kru Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 http://www.sejm.gov.pl/wydarzenia/regulamin.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 znow bedzie mozna ogladac prace z terapii zajęciowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Nie wiedzieć czemu, przypomniał mi się inny konkurs, którego archiwum tu: http://www.flickr.com/photos/44832343@N08 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 o lol nie wiedzialem ze tamten konkurs ma swoja galerię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Sly: Wygrales bez dwoch zdan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Niestety, to nie mój projekt - podobno wykonała go duża agencja, ale szczegóły są na razie utajnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 hehe... ja tez chyba sie skusze na ten konkurs z jakims Orwellowskim klimatem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Tyle na tym forum pojawia sie zapytan o logo, ze postanowilem podejsc do sprawy wreszcie na poważnie. Proszę o rzeczową i konstruktywną krytykę. Oczywiście pokazuję jedynie fragmenty agencyjnej pracy z uwagi na poufność zadania. Bardzo liczę, że właśnie my wygramy, co będzie dla mnie osobistym sukcesem. odpowiadam na pytania z góry: tak, tak przedstawiam zawsze projekty do akceptacji przed podpisaniem umowy i wpłatą na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 4 Luty 2010 Autor Share Napisano 4 Luty 2010 a doszliscie do paragrafu 3 stanowiacego o wysokosci nagrod? przemyslcie to dwa razy zanim pchniecie tam "duze agencje" :P swoja droga pewnie i tak skonczy sie tak samo jak z niegdysiejszym konkursem na logo tvp :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 podoba mi sie, wpasowales siew klimat, tak czy siak mailem podesle poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 żeby w pełni oddać klimat, brakuje 2 rzeczy na tym logo sly. 1) pijany klown próbujący zaparkować po tym cyrkiem 2) drugi klown wpuszczający ludzi na lewo za kasę do środka. Poza tym - bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 a doszliscie do paragrafu 3 stanowiacego o wysokosci nagrod? Tak, tak Krzysiu, każdy już pewnie doszedł, że to zwykła literówka, miało być o jedno "zero" więcej. Tak serio - to jest przerażające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Przyznana nagroda zostanie pomniejszona o ciężary o charakterze publicznoprawnym zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. a czy to znaczy ze jeszcze wszelakie podatki potraca od tej nagrody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 (edytowane) http://www.podatki.egospodarka.pl/29452,Podatek-dochodowy-od-wygranych-i-nagrod,1,65,1.html -czyli 10%. Już snuję plany, co można zrobić z 4500zł... Ciekawy jest też zapis o "wyłączności publikacji logotypu" - ja rozumiem z tego, że autor nie może prezentować logotypu w internecie. Może jedynie pochwalić się że wygrał w "takim a takim konkursie". Trzeba też pamiętać o tym ze to publiczne pieniądze a organizując konkurs trzeba się liczyć że ludzie mogą podnieść krzyk, że za jedno logo ktoś płaci ich pieniędzmi 5000zł, w kraju gdzie renty wynoszą 1/10 tej kwoty. Edytowane 4 Luty 2010 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matizlob Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 hmm, jeśli jestem autorem, mam do utworu prawa autorskie, więc nie można mi zabronić publikacji logotypu, dobrze mówię ?:) prawa autorskie są niezbywalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 mozesz sie zobowiazac np. regulaminem, ze nie bedziesz publikowal logotypu nigdzie jako autor. Nie ma to nic do zbywalnosci lub nie prawa. Ja swoje tak pokazalem, bo juz czuje ze wygram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Prawa autorskie to to że nikt nie może podpisać sie pod twoją pracą. Ty jesteś autorem i będziesz nim chociażbyś stanął na głowie. Ale rozpowszechnianie utworów co do których nie ma się autorskich praw MAJĄTKOWYCH to już inna sprawa. Tutaj decyduje i może rozpowszechniać ten kto owymi prawami dysponuje, a zamieszczenie w portfolio w necie to rozpowszechnianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Te chyba najlepsze :D rozwiążcie w sumie "rebus" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 sly służę pomocą: http://www.biznesforum.pl/student-4500pln-600pln-miesiecznie-vt8809.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 (edytowane) trosiek - burdel na dwóch osiach? Edytowane 4 Luty 2010 przez polka dot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 na kołach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Nagrodą są pewnie kradzione pieniądze:D Ale co tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 jak dewotki na targowisku bez kitu :P albo chcesz brać udział albo nie i tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 wyciagnij kolek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Jeden z konkursow gdzie wygrany jest wylaniany jeszcze przed ogloszeniem konkursu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Jeden z konkursow gdzie wygrany jest wylaniany jeszcze przed ogloszeniem konkursu? :D Jakby tak miało być to nagroda byłaby 100 razy większa. Nikt kolegów za marne 5k pchać nie będzie. W dodatku coś tan gadali w tv, że rozstrzygnięcia może nie być, bo za dużo kosztowałaby zmiana wizerunku logo na wszystkich filiżankach, porcelanach, papierach itp. Ale telewizja kłamie więc ciężko powiedzieć. Ogólnie czuć klimat fantsy w tym konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 Nie moje ale jak zobaczylem od razu mi sie skojarzylo. Nawet salata jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 uuu Siwy zamkną Cię , będę Ci przynosił paczki i zaopiekuję się Twoim quadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi