Ex3 Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_krecha Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Ode mnie taki skromny ale uczciwy upload. Zdjęcie z telefonu - po przylocie taki mnie widok wczoraj przywitał! Bardzo magiczny! no i foto zrobione podczas jazdy samochodem ;-) Pozdrawiam Moth . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) Dziękuję wszystkim za głosy. ______________________________ FOTO-BITWA 17 Temat: Upał Zbliża się tak upragnione przez wielu lato. Ta pora roku niesie ze sobą znaczny wzrost temperatur. Naszym zadaniem jest pokazanie pojęcia upału w kadrze jako przedsmak tego co nas spotka w przyszłości. * termin oddawania prac: 24.4.2011, godz. 23.59 * technika dowolna * czas powstania zdjęcia dowolny * dłuższy bok: 800px * zdjęcie nie mogło brać wcześniej udziału w fotobitwie Miłej zabawy. Edytowane 18 Kwiecień 2011 przez profkaufman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Czyżby aż tak bardzo temat nie podpasował? To w takim wypadku pozostaje chyba zmiana na dowolny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Temat ok tyle że upałów brak (przynajmniej u mnie), ale z dnia na dzień coraz lepiej ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 W tym wypadku pozostaje chyba albo przedłużyć termin albo zmienić temat. Ja ze swoim zdjęciem i tak będę czekał do końca, nie zamieszczę jako pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Ano - upałów nie ma, więc trudno coś nowego upolować. No ale jest jeszcze druga opcja - bawić się w dalekie skojarzenia i łączyć je jakoś z tematem :) Mnie w ostatnich bitwach nie ma wyłącznie w powodu paskudnego braku czasu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Właśnie o to chodziło mi, jeszcze nie pora roku na upały. Ale można to jakoś metaforycznie ukazać, albo przeszperać swoje zbiory i coś dobrać. jeśli pojawi się choć jedna praca, to ja swoją wrzucę. Nie chcę by była sytuacja, że tylko jedno zdjęcie wpłynęło do bitwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Przedłuż temat o tydzień. Fakt faktem że pogoda nie potrzebna żeby zrobić fotkę pod ten temat. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Proszę państwa termin przedłużony do 24.04.2011. Czekamy z niecierpliwością na prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Wrzuce na fronta :) może przyciągnie kogos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 FOTO-BITWA 17 Temat: Upał Oj cieplo, cieplo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ErgoProxy Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Upał, wiec gorąco... i tak mi się jakoś skojarzyło;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_krecha Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 antidotum na upał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Dla takiej ilości prac warto było przedłużyć termin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 @profkaufman xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Jeżeli pojawi się sonda to napiszcie do jakiegoś moda z prośbą o wrzucenie na główną :) Spróbuję zapamiętać, że to 24 :) Ale mogę zapomnieć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Proszę państwa, oto sonda: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=76224 Wchodźcie i oddajcie głosy na waszych faworytów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 FOTO-BITWA 18 Temat: Prędkość * termin oddawania prac: 09.05.2011, godz. 23.59 * technika dowolna * czas powstania zdjęcia dowolny * dłuższy bok: 800px * zdjęcie nie mogło brać wcześniej udziału w fotobitwie Zapraszam do zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Coś cicho... zarzucę jako pierwszy, na zachętę:). Btw. czy można w jednej edycji zamieścić więcej niż jedno zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 7 Maj 2011 Share Napisano 7 Maj 2011 Myślę, że i tak głosowaniu podlega jedno zdjęcie od każdego zgłaszającego się użytkownika, więc jeśli już to byś musiał zaznaczyć które przechodzi do głosowania. Ale ja się nie znam bo ja tu świeży jestem, tu potrzeba jakiegoś mędrca wypowiedzi. A teraz moje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 7 Maj 2011 Share Napisano 7 Maj 2011 speed of light... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 FOTO-BITWA 19 Temat: Mikrokosmos Pokażcie jak piękny jest świat w powiększeniu * termin oddawania prac: 24.05.2011, godz. 23.59 * technika dowolna * czas powstania zdjęcia dowolny * dłuższy bok: 800px * zdjęcie nie mogło brać wcześniej udziału w fotobitwie Zapraszam do zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 trochę po terminie... ale nikt nic nie wrzuca... to może coś się ruszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Czy ktoś mógł by zmontowac sondę? Już tydzień minął od wrzucenia pracy przez torm'a wiec już pora. Nie prosil bym o to, gdybym miał dostęp do sieci, a przez telefon, z kąd piszę, nie ogarnę wstawiania zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 No to siup... można głosować http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=77580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 13 Lipiec 2011 Share Napisano 13 Lipiec 2011 FOTO-BITWA 20 Temat: Bezsenność * termin oddawania prac: 27.07.2011, godz. 23.59 * pełny freestyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 tak sobie myślę... może zaproponuję jakąś alternatywę? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 mi sie temat podoba / moze cos sie uda pstryknac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 ok, to zostawiam otwarty bez deadline'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 No i jak tam? @torm może nowy temat? czy robimy jeszcze jedną próbę z 'bezsennością' i piszemy do moda żeby dał miniature na fronta, może kogoś przyciągnie? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 można spróbować... masz jakiś kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 a przygotujesz jakąś ciekawa zachecajacą miniaturke ? :) Mogę podrzucić Czakiemu albo NV na ircu bo ciągle tam siedzą i się nudzą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 jutro post4r4m się coś wr7ucić, musi mi wyschn4ć kl4wi4tur4 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Ja zawsze chce cos wrzucic i zapominam o temacie bo nie ma go na glownej a skleroza jest moja przyjaciolka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 może po prostu ikonkę fotobitwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 no dobra... to ja pierwszy... może coś się ruszy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik77 Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Zwykłe sceny z życia, a wyglądają zaskakująco cudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 to ja może jednak inny temat? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Chłopaki może czas na reaktywację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi