Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak wspominacie rok 2009? Jakie ważne wydarzenia miały miejsce ? Co uznajecie za pozytywne a co za negatywne ? Jakie postanowienia na 2010 ? Gdzie się bawicie na sylwestra ?

Czyli ogólnie o mijającym już roku oraz nowym :)

Ja życzę całej społeczności max3d.pl udanej zabawy i żeby rok 2010 był lepszy od 3dstudio max'a 2010 ;)

Szczęśliwego nowego roku!

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

rok 2009 leniwy był :)

plany na rok 2010 zdecydować się w końcu na jakąś lustrzankę:)

a max 2010 nie jest taki zły :)

Napisano

Ten 2009 jakiś dziwny jest, nic mnie się nie chce, i życzę sobie i wam by chciało się wam tak jak mnie się nie chciało. A tak to czekam na bmesh, na nowego kompa, na lepszego dostawcę netu bo ten to szkoda gadać i tak dalej i jeszcze raz by mi się wreszcie chciało.

Napisano

Fakt 2009 był bardzo leniwy :D Ale osobiście odniosłem wiele sukcesów, które dla kogoś mogą być czymś zabawnym, a dla mnie są kolejnym krokiem do przodu :) A mianowicie mam na myśli wykonanie pierwszej animacji, którą spokojnie można nazwać animacją :D Kilka pierwszych oficjalnych rozmów o prace (oczywiście w branży graficznej) plus kilka scen z których jestem naprawdę dumny :)

Na rok przyszły mam zamiar zrobić animację (która już zacząłem w zeszłym miesiącu :) ), która otworzy mi drogę do dalszych sukcesów w początkach kariery oraz postanawiam sobie, że będę pracował bardziej wytrwale niż dotychczas.

Reszcie natomiast życzę tak samo wielu sukcesów i aby vertexy były w nadchodzącym roku bardziej posłuszne niż uprzednio.

Napisano

Życzę wam żebyście w 2010 gratulowali mi super zdanej matury i podziwiali moje super portfolio studenta ASP :) Dziękuję za uwagę:) No dobra jeszcze zdrowia i szczęścia:)

Napisano

Lubiącym zmiany- nowego Maxa który będzie inny od Maxa 8.

Konserwatystom- dobrze znanego Maxa 8 z jakimś nowym duperelkiem typu cube, który łatwo wyłączyć.

a Nosorożcom- gładkich booleanów.

...zaś całej społeczności max3d.pl/forum powodzenia w nowym roku- w każdym możliwym wymiarze!

Napisano

A ja Wam życzę spełnienia marzeń (nie wszystkich:) ) i takiej imprezy....że o ja p.

Szczęśliwego nowego roku! :)

Napisano

postanowienie: robić ładniejsze tabelki w excelu żeby mi się więcej passy renderingu nie pop... suły hehe

wspomnienia: to był tak cholernie energiczny rok, że wszystko się miesza

życzenia: pożeglować na Karaiby albo Afrykę w maju 2010 i zaliczyć Base camp pod Everestem rok później

a póki co: najlepszego dla każdego :)

Napisano

Żeby było dobrze Panie i Panowie!

Żeby każdy z Was był szczęśliwy!

Napisano

Oby!

2009 był dla mnie "biedą, żalem, wstydem i hańbą" xD Od ostatniego czasu czuję większy potencjał i więcej mocy w sobie, co przyszło w parze z rokiem 2010! Od tego momentu czuję się świeżo..

Szczęścia, powodzenia w życiu zawodowym i prywatnym, życzę WSZYSTKIM a w szczególności:

BiX, indian, KaeMS, Tores, kozioo, Zbychowaty! :)

Toast!

salut,

Dunablaster

Napisano

2009 dawal rade, lecz 2010 bedzie kilka razy lepszy, czego i Wam zycze:)

No i czas zaczac dbac o swoje cialo:P

Napisano
postanowienie: robić ładniejsze tabelki w excelu żeby mi się więcej passy renderingu nie pop... suły hehe

wspomnienia: to był tak cholernie energiczny rok, że wszystko się miesza

życzenia: pożeglować na Karaiby albo Afrykę w maju 2010 i zaliczyć Base camp pod Everestem rok później

a póki co: najlepszego dla każdego :)

jak masz ochote na treking po himalayach to ja o tym też myślałem. base camp pod everestem w zimę czy latem?

Napisano

Jesień lub wiosna, ale to wszystko będzie zależało czy uda się dotrzeć na gdzieś dalej w tym roku. Przygotowanie organizmu, podreperowanie zdrowia i kondycji, potem zacznę myśleć o konkretach.

Napisano

Przestać spać na rzecz 3ds'a :)

P.S

A no thx za życzenia duna hehe

Napisano

Wszystkiego Najlepszego życzę :)

A sobie i Wam zapału do pracy w szczególności

Napisano

ja rzucam fajki :P zobaczymy moze tym razem sie uda :]

Napisano

hehe wszystkiego najlepszego wszystkim :)

co do postanowień: to stracić kolejne 10 kilo :P

co do zeszłego roku: to wszystko działo się tak strasznie szybko, że nie do końca jestem już pewien co się działo w zeszłym roku a co w jeszcze późniejszych :)

co do postanowień jeszcze raz: skończyć studia i raz na zawsze zakończyć edukacje. no i może poszukać nowej pracy :)

co do marzeń: a tak poprostu żeby nie było gorzej niż jest teraz :)

Napisano

Wszystkiego dobrego wszystkim :)

2009 to rok sporych...osiągnięć. Dużo nowych rzeczy się nauczyłem, poznałem ciekawych ludzi...Spory krok w rozwoju zawodowym.

W roku 2010 mam zamiar dalej się rozwijać, być jeszcze lepszym w tym co robie i osiągnąć jeszcze więcej, ale jednocześnie chce trochę więcej czasu poświęć znajomym i rodzinie. Oderwać się trochę od kompa...:)

Pozdro