NV Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Jak wspominacie rok 2009? Jakie ważne wydarzenia miały miejsce ? Co uznajecie za pozytywne a co za negatywne ? Jakie postanowienia na 2010 ? Gdzie się bawicie na sylwestra ? Czyli ogólnie o mijającym już roku oraz nowym :) Ja życzę całej społeczności max3d.pl udanej zabawy i żeby rok 2010 był lepszy od 3dstudio max'a 2010 ;) Szczęśliwego nowego roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 rok 2009 leniwy był :) plany na rok 2010 zdecydować się w końcu na jakąś lustrzankę:) a max 2010 nie jest taki zły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Ten 2009 jakiś dziwny jest, nic mnie się nie chce, i życzę sobie i wam by chciało się wam tak jak mnie się nie chciało. A tak to czekam na bmesh, na nowego kompa, na lepszego dostawcę netu bo ten to szkoda gadać i tak dalej i jeszcze raz by mi się wreszcie chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Fakt 2009 był bardzo leniwy :D Ale osobiście odniosłem wiele sukcesów, które dla kogoś mogą być czymś zabawnym, a dla mnie są kolejnym krokiem do przodu :) A mianowicie mam na myśli wykonanie pierwszej animacji, którą spokojnie można nazwać animacją :D Kilka pierwszych oficjalnych rozmów o prace (oczywiście w branży graficznej) plus kilka scen z których jestem naprawdę dumny :) Na rok przyszły mam zamiar zrobić animację (która już zacząłem w zeszłym miesiącu :) ), która otworzy mi drogę do dalszych sukcesów w początkach kariery oraz postanawiam sobie, że będę pracował bardziej wytrwale niż dotychczas. Reszcie natomiast życzę tak samo wielu sukcesów i aby vertexy były w nadchodzącym roku bardziej posłuszne niż uprzednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 szczęśliwego nowego roku Panie i Panowie!:) oby był jeszcze lepszy niż ten! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Życzę wam żebyście w 2010 gratulowali mi super zdanej matury i podziwiali moje super portfolio studenta ASP :) Dziękuję za uwagę:) No dobra jeszcze zdrowia i szczęścia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Lubiącym zmiany- nowego Maxa który będzie inny od Maxa 8. Konserwatystom- dobrze znanego Maxa 8 z jakimś nowym duperelkiem typu cube, który łatwo wyłączyć. a Nosorożcom- gładkich booleanów. ...zaś całej społeczności max3d.pl/forum powodzenia w nowym roku- w każdym możliwym wymiarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 A ja Wam życzę spełnienia marzeń (nie wszystkich:) ) i takiej imprezy....że o ja p. Szczęśliwego nowego roku! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 postanowienie: robić ładniejsze tabelki w excelu żeby mi się więcej passy renderingu nie pop... suły hehe wspomnienia: to był tak cholernie energiczny rok, że wszystko się miesza życzenia: pożeglować na Karaiby albo Afrykę w maju 2010 i zaliczyć Base camp pod Everestem rok później a póki co: najlepszego dla każdego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Żeby było dobrze Panie i Panowie! Żeby każdy z Was był szczęśliwy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Oby! 2009 był dla mnie "biedą, żalem, wstydem i hańbą" xD Od ostatniego czasu czuję większy potencjał i więcej mocy w sobie, co przyszło w parze z rokiem 2010! Od tego momentu czuję się świeżo.. Szczęścia, powodzenia w życiu zawodowym i prywatnym, życzę WSZYSTKIM a w szczególności: BiX, indian, KaeMS, Tores, kozioo, Zbychowaty! :) Toast! salut, Dunablaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 2009 dawal rade, lecz 2010 bedzie kilka razy lepszy, czego i Wam zycze:) No i czas zaczac dbac o swoje cialo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 postanowienie: robić ładniejsze tabelki w excelu żeby mi się więcej passy renderingu nie pop... suły hehe wspomnienia: to był tak cholernie energiczny rok, że wszystko się miesza życzenia: pożeglować na Karaiby albo Afrykę w maju 2010 i zaliczyć Base camp pod Everestem rok później a póki co: najlepszego dla każdego :) jak masz ochote na treking po himalayach to ja o tym też myślałem. base camp pod everestem w zimę czy latem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Jesień lub wiosna, ale to wszystko będzie zależało czy uda się dotrzeć na gdzieś dalej w tym roku. Przygotowanie organizmu, podreperowanie zdrowia i kondycji, potem zacznę myśleć o konkretach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Przestać spać na rzecz 3ds'a :) P.S A no thx za życzenia duna hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Wszystkiego Najlepszego życzę :) A sobie i Wam zapału do pracy w szczególności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 2009 - bardzo udany rok, fajki rzucilem. 2010 - rozstane sie z alkoholem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 ja rzucam fajki :P zobaczymy moze tym razem sie uda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 hehe wszystkiego najlepszego wszystkim :) co do postanowień: to stracić kolejne 10 kilo :P co do zeszłego roku: to wszystko działo się tak strasznie szybko, że nie do końca jestem już pewien co się działo w zeszłym roku a co w jeszcze późniejszych :) co do postanowień jeszcze raz: skończyć studia i raz na zawsze zakończyć edukacje. no i może poszukać nowej pracy :) co do marzeń: a tak poprostu żeby nie było gorzej niż jest teraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Wszystkiego dobrego wszystkim :) 2009 to rok sporych...osiągnięć. Dużo nowych rzeczy się nauczyłem, poznałem ciekawych ludzi...Spory krok w rozwoju zawodowym. W roku 2010 mam zamiar dalej się rozwijać, być jeszcze lepszym w tym co robie i osiągnąć jeszcze więcej, ale jednocześnie chce trochę więcej czasu poświęć znajomym i rodzinie. Oderwać się trochę od kompa...:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi