Napisano 31 Grudzień 200915 l Jak wspominacie rok 2009? Jakie ważne wydarzenia miały miejsce ? Co uznajecie za pozytywne a co za negatywne ? Jakie postanowienia na 2010 ? Gdzie się bawicie na sylwestra ? Czyli ogólnie o mijającym już roku oraz nowym :) Ja życzę całej społeczności max3d.pl udanej zabawy i żeby rok 2010 był lepszy od 3dstudio max'a 2010 ;) Szczęśliwego nowego roku!
Napisano 31 Grudzień 200915 l rok 2009 leniwy był :) plany na rok 2010 zdecydować się w końcu na jakąś lustrzankę:) a max 2010 nie jest taki zły :)
Napisano 31 Grudzień 200915 l Ten 2009 jakiś dziwny jest, nic mnie się nie chce, i życzę sobie i wam by chciało się wam tak jak mnie się nie chciało. A tak to czekam na bmesh, na nowego kompa, na lepszego dostawcę netu bo ten to szkoda gadać i tak dalej i jeszcze raz by mi się wreszcie chciało.
Napisano 31 Grudzień 200915 l Fakt 2009 był bardzo leniwy :D Ale osobiście odniosłem wiele sukcesów, które dla kogoś mogą być czymś zabawnym, a dla mnie są kolejnym krokiem do przodu :) A mianowicie mam na myśli wykonanie pierwszej animacji, którą spokojnie można nazwać animacją :D Kilka pierwszych oficjalnych rozmów o prace (oczywiście w branży graficznej) plus kilka scen z których jestem naprawdę dumny :) Na rok przyszły mam zamiar zrobić animację (która już zacząłem w zeszłym miesiącu :) ), która otworzy mi drogę do dalszych sukcesów w początkach kariery oraz postanawiam sobie, że będę pracował bardziej wytrwale niż dotychczas. Reszcie natomiast życzę tak samo wielu sukcesów i aby vertexy były w nadchodzącym roku bardziej posłuszne niż uprzednio.
Napisano 31 Grudzień 200915 l szczęśliwego nowego roku Panie i Panowie!:) oby był jeszcze lepszy niż ten!
Napisano 31 Grudzień 200915 l Życzę wam żebyście w 2010 gratulowali mi super zdanej matury i podziwiali moje super portfolio studenta ASP :) Dziękuję za uwagę:) No dobra jeszcze zdrowia i szczęścia:)
Napisano 31 Grudzień 200915 l Lubiącym zmiany- nowego Maxa który będzie inny od Maxa 8. Konserwatystom- dobrze znanego Maxa 8 z jakimś nowym duperelkiem typu cube, który łatwo wyłączyć. a Nosorożcom- gładkich booleanów. ...zaś całej społeczności max3d.pl/forum powodzenia w nowym roku- w każdym możliwym wymiarze!
Napisano 31 Grudzień 200915 l A ja Wam życzę spełnienia marzeń (nie wszystkich:) ) i takiej imprezy....że o ja p. Szczęśliwego nowego roku! :)
Napisano 31 Grudzień 200915 l postanowienie: robić ładniejsze tabelki w excelu żeby mi się więcej passy renderingu nie pop... suły hehe wspomnienia: to był tak cholernie energiczny rok, że wszystko się miesza życzenia: pożeglować na Karaiby albo Afrykę w maju 2010 i zaliczyć Base camp pod Everestem rok później a póki co: najlepszego dla każdego :)
Napisano 1 Styczeń 201015 l Oby! 2009 był dla mnie "biedą, żalem, wstydem i hańbą" xD Od ostatniego czasu czuję większy potencjał i więcej mocy w sobie, co przyszło w parze z rokiem 2010! Od tego momentu czuję się świeżo.. Szczęścia, powodzenia w życiu zawodowym i prywatnym, życzę WSZYSTKIM a w szczególności: BiX, indian, KaeMS, Tores, kozioo, Zbychowaty! :) Toast! salut, Dunablaster
Napisano 1 Styczeń 201015 l 2009 dawal rade, lecz 2010 bedzie kilka razy lepszy, czego i Wam zycze:) No i czas zaczac dbac o swoje cialo:P
Napisano 1 Styczeń 201015 l postanowienie: robić ładniejsze tabelki w excelu żeby mi się więcej passy renderingu nie pop... suły hehe wspomnienia: to był tak cholernie energiczny rok, że wszystko się miesza życzenia: pożeglować na Karaiby albo Afrykę w maju 2010 i zaliczyć Base camp pod Everestem rok później a póki co: najlepszego dla każdego :) jak masz ochote na treking po himalayach to ja o tym też myślałem. base camp pod everestem w zimę czy latem?
Napisano 1 Styczeń 201015 l Jesień lub wiosna, ale to wszystko będzie zależało czy uda się dotrzeć na gdzieś dalej w tym roku. Przygotowanie organizmu, podreperowanie zdrowia i kondycji, potem zacznę myśleć o konkretach.
Napisano 1 Styczeń 201015 l Wszystkiego Najlepszego życzę :) A sobie i Wam zapału do pracy w szczególności
Napisano 2 Styczeń 201015 l 2009 - bardzo udany rok, fajki rzucilem. 2010 - rozstane sie z alkoholem ;]
Napisano 4 Styczeń 201015 l hehe wszystkiego najlepszego wszystkim :) co do postanowień: to stracić kolejne 10 kilo :P co do zeszłego roku: to wszystko działo się tak strasznie szybko, że nie do końca jestem już pewien co się działo w zeszłym roku a co w jeszcze późniejszych :) co do postanowień jeszcze raz: skończyć studia i raz na zawsze zakończyć edukacje. no i może poszukać nowej pracy :) co do marzeń: a tak poprostu żeby nie było gorzej niż jest teraz :)
Napisano 4 Styczeń 201015 l Wszystkiego dobrego wszystkim :) 2009 to rok sporych...osiągnięć. Dużo nowych rzeczy się nauczyłem, poznałem ciekawych ludzi...Spory krok w rozwoju zawodowym. W roku 2010 mam zamiar dalej się rozwijać, być jeszcze lepszym w tym co robie i osiągnąć jeszcze więcej, ale jednocześnie chce trochę więcej czasu poświęć znajomym i rodzinie. Oderwać się trochę od kompa...:) Pozdro