giorgione Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Elka witajcie Oto moja wersja tego czegoś:D Poniżej szkic - postaramm sie uzyskać cos z tego w 3d jak dobrze pójdzie:D (A tak po cichaczu powiem, że mam zamiar zrobić to też w 2d:D) Pozdr Giorgione
dr Ug Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Sliczny szkic, ale zero dynamiki, emocji, klimatu. :/ Jezeli on ja trzyma w gorze za szyje, to... tego nie widac.
giorgione Napisano 23 Marzec 2004 Autor Napisano 23 Marzec 2004 Bo to dop[iero początek szkicu - i nie ma tutaj jeszce emocji:P Drug nie zauwazyłeś jaja ona twarda - nawet nie wzdygała sie na widok węża i tego podneisienia do góry. A tak przy okazji to tylko wstępony szkic - ostateczna wersja moze luedż zmianie - najpierw musze to zrobić w 3d:P Pozdr Giorgione
dr Ug Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Ona wyglada raczej, jakby spala;) Zycze Ci, zebys nie polegl i stworzyl zacna prace:) God speed!
kolor Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 tiaaa jak zwykle szkic pikny ;) tylko aniola zrobilbym hmmm probujacego wyszarpnac sie lub cos podobnego bo tak teraz to sobie dynda :D, a co do diabelka to gdzie ma skrzydla ? :( powodzonka abys skonczyl cala pracke bo widze ze sporo bedzie robotki ;)
kolor Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 hehe jesce raz ... widze ze podobal sie kruk ;) hmm niebonowaja mi sie \"te pierscienie\" na reku diabelka, hmmm czy jej mieczyk wypadl z raczki ?, bardziej rozpostarl skrzydla, ten mieczyk diabelka bardziej ustawil do ciosu pchniecia niz tak taj teraz trzy go pokazowo, moze jedna noge aniolka ustawic do kopniecia, hmm moze wiecej jakis ochraniaczy dla niej ... ciekawe jakie tlo walniesz ;) oooo [lol2] ale sie rozpisalem, to twoj koncept wiec zrobisz jak uwazasz ;) nie chce za mocno mieszac ;)
giorgione Napisano 24 Marzec 2004 Autor Napisano 24 Marzec 2004 Tak wypadł pod wpływem uścisku diabełka:D Pozdr Giorgione
Zanni Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 To ucho \"aniołka\" cosik mi nie pasuje takie \"elfowskie\", no ale ja prawdziwych aniolow nie widzialem i mozliwe ze maja takie uszy :P
pazzi Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 tylko nie zepsuj jej tych pełnych piersi! :) ...kiedy już zaczniesz modelować.... powodzenia i do usłyszenia...
Kris_R Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Myślę, że będzie rewlka... mi się takie podejście bardzo podoba.. nikt tu nie ma przewagi.. gdyby aniolek się wyrywał albo dyndał, to by oznaczało że dostaje w dupęm a takie ujęcie sprawy jest jak najbardziej trafione. No i koncept REWELKA... choć kadr troszku jeszcze dopracować trzeba
giorgione Napisano 31 Marzec 2004 Autor Napisano 31 Marzec 2004 Dobra to przywracam poprzedni stan rzeczy:0 Wkrótce upload Pozdr giorgione
Ufooox Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 nie za szybko to robisz giogi? model wypasiony ale daj bipeda bo az sie przykro robi jak sie na taką deche patrzy :)
MeG Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 swietne strasznie masywnie zbudowana i to mi sie w niej podoba piekne skrzydelka ponetna z niej dama ;)
giorgione Napisano 31 Marzec 2004 Autor Napisano 31 Marzec 2004 Prawdopodobnie jutro upload całej postaci i początek diabełka Pozdr giorgione
Vetis Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 wow !! full wypas :D bardzo ladna postac tylko: pokaz zblizenie twarzy. I GDZIE TAK PEDZISZ !!??
Nimrod Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Miecze bardzo dobre, podobnie jak anioł, choć na razie skrzydła dziwnie wyglądają, ale to chyba kwestia braku mapowania...
IceFury Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 WOW :O Ale du.. tzn ale fajny anioł ^^ Rewelacja =D Nie wiem, może mi się tak tylko zdaje, ale ona takie usta ma jakieś jak ta co grała w Tomb Raider nawet nie pamiętam(wyleciało mi z głowY) tj. duże, a jakby miała węższe i szersze usta może by ładniej wyglądała tak bardziej lekko czy coś :] Tak jak wyżej - pokaż jak wygląda twarz z bliska
Falcrum Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Jej...powdziwiam Cię za prędkość...no i jeszcze wykonanie...ah...pikne...:) pozdr
Predator Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 yyy aniolek wybrykany w kosmos strasznie mi sie podoba czekam na diabelka !!!:) pozdrawiam Swietna robota
Frankot Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Niżle wygląda jak na sam początek, dotychczas przypuszczałem, że najlepiej robisz smoki i podobne... rzeczy... ale teraz zdecydowanie zmieniłem zdanie :))))) Jak na razie to zapowiada się na pretendenta do award\'u :)
RadX Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 :O zajebiste mieczyki !,któren jest dla kogo ?
Chris Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 Na koncepcie widać który dla kogo :) A co do pracki, to Full Wypas!
Pionier Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 giorgione, i właśnie z Twojego powodu nie biore udzialu w tej bitwie :D hehe. Porcz tego ze to nie moje klimaty ;). Idzie Ci swietnie jak zwykle. Czekam na kolejne updaty. Powodzenia ! Pozdrawiam
giorgione Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 niestety nie mam czasu na nic ostatnimi czasy - szkoła praca, znajomi:( - dopiero w weekend będę mógł coś zrobic - upload dopiero w poniedzialek - powinienem skończyć diabełka i węża. pozdr giorgione
Obywatel Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Bardzo podoba mi sie motyw weza na mieczu. Ło, Ty to masz wyobraznie. Diabel i jego gadzi wygladtez jest zacny. Jedynie piersi tej pani wygladaja troche nienaturalnie.
giorgione Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 spox już w poniedziałek - będzie diabełek z wężem :D Pozdr Giorgione
und3r Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 No to czekamy :) .. A może dasz radę w niedzielę :) ??
Chris Napisano 12 Kwiecień 2004 Napisano 12 Kwiecień 2004 Już prawie po poniedziałku, a tu nic... :(:( Gior, nie każ nam czekać!
giorgione Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Napisano 14 Kwiecień 2004 taaa...:| Ostatnimi czasy nie mogłem pracować - brak pamieci - no ale w końcu brat kupił i oto to co udało mi sie wydziargac - barzdo wczesna faza produkcji - dziaj walczę dalej
giorgione Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Napisano 14 Kwiecień 2004 z pewnościa twarz idzie do poprawy no i reszta zobacze jak pójdzie - aha te mięśnie klatki peiersiowej to tylko tak wrzuciłem w ostatecznej wersji ich nie będzie - będą przykryte - tak jak na szkicu
MeG Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 swietny tan diabelek podoba mi sie o wiele bardzej od aniolka ;) switne detale
Pionier Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 extra, tylko dawaj lepiej oświetlony model bo troche malo widac ;). Pozdro
Archangel Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 Piekne !!! naprawde ekstar szczegoly ! Tak na marginesie ile to ma poly ??
giorgione Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Napisano 14 Kwiecień 2004 żebym to ja wiedział:] Nie pamietam - jutrop powiem:) Może uda mi sie do jutra sokńczyć pozdr giorgione
giorgione Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Napisano 15 Kwiecień 2004 dobra kolejny barzdo mały upload - 2 godziny pracy
giorgione Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Napisano 15 Kwiecień 2004 niż drugiej stronki dzisiaj dalsza walka :D pozdr giorgione
MeG Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 swietnie przepysznie fajny ogonek ma respect za detale
Vetis Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 no wiesz co i gdzie sie tak spieszysz, przez ciebie bede musial sie do roboty wziac ;) - praca jest imponujaca ale niestety aniolek narazie mi sie bardziej podoba :D respect ....
Rekomendowane odpowiedzi