Napisano 27 Kwiecień 200519 l sto lat illy panie stary :D wszystkiego najlepszego, masy setow na supa'kicz imprezach i najlepszego sprzetu ;)
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Illy 100 latek ;) i spelnienia czego tam sobie zyczysz bo zainteresowania to masz spore co ? ;)
Napisano 3 Maj 200519 l no to jestem pierszy :) wszystkiego najlepszego dzisiajszym solenizantom, dzisiaj staliscie sie juz staruchami :P Wiktor i sikham STO LAT :D:D:D
Napisano 3 Maj 200519 l wszystkiego naj naj i ode mnie ;] wątek liczy sobie juz równo rok ... bo to od urodzin sikhama sie zaczelo ;]
Napisano 3 Maj 200519 l Ło, Sikamy i Wiktory mają urodziny! ;] Wsiego najlepszego, zdrówka, ladnych renderow... i czego sobie tam zażyczycie :P wątek liczy sobie juz równo rok ... bo to od urodzin sikhama sie zaczelo ;] Najlepszego wątkowi! 100 lat! ;P
Napisano 3 Maj 200519 l Hepi birthdej tu ju, Hepi birthdej tu ju, Hepi birthdej tu ju gajs, Hepi birthdej tu ju! Wiktor i Sikham - najlepsiego panowie i czego se tam chceta :P! :D
Napisano 3 Maj 200519 l dzięki chłopaki i panie tudzież ;) to już rok :) kto by pomyślał ehh skończyło sie naście :( stara d4 ze mnie :D
Napisano 3 Maj 200519 l no i już wiadomo dlaczego modelujecie praktycznie tak samo, urodziliście się tego samego dnia, teraz wszystko jasne :) a może wy jesteście jedną osobą, hmm? przyznać się :D no dobra, już ja później naśle na was KGB, CIA i inne "efbijaje" co by się dowiedzieli prawdy, a na razie wszystkiego najlepszego życzę :>
Napisano 15 Maj 200519 l Alles gutes fur dich Piotr Dobosz fe, ale ja nie lubie niemieckiego, no w każdym razie wszytkiego naj...
Napisano 15 Maj 200519 l Dziekuje bardzo bardzo bardzo bardzo :):) strasznie sie zawstydzilem:):) naprawde bardzo Wam dziekuje:):):):):)
Napisano 15 Maj 200519 l o qrde ... ale sie zrobilo to teraz male sprostowanie ;] Piotrze ... - wszystkiego dobrego ... szczescia w zyciu i wogle ;] Soska , Javor - moze zyczenia spoznione ale zawsze szczere ;] ... Wszystkiego najlepszego :D