Napisano 3 Grudzień 200915 l Witam, Taki oto robocik wg konceptu Marcina Jakubowskiego (Morbid Karbid) Soft: 3d studio max , vray , ps Robocik zriggowany gotowy do animacji. Po nowym roku mam zamiar zrobic krotka animacje. Mile widziane opinie.
Napisano 3 Grudzień 200915 l strasznie mi się podoba, klimatyczne. pozdrawiam i życzę powodzenia w animacji, 3mam kciuki
Napisano 3 Grudzień 200915 l ***** wall-e mnie przypomniał się:) W 3d to fajniej wygląda niż w wersji emo na deviant arcie:)
Napisano 4 Grudzień 200915 l Autor Dzieki wszystkim !! Za animacje zabiore sie po swietach i napewno wrzuce
Napisano 10 Grudzień 200915 l Milutki, miękki, chociaż sam temat robocików chyba jeszcze przez pewien czas będzie nosił skazę Wall-ego :)
Napisano 17 Grudzień 200915 l Fajne texturki, jakość obrazka średnia. Fajny robocik, ale nudna ta żółć. Tzn, fajne jest to, że jest cały żółty, ale czuję niedosyt. Glow w oczkach nie za ciekawy, wygląda jakby go kompresja zeżarła. Ale raczej dużo więcej dobrego w tej scenie:) pozdrawiam!
Napisano 22 Grudzień 200915 l w koncu cos, co nie jest wizka ani samochodem, a do tego ma klimat . wyjąłeś mi to z ust! :) Czekam na anim. Pozdrawiam :)