nao Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 (edytowane) Kłaniam sie wszystkim ...niziutko kilka conceptów wlasnej roboty .. po lewej nauczyciel po prawicy shef całego bałaganu .... i cus bardzo wstepnego ... choc nie wydaje sie zeby było zamierzenie dokonczenia tego :) a to male podrygi do animacji która jest w główce ..na razie pozdr Edytowane 31 Styczeń 2012 przez nao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Bardzo, bardzo fajny start szykuje sie kolejna ciekawa teczka. Jedyne moje zalecenie to wrzucaj wszystko co masz, i to czesto ! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 o, czuc tu bardzo wprawna reke, swietne kolorki, hitler - swietna postac, mocno mi sie kojarzy z biglebowskim i to nie tylko dlatego, ze hitler :) pokaz wiecej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 (edytowane) Fajowe wejscie! Więcej! :) Edit: wlasnie, czarni ludzie przpomnieli mi o tym, ze bardzo mi sie podoba uzycie czerni w tych prackach, pokazuja ze czarny nie musi byc zly ;) Edytowane 14 Czerwiec 2010 przez Urbanboogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 dzikie i świeże, szacun, ludzie czarni to mój faworyt. Szkoda że tak nieśmiało małe i na jedną cyfrową kartke wrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 No czekamy na więcej i na ... większe =]. Wydaje mi się że Ty będziesz częściej krytykował (mam nadzieję) niż będą krytykować Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 18 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2010 czern mysle ze jest ok szczególnie kiedy wogóle nie chodzi o to by tworzyć cg pracki:) tu raczej chodziło o zarejstrowanie pomysłu ... c.d conceptów do animacji...dzieciaki zły bardzo zły piesek.. a tu troszke odejde o d animki dwie ost... ołówek tusz wegiel a ost. tusz miał być czarny a dali lekko niebieskawy i biala farba.. pzdrawiam i dzieki za kommentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Łojej ale tu fajnie u ciebie, adolf jak i reszta prac i konceptów cholernie dobra..inspirujesz! Zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 zabiles mnie tym zebro-psem, ekstra charakterny ;) fajne rzeczy tutaj, bede zagladal pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Zaa selfu, dodatkowo zabija mnie w nim/niej bryla, genialnie uchwycona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 dzieciaczki dynamiczne i z charakterem no i pies wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 bryła i tradycyjne mega! Nowy masta sie pokazał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 świetne pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2011 (edytowane) resh selfu coyote rotcore mr pank dzieki Panowie choc zaden ze mnie master tylko cienki ciaster :) a tu concept z e wspomnianj proby animacji - wnetrze pozdrawiam Edytowane 2 Wrzesień 2011 przez nao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 krajobrazik zdecydowanie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 swietne rzeczy, jestes zdecydowanie blizej mastera niz cienkiego ciastera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 koks robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Fajne rzeczy, ale jednak chyba zdecydowanie powinieneś bardziej poszukać własnego stylu, moim zdaniem trochę zbyt ewidentnie przebijają w tym Biglebowsky (generał), Bobby Chiu (dzieciaki) i Kuciara (sam wspomniałeś), ale skilla zdecydowanie widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Na podstawie Kuciary? w sensie wykorzystałeś jego prace? (bo to ewidentnie tak wygląda). Trochę to balansowanie na krawędzi (a na pewno nie nadaje się już jako praca konkursowa)... na ca.org ostatnio zlinczowali już jednego gościa za wykorzystywanie cudzych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Fajne rzeczy, ale ... Na podstawie ... nie chcialo mi sie tego pisać ale zauważyłem od razu, szczególnie Bobiego Chiu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Dla mnie trochę za blisko czyichś pomysłów. W dobrym tonie jest napisać z kogo sie czerpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Ha ha! Przynajmniej w teczce wymiatacze piszą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Zawsze jak zobaczę tego wieloryba to poprawia mi się humor ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 no wieloryb bobiego rox! A co do pracek-to juz nie jest inspiracja, ale hmmm, przeróbka cudzych pracek(np. kuciary). Wiem ze czasem moze ciezko zrobić coś oryginalnego, ale xerowanie to juz zbytnie lenistwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 kurde tak sie wlasnie ciagle zastanawialem gdzie ja widzialem te dzieciaki.. w przebraniach teraz juz wiem gdzie to bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Wow..swietne wyczucie. Jestes kozakiem. Podoba mi sie ta naturalnosc formy..ona zyje na full. Pozdrawiam, Pawel Zapraszam chetnych na szkolenia ONLINE "Tworzenie filmu animowanego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 :) pozdrawiam i serdecznie dziekuje tym co mocno zgrzytają zębami a taggze tych co mniej ...a i tych co używają uzębienia więcej do usmiechania :) maluetkie szkice no tentego.. pozdrawiam a i z wątki kryzysowego szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 nie wnikam co do poprzednich rzeczy, ale to ostatnie to naprawde swieetne. jak dla mnie mogłoby tak zostać :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 ostatni szkic po prostu bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 Klasa. Gwiazdki mu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 2 Luty 2011 Autor Share Napisano 2 Luty 2011 tnx telthona mrozik26 panRebonka a tu maly szkic z natury i głowy...pzdrawiam jakis czas temu to popełnione i konik mechaniczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 szkoda że takie małe te prace wrzucasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 male ale jare ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 No chociaż ten statek większy, bo kurcze praca przykuwa oko i chciałoby się detal pooglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 25 Luty 2011 Autor Share Napisano 25 Luty 2011 :) postaram sie wrzucac cus wiekszego.. podrzucam troche szkiców dzieciaczków i inne bardziej szybsze mazaje... tutaj na spokojnie chciałbym powiedziec ze oczywiscie dziecaczki inspirowane artem Boby chiu tyle ze pomysł na nie zrodził sie z hasła przecinek i kropka tzn ze na tych swoich główkach zamiast czapki umiescic przecinek - ale co moze sie równac z genialnym pomysłem Bobiego - nic.... a z tym artem skalistym to to czasem osobiscie tak uważam ze dobrze jest czasem porobic sobie takie pracki kolażowe i dodac cos swojego - duzo rozwija..wiec moge powiedziec ze malutki kawaleczek jakies 100X100 z a rtu cpt czyli macieja Kuciary posłużył na wstępny szkic do którego dobudowałem całosc skalując i bawiąc sie tym elementem i tak powstała góra po lewej i troszeczke prawej strony.. a z drugiej strony przez to małe spiecie wyklarował sie pomysł w głowie na tutejszą bitwe kryzysową :)_ "więc nic nie dzieje sie bez przyczyny " jak to mawiał mistrz Shiffu..:) pozdrawiam anyway... balet man dziadzo maszyna projekt dzieciaczki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 ..troszke shotów camer i mały szybki robot shogun.. w malym rozmiarze robione wiec tak to .. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 24 Marzec 2011 Autor Share Napisano 24 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Miodzio:) Nastrajasz do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 zastanawiam się jak ta teczka umknęła mojej uwadze?? fajowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 super-te ostatnie są naprawde świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 świetnie te ostatnie naprawdę lekkie i pełne charakteru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Bardzo konkretne te typki ostatnie i ciekawie malowane. Ostatnia praca strasznie fajna - z charakterem, ale też lekka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 kurcze dużo dobrego staffu. ten cyber-zebro-kot jest okropny pod względem designu, ale ma w sobie coś zabawnego ;D a i tak najbardziej podobają mi sie te fragmenty storyborda. świetne są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2011 (edytowane) hejo dzieki wszystkim serdeczne ..:)ciągnie wilka do lasu szkice z ostatniego czasu...z z myslą wykorzystania ich do animacji..pozdrawiam Edytowane 30 Sierpień 2011 przez nao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 pierwszy i trzeci swietne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2011 dzieki nicponim ..z ustt tak gorącego krytyka to jak ciepły letni deszcz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 nie zaczepiaj bo sie zaraz do czegoś prz**ebie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Oooł, jakie te ostatnie rzeczy są bezczelnie doobre! :O dzieki nicponim ..z ustt tak gorącego krytyka to jak ciepły letni deszcz:) Też czasem pluję jak mówię! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2011 uszanowanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 świetne plastycznie, wizualnie, kompozycyjnie... drugi skojarzył mi się z ujęciami kamery z silent hill (gry i filmu w sumie)... to ostatnie bardziej mi odpowiadało na którymś z etapów produkcji/szkicu... masz chłopie potencjał, czekam na więcej, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi