Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1k
  • Wyświetleń 364,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
W dniu 17.07.2025 o 14:17, kengi napisał(a):

Nie jestem jakimś tam znawcą specjalnym, ale z tego co pamiętam z zajęć i prób, to przede wszystkim mega dobrze wypolerowana i przygotowana płytka miedziana (wtedy możesz nieco płyciej ryć, ew. możesz najpierw ryć delikatnie i potem pogłębiać, wtedy ta pierwsza ryska prowadzi krechę i jest płynniejsza linia. No i dobre i ostre rylce oczywiście.

Ewentualnie, możesz podejść inaczej i trawić kwasem po prostu (możesz zrobić np. roztwór soli nasyconej i prostownikiem to trawić też https://www.youtube.com/watch?v=XHilG2Yg3mY ). Ale nie wiem co tam kombinujesz.

Miałem to samo pisac szczególnie o narzędziach tyłach itp. Pooglądać jak grawerują broń i czego używaja. kiedyś widziałem filmik o polaku który tym się zajmuje, ale nie mogę znaleźć.

Napisano
  • Autor

Wczoraj po raz pierwszy moja przenośna sztaluga była przenoszona drogą wodną

Screenshot_2025-07-31-04-52-57-640_com.miui.gallery-edit.jpg

Screenshot_2025-07-31-04-52-36-740_com.miui.gallery-edit.jpg

Obrazek wyszedł mi jak widać taki se, więc na koniec musiałem dla poprawy humoru się wychuśtać, ale to mi wyszło jeszcze gorzej bo zgubiłem zegarek, a w wodzie widoczność 30 cm :/ ale i tak było super

Screenshot_2025-07-30-18-36-04-539_com.miui.mediaviewer.jpg

Napisano

Epicka stopklatka, jakby się rzeczywistość zgliczowała 😆

Napisano

Tyle ludzi i robisz powolne zdjęcie bez zapytania wszystkich o zgodę, masz nerwy jak postronki :)

Były jakie baby i pytały czy nie namalujesz je jak jedną z tych swoich francuskich dziewczyn? :)

Napisano
  • Autor
5 godzin temu, Destroyer napisał:

Tyle ludzi i robisz powolne zdjęcie bez zapytania wszystkich o zgodę, masz nerwy jak postronki :)

bo lepiej i szybciej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie, zawsze tak robię, a nawet nie było trzeba, wszyscy byli mega mili dla mnie

5 godzin temu, Destroyer napisał:

Były jakie baby i pytały czy nie namalujesz je jak jedną z tych swoich francuskich dziewczyn? :)

bab co nie miara i pytały mnie o różne rzeczy, ale akurat o to tylko jedna, i to nie randomowa, ale już mi znana. No ale to dość stary mem.

image.png

Napisano

Deska i napisik spoko. Musze powiedziec ze skapnalbym sie do czego ta deska bez stop na niej stojacych.

Jakbys kiedys poteksturowal sobie deske klozetowa, to od razu mowie, ze wiem do czego sluzy 🤪