Gość Morte Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 moje entry na tegoroczny comicon:P Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 haha... pierwszy raz na głos powiedziałem 'o kur...'czaki :D GA kojarzy mi się z przebajerowanymi pracami, ale jeśli tym razem jury będzie inne, to mam nadzieję, że zobaczę Cię w czołówce. Świetna robota. Trochę szkoda, że obwódki są takie pikselowate i grube na około postaci. w 2 obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Gratuluje Morte swietna pracka:] Zajebiscie wyszedl ten deszcz. Ja se dalem siana na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Hej no praca jest za dobra aby się czegokolwiek czepiać, zaprezentowana tez jest wręcz idealnie, tak wiec jedyne co pozostaje to życzyć powodzenia oraz połamania polygona :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Swietne! Na poczatku troche sie balem, ze ten modelik bedzie zbyt malo oryginalny, ale prezentacja wyszla super i jest na co popatrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Rewelka. Gratulacje ukończenia. Bardzo fajna praca. Na początku, pierwsze wrażenie jest takie, że pierwszy rysunek jest malowany...woda to dodatkowo poteguje. Fajnie wykonane teksturki...ładny speculat. Widzę, że "przestrzenna pajęczynka" na kombinezonie zapoczatkowana w Filmie na stałe przywarła do tej postaci. Fajnie jednak, że uciebie jest to w miare delikatny bumpik... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Gratulację - widziałem to już wcześniej na ich forum i muszę przyznać, że daje radę. Świetna robota! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Model fajny, a prezentacja mega :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Super ! Gratuluje ukonczenia fajnego modelu ! :) Fajna prezentacja :) Pozdrawiam 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Prawda bardzo fajnie - szczególnie gdy renderujesz go z komiksową czarną obwódką. Liczę na twój sukces:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Dzięki chłopaki!! tu i tam nie jestem zadowolony z efektu,ale następnym razem pewnie będzie lepiej:) Co do oczekiwań to nie oszukujmy się, dodatkowy tydzień, podczas którego ja właściwie tylko złożyłem finishe i coś tam poprawiłem, w cholerę ludzi pokończyło takie postaci ze nic tylko siąść w kąciku i popłakać, poziom ostro się wyśrubował. niemniej jeszcze raz dzieki za miłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Jeszcez ja jeszcze ja! Super renderek ten w deszczu, czuyć klimacik! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Fajowo wyszedl. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 prezentacja super chyba nie widzialem tu lepszej , sam model początkowo jak go widziałem tu i tam jakos srednio mi sie podobał , ale finalnie wyszlo elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Jeszcze raz dzięki za komentarze panowie, w przyszłym roku postaram sie wybrać coś bardziej skomplikowanego jeśli chodzi o akcesoria itd:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Się pochwalę:P http://www.comiconchallenge.com/2009/finalists.php#3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Gratuluje Morte! Nalezalo Ci sie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Pogratulowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 gratulacje :) oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 W doborowym gronie, jeszcze raz gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Fajnie, fajnie. Przyłączam się do gratulacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 jak najbardziej gratki Ci się należą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 No zajebiście rosną liście! Gratki serdeczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Gratulacje Morte! Faktycznie niebagatelne ludzie się tam podostawały. Szczęścia życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Top 20 to juz naprawde cos. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Gratulacje Zią! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Brawo Morte! :) Trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Tak przy okazji, mam nadzieję, że się Morte nie obrazisz że tu w wątku piszę.. Przejrzałem zgrubsza top20, Lorna wymiata, model jest stylistycznie wypier..ny w kosmos:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Gratki , super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Dzięki, Dzięki:) Levus- puh nie obrazę się, sam tak sądzę..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi