Napisano 22 Październik 200915 l http://wiadomosci.onet.pl/2064674,11,polski_laureat_oscara_zatrzymany__jechal_pijany,item.html
Napisano 22 Październik 200915 l owszem, pic trzeba umiec ale trzeba miec baaaardzo ograniczoną wyobraznie zeby pozniej wsiadac do samochodu :/ współczuję Wam drodzy Drimaginowcy ze macie takiego profesora
Napisano 22 Październik 200915 l Bzdura. Nie musi i nie powinien. Jak komuś brakuje fantazji i wyobraźni na trzeźwo, to żadne używki tego nie zmienią, co najwyżej ten stan pogorszą.
Napisano 22 Październik 200915 l Przyzwoitość nakazuje cię poprzeć, ale faktem jest, że np. P. K. Dick często tworzył pod wpływem i całkiem nieźle mu to szło :D Aha, a laureata zbanować!
Napisano 22 Październik 200915 l Cała reklama szkoły, oparta była na autorytecie tego Pana. Najwyraźniej jej nie podzwignął. Mam nadzieję, że incydent ten nie odbije się na studentach tej placówki.
Napisano 22 Październik 200915 l czy to dres czy to Rybczyński, mam nadzieje ze wszystkich jedną miarą osądzą....a i forum 3d mało ma to do tego
Napisano 22 Październik 200915 l Sączy się wódka. Nigdy nie jeżdżę po alkoholu. Czyli - nie rozjeżdżam butelek i puszek samochodem na drodze. A co mamy do sprawiedliwości wobec niego? :) można tylko okazać mu współczucie. Mamy nadzieję że Drimagine będzie trzymał poziom na dobrej stopie. Trzymam z Wami kciuki!
Napisano 23 Październik 200915 l Duna co Ty ? Okazać współczucie komuś kto wsiada za kierownice po alkoholu? Jedyne na co on teraz zasługuje to kilka lat więzienia i dożywotnio odebrane prawo jazdy. Edytowane 23 Październik 200915 l przez miriam
Napisano 23 Październik 200915 l Autor Duna co Ty pieprzysz? Okazać współczucie komuś kto wsiada za kierownice po alkoholu? Jedyne na co on teraz zasługuje to kilka lat więzienia i dożywotnio odebrane prawo jazdy. W takim wypadku to ciemno widzę przyszłość tej szkoły... na co skuszą ludzi, na malowniczą okolice?
Napisano 23 Październik 200915 l Duna co Ty pieprzysz? Okazać współczucie komuś kto wsiada za kierownice po alkoholu? Jedyne na co on teraz zasługuje to kilka lat więzienia i dożywotnio odebrane prawo jazdy. word! [słowo]
Napisano 23 Październik 200915 l W takim wypadku to ciemno widzę przyszłość tej szkoły... na co skuszą ludzi, na malowniczą okolice? sory ale tutaj szkoła nie ma nic do tego, odj....bał to beknie za to, a szkoła swoją drogą pójdzie (no chyba ze to ich jedyny as w rękawie co raczej smutno sie zapowiadać bedzie ;))
Napisano 23 Październik 200915 l Autor sory ale tutaj szkoła nie ma nic do tego, odj....bał to beknie za to, a szkoła swoją drogą pójdzie (no chyba ze to ich jedyny as w rękawie co raczej smutno sie zapowiadać bedzie ;)) czy jedyny as to nie wiem ale z pewnością najmocniejszy.
Napisano 23 Październik 200915 l czy jedyny as to nie wiem ale z pewnością najmocniejszy. no to bad luck zatem ;) poradzą sobie jakoś mam nadzieje, a i lekcja dla nas taka ze pójść w tango to trza umieć ;) Pozdro
Napisano 23 Październik 200915 l Wcześniej doktor Lubicz, teraz Zbigniew Rybczyński, wszyscy śmigają na wysokim gazie. coś się dzieje :)