KaeMS Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 WOOOW ... będziesz do tego animację robił ? Widać niesamowitą ilość włożonej pracy i nieprzeciętne umiejętności. Może się mylę ale tylko animacja byłaby w stanie pokazać ogrom włożonej pracy i wagę modelu. No, może poza renderami w baaardzo dużej rozdziałce.
KoMic Napisano 10 Marzec 2010 Autor Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) kotisded, hehe taki moj fetysz: ] kliment woroszyłow, a ja sie dziwie jak taka kupa zelastwa mogla zatonac: P peter_f, dziekowac za wsparcie: ] KaeMS, animator ze mnie jak z koziej d.... traba. Dlatego pewnie na stillu sie skonczy, ale planuje kilka uciec, napewno jedno batalistyczne i pewnie jakis oklepany landshaft in cruise z oceanem w tle: ] Oto moja dzielna zaloga skosnych braci: ], hehe wiem ze duzo im brakuje i ogolnie mocno ssa, ale pocieszam sie ze to i tak progress w stosunku do poprzedniej zalogi z yamiego: ] tylko link, bo wstyd mi to wklejac jako obrazek: ] http://img156.imageshack.us/img156/56/024pm9.jpg Nad pozami jeszcze poracuje, moja wiedza jest zerowa, gdzies na poziomie przedszkolaka wiec z trudem mi to wszytko wychodzi, ehhh przyznam ze to byla najtrudniejsza czesc okretu, nooo i jeszcze oficerzy ehhh, ale przynajmniej bedzie z gorki polycount 1 sztuki to cos w okolicach 800 lub 900 z delikatnym haczykiem Edytowane 10 Marzec 2010 przez KoMic
Hynol Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 Zacne to. A załoga mnie zabiła :). Znaczy pozytywnie. A mundury to ja bym im wyprał. Szczerze powiedziawszy to wątpię żeby w Cesarskiej Flocie takie brudasy niewyprasowane służyły.
Orcher Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 łódeczka naprawde extra.. a załoga jak to z azjatami bywa: "they all look alike to me :D", tylko tym siedzącym to daj gazetę i zamknij ich w budce z serduszkiem :D
mookie Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 Zawsze możesz zróżnicować odcienie żółtego koloru.
kliment woroszyłow Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 W stosunku do poprzedniej wersji załogantów widać progres:D Ilu ich bedzie wiesz juz?
Ania Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 Fajna załoga, ale też bym im wyprała mundury, chyba że wszyscy gdzieś w maszynowni siedzą. I te kołnieżyki tak "europejsko" wyglądają, ale nie znam się.
goral_44 Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 Kliment jak to ilu. 1396 w czasie wojny. No to KoMik zrobi tez Yamamoto i będzie 1397. Ma chłopak wprawę i kocha to co robi. Model ZAJE (fajny) oczywiście.
xmass Napisano 13 Marzec 2010 Napisano 13 Marzec 2010 Z twarzy to ci marynarze wyglądają jak mój kumpel jak jeszcze byłem w "Polish Navy". Niech się nauczą krawat wiązać;)
eco Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 ...a czy marynarze będą mieli szyje czy też może pływają w jakimś zimnym rejonie i chodzą "skurczeni" ?
KoMic Napisano 21 Marzec 2010 Autor Napisano 21 Marzec 2010 (edytowane) hehe, dziekuje chlopaki(i Aniu: ]) za mile slowa. Jesli chodzi o zaloge, ksztalt humanoidalno podobny i texy to niewiele sie zmieni. Ponizej zamieszczam wyjasnienie. W samym modelu troche podorzucalem pojedynczych elementow no i poczatek walki z seamlesem kadlubu pozdr PS cos imageshacki wariuja przy takich dziwnych formatach, dlatego jest na innym hoscie, ale widze ze jakis badziewny http://img.org.pl/img/c8liUqcmz2f.jpg http://www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d86d177ac13952181b8b174350af8.jpg Edytowane 22 Marzec 2010 przez KoMic
kliment woroszyłow Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 (edytowane) Z takiego widoku załoga więcej niż daje rade, kapitalne to jest koMicu! Świetna odpowiedź dla malkontentów od wyrazu twarzy i zeza :D Edytowane 21 Marzec 2010 przez kliment woroszyłow
peter_f Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Rewelacyjny model Stary!!! Piękne tekstury no i ta załoga!!!!
JunioR Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Świetnie wygląda i super textury, jedynie co to przydały by się według mnie jeszcze jakieś mapy specular/ relf itp. by wzbogacić model. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi