekne! Po prostu piekne! Bardzo fajna stylistyka, przejscia tonalne cieni. Taka bedzie w finale?

Z profilem dobre wyjscie, twarz z przodu nie wygladala tak dobrze.

Napisano

Naprawdę piękna robota ! jestem pewien, że jeśli jeszcze dodasz parę detali ( włosy, tekstury, skrzydla) to zajmiesz któreś z pierwszych miejsc w bitwie :)

Pozdr

Napisano

hej dzieki za opinie, moj dyrektor artystyczny, czyli moja kobitka twoierdzi ze włosów ma nie być, skrzydla mam ale jeszcze nie pokaze :), swiatlo pewnie zmieni sie 16 razy, to jakos tak zawsze wychodzi, tutaj to jest final gathering a w finale to sam jeszcze nie wiem, chyba bez FG bede renderowal

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności