dzabadzaba Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 No to ja tez sie przylacze bo temat ba5dzo mi odpowiada, referencje mam w glowie, temat sie powoli klaruje tez w glowie, nie mam na czym rysowac wiec [przejde odrazu do modelowania, a jak cos bede mial to odrazu pokaze [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > dzabadzaba]
dr Ug Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 A nie mozna bylo zalozyc watku, gdy bedzie co pokazac? Teraz cale forum bedzie pisalo jakiz to wspanialy pomysl (nie wazne, ze nikt nie wie o co chodzi) i ze czeka z niecierpliwoscia na pierwsze rendery, zyczac na koncu powodzenia, stukajac sie browarkiem. **** Super pomysl, czekam na pierwsze rendery!!!!!! Powodzenia, trzymam kciuki!!! [piwo] [winko]
dzabadzaba Napisano 23 Marzec 2004 Autor Napisano 23 Marzec 2004 boze czlowieku, wez prozac czy cos bo zaraz wyskoczysz przez okno, bede zakladal sobie watki w miare jak bede mial na to ochote... pierwszy concept, twarzyczka niolka
SansSerif Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Originally posted by dzabadzaba boze czlowieku, wez prozac czy cos bo zaraz wyskoczysz przez okno, bede zakladal sobie watki w miare jak bede mial na to ochote... i tu sie mylisz moj drogi! twoje watki beda istniec tak dlugo jak moderatorzy beda mieli na to ochote, a bez obrazkow zaczna znikac :] lepiej posluchaj dobrego wujka DruG`a. ...
darkelf Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Super pomysl, czekam na pierwsze rendery Powodzenia, trzymam kciuki! :P
VGT Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Robił sie OT, więc parę postów ubyło... apeluję o spokój po obydwu stronach i skupianie się na bitwie, a nie na wzajemnych docinkach. ;) W kwestii założenia tematu bez efektów. Wrzućmy to pod rezerwację tematu i po problemie :) Aby tylko komantarze pojawiały się dopiero do prac, a nie rezerwacji.
sly Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 jedno jest pewne... dzabadzaba...nie wygrałbyś w Bitwie 2d... pozdrawiam
darkelf Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 hmm koncept pogladowy to chyba nie to samo co praca 2d :)... chociaz obydwie 2d :P
Anibal Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 i wystraszyli chłopaka :D panowie moderatorzy ;)
dzabadzaba Napisano 3 Maj 2004 Autor Napisano 3 Maj 2004 witam ponownie, mocno wystraszony chlopak, pragnie sie podzielic tym co zrobil do tej pory, zycze ci sly zebys wygral bitwe 2d, kiedy ten deadline ?
Vetis Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 co ma takie szpiczaste piersi ? zrob jej moze jakies galoty bo ta plachta przy pasku nic nie zaslania :> (moze to i dobrze)
dzudzu Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 kolana .. oj wąziutkie; aleś dał jej kostium eeech jeszcze tylko skórzana maska oraz pejcz i będzie git :) a tak poważnie ... nie wiem do czego zmierzasz stary; może będzie ok a może wyjść kicha ... zobaczymy. good luck!
dzabadzaba Napisano 14 Maj 2004 Autor Napisano 14 Maj 2004 no sam mam nadzieje ze kicha nie wyjdzie, juz niedlugo powinno byc widac na czym obraz bedzie polegal, narazie jeszcze musze, chwilke dopracowac model i zaczne go rigowac, po ustawieniu pozy, bede pewnie domedelowywal wiec takie rzeczy jak kolana i tak beda poprawiane w koncowym ujeciu, ale dzieki za uwage,
leander Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 > twarz jak na koncepcie... Na koncepcie nie bylo tak ladnie ;) Zapowiada sie piknie.
Anibal Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 mógłbyś dać tą głowe pod kątem przy normalnym świetle ?? cieżko teraz ocenić ale coś z łukami brwiowymi nie gra (od linijki??) pzdr
dzabadzaba Napisano 15 Maj 2004 Autor Napisano 15 Maj 2004 hej modeluje w XSI, fakt luki brwiowe mam przerysowane, ale chyba tak zostawie, jeszcze zobaczymy jak bedzie to wygladalo z wlosami
Chris Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 napisał Master Kiełbaster ..Jest bug przy uchu... Jaki bug? Przecież ona się taka urodziła! ;D Nikt nie jest doskonały :P
dzabadzaba Napisano 16 Maj 2004 Autor Napisano 16 Maj 2004 takiego buga-niebuga to nie bede poprawial nawet... w ogole zapomnailem o antysymetrii ale .. co tam ujecie twarzy bedzie calkiem dalekie nie mozna sie przepracowywac zanatto!
dzabadzaba Napisano 16 Maj 2004 Autor Napisano 16 Maj 2004 takiego buga-niebuga to nie bede poprawial nawet... w ogole zapomnailem o antysymetrii ale .. co tam ujecie twarzy bedzie calkiem dalekie nie mozna sie przepracowywac zanatto!
giorgione Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 jest jeszceały bug z połączeniem ucha głową - ale to juz wiesz:) nom ale teksturkę popraw - bo na razie rozjeżdża sie na twarzy - usta ma świetbe - i ten kolczyk:D pozdr giorgione
kx Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 co tam komentujesz in inglisz langłejdż?! nie ma brwi, a to ma byc jakas elfka? tak mi sie jakos kojarzy
IceFury Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Dzioobek :] Ładna twarz, ubranko może być:> chociaż usta to nie wiem jakieś jak plastikowe ( ze względu na teksture i oświetlenie pewnie) faaaaaajnie wymodelowałeś:]
don_filippo Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Gdybyś jednak te łuki brwiowe troszkę poprawił - unaturalnił...bo są zbyt jednak odstające, to będzie bardzo ładna. Usta piękne :D
IceFury Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 Nogi mi sie zdają nieco przydługie w stosunku do ciała, a te ubranko po nałożeniu too tak troche faktycznie skąpo wygląda w okolicach piersi, na poprzednich renderach jakoś inaczej mi wyglądało :/
giorgione Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 dodam do tego że chyba jeszce głowa jet za mała a szyja za chuda :), kolana są jeszce za wąskie. Takie moje drobne spostrzeżenia :) I fakt strasznie skąpo ubrana ;) pozdr giorgione
sir_Bols Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 a wy co? z ligi polskich rodzin? to jest aniol i nie ma nic do ukrycia ;)
giorgione Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 nie bo wyglada barzdej jak wojowniczka nizeli anioł:P pozdr giorgione
dzabadzaba Napisano 20 Maj 2004 Autor Napisano 20 Maj 2004 renderowalem w PAL\'u dlatego jest dluzsza niz szersza... a aniola nie przypomina bo nie am skrzydel :))
leander Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 Piekne! Po prostu piekne! Bardzo fajna stylistyka, przejscia tonalne cieni. Taka bedzie w finale? Z profilem dobre wyjscie, twarz z przodu nie wygladala tak dobrze.
Master Kiełbaster Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 Cień na szczęce i na kolanie jakiś dziwnie ostry... Poza tym dobzie dobzie :)
Falcrum Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 Naprawdę piękna robota ! jestem pewien, że jeśli jeszcze dodasz parę detali ( włosy, tekstury, skrzydla) to zajmiesz któreś z pierwszych miejsc w bitwie :) Pozdr
giorgione Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 nom swiatło i poza na prawdę wyśmienite - czekam na skrzydełka:d pozdr giorgione
dzabadzaba Napisano 28 Maj 2004 Autor Napisano 28 Maj 2004 hej dzieki za opinie, moj dyrektor artystyczny, czyli moja kobitka twoierdzi ze włosów ma nie być, skrzydla mam ale jeszcze nie pokaze :), swiatlo pewnie zmieni sie 16 razy, to jakos tak zawsze wychodzi, tutaj to jest final gathering a w finale to sam jeszcze nie wiem, chyba bez FG bede renderowal
Rekomendowane odpowiedzi