Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

to bedzie zenska istota eteryczna, nie mam jeszcze pojecia jak to bedzie wygladac, moj pomysl jest taki, aby pozszywac postac z kawalkow cielesnej powloki, pomiedzy ktorymi bedzie przeswitywac jej eteryczne wnetrze.

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dzieki wszystkim za wspaniale komentarze, w wolnych chwilach dziobie scene dalej, malo jeszcze jest, ale to bedzie mniej wiecej costakiego jakna obrazku

eter2.jpg

Napisano

swietnie ci idzie ( jak zwykle zreszta) pomysl miodzio chetnie obejrzymy siatkke i efekty dalszej pracy :)

pozdro z köln ;)

Napisano

toudajew : narazie to makieta, nie wiem czy toto bedzie mialo skrzydla czy wici czy co.

meg: jestes w kolonii? to jest 40 minut ode mnie i bywam tam na piwku :) w ten weekend jade do domu do poznania, ale jak bedziesz w kolonii w przyszly, to trzeba sie spiknac !!!. jest tu jeszcze ze mna 4 polskich studentow i w weekendy sie nudzimy :)

Napisano

Powiem - cudo - pomysł

wykonanie też świetne

ale żeby nie chwalić po próznicy powiem, że nie podoba mi się ręka- łaczenie w okolicy łokcia , zgięcie

cała ręka też taka prosta bez zadnych mięśni :)

Napisano

Łoł... Ciekawe, ciekawe... Czekam na rozwój projektu. Co do Twojego pytania, to radze pogadać z Batou. On \"troszke\" grzebie w Zbrushu:)

pozdr

kozioo

Napisano

!!!!!!!!!

no to teraz chlopie jak mi powiesz ze zrobisz cala reszte w zbrushu...

na szczescie nie wystartowalem w bitwie zeby wygrac :) inaczej mialbym pozamiatane hehe (teraz zreszta tez juz mam)

Napisano

Mam nadzieję, że uda ci się jakoś wczytać to do maxa, szkoda by było stracić kawał tak dobrej roboty. Czuję, że znów będziesz wysoko, bo zapowiada się świetna praca.

Napisano

Niezłe, teraz to mi troszkę Siudmaka przypomina. A co do exportu to zdaje się, ze trzeba eksportować przez mapę displace? Ale to tylko \"plotki\":D

Napisano

No znaczy sie , to hmmm to byc moze cos z tego bedzie niesamowicie fajnego .... ale chwilowo efektycznie sie prezentuja czesci ciala .... Czekam na reszte ... Me cierpliwy jest :P

Napisano

to proste export do obj , następnie importuijesz obj

do maxa ( podwarunkiem że masz plugin do importu obj)

ja mam ale tylko do 3.0

Napisano

wow niezle wdzianko ( nie mozna w z brushu wyexportowac do maxa ? niewiedzialam ale swietnie wyglada wdzianko brawo !! calosc chetnei obejrze :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności