February 28, 201015 yr Tygodniowy Speedpainting 83: HYPERNATURE Zapraszamy do głosowania. leszek_lenia - brak pozycji w sondzie, w trakcie zbierania prac praca sie nie wyswietlala, sorry. W razie czego wrzucac glos w poscie ponizej, chociaz to juz musztarda po obiedzie ;) norden Eden-3d mrozik26 Silvanus Drakula regnar Areien WWWoj Klocjusz Uriel resh Joel atheg rosikowski leander shin maciekG SBT77 serio Varmer Nata Edited March 1, 201015 yr by leander
February 28, 201015 yr Zastanawiałem się, czy na Varmera, czy serio, ale ponieważ wiem jak to jest jak się nasiedzisz godzinę nad pracą a wygrywa inna kilkuminutowa, więc zagłosuję na serio, chociaż pracka Varmera też jest świetna i kreatywna.
February 28, 201015 yr ja wiedziałam ze tpo będzie ciężka sonda :P jednak móg głos poszedł dla serio. ale praca SBT77, leandera, athega i nordena naprawde również mi sie podobały :D już dawno nie miałam tak rozstrzelonego dylematu ;D
February 28, 201015 yr Wg mnie praca Regnara jest najciekawsza, choć i SBT77 jest nizłe. Prace Leandera i Athega kompletnie nie przemawiają do mnie :P Głos na pracę Regnara za wykonanie i klimat.
February 28, 201015 yr Nad kominkiem to bym sobie prace leandra powiesil, ale jesli chodzi o podejscie do tematu to najbardziej podoba mi sie wizja Varmera, glos na niego. Te kolorki u athega strasznie mi sie z czyms kojarza :D Przychodza mi na mysl komiksy Christy, ale nie wiem czy to to :)
March 1, 201015 yr Stawiam na Nordena, później obstawiałbym Leandera. Może jestem zbyt szczery, ale nie rozumiem na czym polega urok pracy Regnara w zestawieniu z powyższymi.
March 1, 201015 yr moj glos na SBT. rozwaliles mnie kiedy sie zorientowalem ze jednak pracka nie jest obkrecona o 90 stopni to wywalilem jezor :D total
March 1, 201015 yr hmmm... a właściwie... wydawało mi się że po Nordenie pracę zapostował Leszek_Lenia, a w sondzie go nie widzę ? :)
March 1, 201015 yr Author hmmm... a właściwie... wydawało mi się że po Nordenie pracę zapostował Leszek_Lenia, a w sondzie go nie widzę ? :) ech, sorry, sprawdzalem kilka razy ilosc prac i sie zgadzalo. Musial serwer z obrazkiem Leszkowi pasc. Wlasnie wrzucilem prace na gorze, ale do sondy sie juz nie da. Ew oddajcie glos tu, piszac w watku. Wrzucam i tu, jako gratis w ramach rekompensaty ;) leszek_lenia Edited March 2, 201015 yr by leander
March 3, 201015 yr kurcze dawno nie miałem takiego dylematu spoko pracki ale głos na zagubioną prace leszek_lenia
March 3, 201015 yr Author Regnar - gratulacje! Czekamy na nowy temat. Galeria: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=57890