ptaszek Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 Ostatnia praca robiona w wolnym czasie, na konkurs Nvidii. Tematem był środek transportu przyszłości inspirowany Syd Mead'em. Nic nie udało się wygrać, ale przynajmniej tutaj się pochwalę moimi wypocinami :] Mam nadzieję, że się spodoba. Hej
khatake Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 Scenka ogólnie ładna...ale samochód O.O ale paskudztwo! ;] ale graficznie fajnie choć monotonnie.
torm Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 hehehe... scenka jak scenka... ale dowcip Ci się udał ;)
FF Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 Zawsze podobał mi sie Twoj styl renderów. Tutaj tez fajnie wyszło.
Eden-3d Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 witam ,byles jednym z moich faworytow myslalem, ze przynajmniej bedziesz w pierwszej 5 ,sam jestem ciekaw kto wygral,a twoja praca naprawde super,pozdr
Hynol Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 Uhhhh - pracka mi w tym cały tłoku uciekła. Bardzo fajne. Autko trafione stylem, reszta scenki chyba też.
mafida Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 Bardzo fajne:) Tylko ten ocelot na łańcuchu dziwnie leży. 5* Pozdr:)
KMiklas Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 Świetne, ale budynek jest zbyt fotorealistyczny (w przeciwieństwie do samochodu), żeby się wpasował w styl Meada, więc pewnie dlatego niezbyt wysoko praca wylądowała. Z kolei po miniaturce już poznałem, że chodzi o styl Syda - samochód wyszedł Ci świetnie, zwłaszcza koło, smaczek w postaci udomowionego ocelota (czy co tam to jest) też idealnie pasuje. No ale ten fotorealizm, zbyt duży, żeby się wstrzelił w malarskość prac wspomnianego artysty. :) Pomijając to, że na konkursie Nvidii nie miał pewnie szans na wygraną (co nie jest zarzutem co do wykonania pracy a zgodności tematu), bardzo, bardzo mi się podoba. :) Sam chciałem brać udział, ale brakło zapału, więc tym bardziej kłaniam się nisko za skończenie pracki. ;)
bbandi Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 Wybacz moją spostrzegawczość ale czy nogi tej pani czasem aby nie odbijają się na samochodzie w innej pozycji niż są faktycznie, być może to złudzenie, Jeśli tak mają wyglądać samochody przyszłości to ja juz wole wrócić lat 90' :). Pracka generalnie mi się podoba, może się czepiam bo mam radeona;).pozdrawiam
ptaszek Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Napisano 28 Lipiec 2010 Freedom :) dzieki Chlopie raz jeszcze Eden-3d - bardzo dzieki! tez jestem strasznie ciekawy, bo mam swoich faworytow Hynol - dzieki dzieki :] scenka ponoc mniej trafiona, ale sie staralem :) Mafida - :) tez bardzo dzieki! kot taki podkulony, wiesz.. lezy na lapach :P KMilkas - dzieki :) no wlasnie z ta chalupa tak szlysze ze nie trafiona. chcialem polaczyc futurystyczno-Syd'owe elementy ale w starej architekturze, zeby nie odciagac uwagi od auta. Szkoda ze nie startowales :) Bbandi :))) dzieki, no nogi tak wyszly z odbic fizycznych, jako ze laska i fura byla 3d. Tez mi to dziwnie wygladalo, ale jakbym mial fake'owac to pewnie na dobre by to nie wyszlo :)
ttaaddeekk Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 bardzo bardz bardzo mi sie podoba a pierwsze skojazenie bylo z sydem, bez czytania opisu, wiec chyba trafione :) chodziaz on uzywa bardziej hardcorowej palety kol. zwykle :)
dac77 Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 Zawsze mnie się podobały prace mpta dlatego teraz nie wiem co się stało. Wszystko jest ładne i ciekawe z wyjątkiem tego samochodu. Jak by go wyżucić a panią posadzić w rozmażonej pozie na schodach jak kręci parasolką to byłaby świetna praca.
KMiklas Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 dac77, tematem konkursu był przede wszystkim pojazd, więc wywalenie go mijałoby się z celem. ;)
!Ewert Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 Taka czadowa fura że nie zobaczyłem kocura ;) Kobieta bardzo fajnie się prezentuje, ładne ubranko.
peter_f Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 Pięknie zrobiona scenka. Bardzo mi się podoba i w odróżnieniu od wielu prac z CG ludzikami ta babeczka wyszła bardzo ładnie! Super klimat! 5*****
Tweester Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 Dziwnie ta kobieta odbija się w samochodzie. Tak jak by stała bezpośrednio przed nim, a nie szła. Czy ten samochód ma 3. koło? Bo tak ogólnie to dziwnie wygląda gdy z przodu ma koła, a z tyłu się unosi (nie widać tego koła czy czegokolwiek). Woda w basenie wygląda jak by falowała, a przy takim niskim progu jaki jest to pewnie by się dość często wylewała za niego.
Tomala Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 Mi się podoba bardzo. Z uwag to dziwnie zaczesana na jedną stronę trawa ;) Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi