adek Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Zdajemy sobie sprawę, że dawno nie było oficjalnej aktualizacji Srebrnej oraz Złotej Galerii. Miło mi jednak poinformować, iż nadrabiamy braki w tej kwestii. Zapraszam Was więc do rozszerzenia treści tej informacji i zapoznania się z pracami, które znalazły się w tych galeriach. W sumie jest ich 40 sztuk. Plusem tej całej sytuacji jest jedynie fakt, że w tej chwili możemy zobaczyć dosyć pokaźny zbiór prac na naprawdę wysokim poziomie! Zapewne zdarzy się tak, że kilka prac, które widzicie poniżej okaże się wam nieznane. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Miejcie również na uwadze, iż wśród wyróżnionych prac znajdziecie kilka starszych, które pominęliśmy w poprzedniej aktualizacji, a braki w tej aktualizacji na pewno poprawimy w kolejnych nominacjach. Złota Galeria została wzbogacona o 4 prace, Srebrna Galeria o 36 prac. Miłego oglądania (Klikając na obrazkach przejdziecie do wątku jej autora i tym samym zobaczycie ją w powiększeniu) Więcej: Złota i Srebrna Galeria - update (strona z miniaturkami i linkami do prac) PS. Znaczki przy nickach powinny pojawić się w ciągu kilku dni
arev Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Heh, kilku wyczaczaczy opanowało galerie :) Dzięki za update. p.s. Jest błąd w nicku autora przy pracy Mazda 6 Sport.
NV Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 No nareszcie ! :) Trochę się nie zgadzam ze złotą galerią ale ważne, że ruszyło :]
Gość User190 Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 gratulacje - do złotej trafiły naprawdę świetne prace!
Sliterin Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 No ładnie - wiadomo można zawsze mieć jakieś, ale - ale i tak świetnie :D
ptaszek Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Gratulacje! A w kwestji marudzenie to "Avro Lancaster - Stream" zostalo niedocenione :P
prrrszalony Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Będzie coś z 2D? :P Właściwie każda rekomendacja, poza tymi z konkursów, mogłaby być w takiej galerii. Problem jest z pracami, które pojawiają się w teczkach,a lbo w jednym temacie jest po kilka prac. Już teraz w Z/S galerii są wątki, w których są po kilka prac, a nie jedna.
adek Napisano 29 Listopad 2009 Autor Napisano 29 Listopad 2009 Będzie coś z 2D zapewne przy następnej aktualizacji. Co do uwag. Chętnie ich wysłuchamy jak i również przypominam o wątku na forum, gdzie można zgłaszać propozycje do SG/ZG.
Konras Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Jak dla mnie nie ma nic prostrzego co jak sie komu cos nie podoba to radze po prostu zrobic cos lepszego :) mozna tez spojrzec na to tak, ze co prawda nie wszytkim z tych prac nalezala sie zlota/srebrna galerie, ale nie ma tu takze ani jednej pracy, ktora by na nia nie zaslugiwala :D
ptaszek Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 (edytowane) Taak to prawda. Ogólnie jest super. Fajnie, że sie ruszyło w galerii, bo jest się czym pochwalić. Mamy w polsce bardzo wielu uzdolnionych grafików i trzeba być z tego dumnym :) edit: nieee bez sensu.. bez wazeliny :P Edytowane 30 Listopad 2009 przez ptaszek
Loopik Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Jeszcze troszkę i będzie można pomyśleć może o jakimś fajnym wydaniu papierowym, razem to wygląda naprawdę rewelacyjnie. Gratulacje wszystkim autorom!
09121986 Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Na mój gust brakuje troche prac ... :] Np. GrześDuro i jego Camaro :)
claude Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Ogólnie spoko !! Ale w srebrnej Galerii praca Amoka mnie przeraziła. Nie wiem co w niej ludzie widzą!
FF Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 No to dziwnie, ja bym sie zastanawiał czy na złotą nie zasługuje.
Temporal Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 jezyczek w galerii? chyba sobie zartujecie przeciez to jest srednie raczej. Sa lepsze prace ktore zasluguja na wieksza uwage. Szkoda ze nie ma zadnej pracy Keraja, moze kiedys wrescie ktos go doceni
Camel Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Temporal, wybacz, ale to były trochu kicze, nawet 60% z jego prac niekoniecznie należało do niego. No ale szkoda. Jak kiedyś powróci i zrobi coś porządnego, to wspomnij sobie o nim.
Traitor Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Same slicznosci, az milo sie patrzy. Brakuje mi tylko ostatniej pracki Jarasa.
adek Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 Same slicznosci, az milo sie patrzy. Brakuje mi tylko ostatniej pracki Jarasa. Ten update dotyczy raczej starszych prac. Prace z ostatnich 1-2 miesięcy pójdą w kolejnym updacie.
RaVirr Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 To w takim razie kiedy mniej więcej następna aktualizacja?;>
dynia Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 patrząc na ten up widzę dziwne podejście do sprawy, bo piszecie o 40 pracach nowych, 4 w złotej i 36 w srebrnej tylko chyba wchodząc do tematu na forum z galeria widzę np ferrari mrkrzyska a tu jej nie ma więc zastanawiam się czy ona jest w srebrnej czy nie osobiście obstawiał bym za nie :) po drugie co to za up złotej w ogóle? praca kreski na złota moim zdaniem nie zasługuje, za to praca Petera_f czy Piotra Słomowicza jak najbardziej tak, wygląda to tak jak by ktoś kogoś nie lubił :) P.S. a i weźcie tam porządek zróbcie ustawcie tak by tematy były w kolejności powstawania :)
Loozack Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 Też mnie bardzo zdziwiło, że Avro Lancaster nie trafił do Złotej, czyżby Pit komuś podpadł czy co? :P Ale dobrze, że ktoś te galerie w ogóle ruszył bo już były porośnięte metrem kurzu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi