Polg Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Witam, Taki oto robocik wg konceptu Marcina Jakubowskiego (Morbid Karbid) Soft: 3d studio max , vray , ps Robocik zriggowany gotowy do animacji. Po nowym roku mam zamiar zrobic krotka animacje. Mile widziane opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 strasznie mi się podoba, klimatyczne. pozdrawiam i życzę powodzenia w animacji, 3mam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woody Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 bardzo ładny i przyjemny obiekt, a klimat również mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 świetny. ANIMUJ!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Piękny robocik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 bardzo fajne teksturki i feel materialow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizleyd Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 teksturki piękne, klimacik też , co do robota to hmmm , średnio . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Good Job trzyma klimat ... animacja obowiązkowa ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 bjutiful, czekam rowniez na animke, by dodac kopa 4*, nalezy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 ***** wall-e mnie przypomniał się:) W 3d to fajniej wygląda niż w wersji emo na deviant arcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 ładny:) podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polg Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2009 Dzieki wszystkim !! Za animacje zabiore sie po swietach i napewno wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Milutki, miękki, chociaż sam temat robocików chyba jeszcze przez pewien czas będzie nosił skazę Wall-ego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Fajne texturki, jakość obrazka średnia. Fajny robocik, ale nudna ta żółć. Tzn, fajne jest to, że jest cały żółty, ale czuję niedosyt. Glow w oczkach nie za ciekawy, wygląda jakby go kompresja zeżarła. Ale raczej dużo więcej dobrego w tej scenie:) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Podoba mi się. Warto było zajrzeć. Czekam na animację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 w koncu cos, co nie jest wizka ani samochodem, a do tego ma klimat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 w koncu cos, co nie jest wizka ani samochodem, a do tego ma klimat . wyjąłeś mi to z ust! :) Czekam na anim. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi