Napisano 31 Sierpień 200915 l haha... pierwszy raz na głos powiedziałem 'o kur...'czaki :D GA kojarzy mi się z przebajerowanymi pracami, ale jeśli tym razem jury będzie inne, to mam nadzieję, że zobaczę Cię w czołówce. Świetna robota. Trochę szkoda, że obwódki są takie pikselowate i grube na około postaci. w 2 obrazku.
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Gratuluje Morte swietna pracka:] Zajebiscie wyszedl ten deszcz. Ja se dalem siana na koniec.
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Hej no praca jest za dobra aby się czegokolwiek czepiać, zaprezentowana tez jest wręcz idealnie, tak wiec jedyne co pozostaje to życzyć powodzenia oraz połamania polygona :D
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Swietne! Na poczatku troche sie balem, ze ten modelik bedzie zbyt malo oryginalny, ale prezentacja wyszla super i jest na co popatrzec.
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Rewelka. Gratulacje ukończenia. Bardzo fajna praca. Na początku, pierwsze wrażenie jest takie, że pierwszy rysunek jest malowany...woda to dodatkowo poteguje. Fajnie wykonane teksturki...ładny speculat. Widzę, że "przestrzenna pajęczynka" na kombinezonie zapoczatkowana w Filmie na stałe przywarła do tej postaci. Fajnie jednak, że uciebie jest to w miare delikatny bumpik... Pozdro
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Gratulację - widziałem to już wcześniej na ich forum i muszę przyznać, że daje radę. Świetna robota! :)
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Super ! Gratuluje ukonczenia fajnego modelu ! :) Fajna prezentacja :) Pozdrawiam 5*****
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Prawda bardzo fajnie - szczególnie gdy renderujesz go z komiksową czarną obwódką. Liczę na twój sukces:)
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Dzięki chłopaki!! tu i tam nie jestem zadowolony z efektu,ale następnym razem pewnie będzie lepiej:) Co do oczekiwań to nie oszukujmy się, dodatkowy tydzień, podczas którego ja właściwie tylko złożyłem finishe i coś tam poprawiłem, w cholerę ludzi pokończyło takie postaci ze nic tylko siąść w kąciku i popłakać, poziom ostro się wyśrubował. niemniej jeszcze raz dzieki za miłe słowa.
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Jeszcez ja jeszcze ja! Super renderek ten w deszczu, czuyć klimacik! Powodzenia!
Napisano 2 Wrzesień 200915 l prezentacja super chyba nie widzialem tu lepszej , sam model początkowo jak go widziałem tu i tam jakos srednio mi sie podobał , ale finalnie wyszlo elegancko
Napisano 2 Wrzesień 200915 l Jeszcze raz dzięki za komentarze panowie, w przyszłym roku postaram sie wybrać coś bardziej skomplikowanego jeśli chodzi o akcesoria itd:) Pozdrawiam!
Napisano 5 Styczeń 201015 l Gratulacje Morte! Faktycznie niebagatelne ludzie się tam podostawały. Szczęścia życzę!
Napisano 8 Styczeń 201015 l Tak przy okazji, mam nadzieję, że się Morte nie obrazisz że tu w wątku piszę.. Przejrzałem zgrubsza top20, Lorna wymiata, model jest stylistycznie wypier..ny w kosmos:D:D:D