Napisano 20 Sierpień 201311 l Autor Dzięki wielkie za feedback. Serducho się raduje, że komuś się podoba moja robota wykonana "po godzinach" :). rice - tak, wszystko to mój design :)
Napisano 25 Sierpień 201311 l Smakowite te koncepty! W ostatnim obrazku coś się tylko z perspektywą rozjechało, ale postacie mniut
Napisano 31 Sierpień 201311 l Tez mi sie wykonanie podoba :) bardzo porzadny poziom. Co do designu, za duzo sie napatrzylam na koncepty z Remember Me, zeby nie skojarzyc pierwszej panienki z ta wlasnie gra. nawet te wiszace paski, nawet kolory. chyba czerpales z tego inspiracje. W ogole ta panna to taki miks Jack z Mass effekta z designem ciuchow z neoParis ;) helm jednego z trooperow wyglada jak helm z halo. Wszystko fajnie wykonane, ale uwazaj w przyszlosci by inspiracje tak latwo nie wychodily na wierzch. To jakis Twoj autorski projekcik? :)
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Autor dzięki za cenne rady. Projekcik się nazywa "Czas zmienić pracę" ;) trochę mody pierwsza grubsza zabawa fotkami. wyszło, jak wyszło ;] Edytowane 4 Wrzesień 201311 l przez chudek
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Koncepty imo dużo lepsze jak poprzednie. Miło popatrzeć. Jak dla mnie to tylko skróty trochę niedomagają.
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Pierwszy jest mega! Twarz i poza wymiatają! Oby projekt się udał w 100% ;)
Napisano 3 Wrzesień 201311 l nadawały by się te concepty do Cyberkpunk 2077, dzwoń do CDPR ;] Edytowane 3 Wrzesień 201311 l przez tr3buh
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Umiejętność oddania materiału , różnicowanie i wyczucie bryły do tego pomysłowość design , wszystko to czyni te koncepty zajebistymi :D
Napisano 17 Wrzesień 201311 l Autor lecim dalej :) emillius true... Edytowane 18 Wrzesień 201311 l przez chudek
Napisano 18 Wrzesień 201311 l Z "och" i "ach" nie będę się powtarzał bo w sumie j/w ale postaci mają imo za długi tułów i/lub za krótkie nogi. Pzdr.
Napisano 26 Wrzesień 201311 l Autor następne (małe poprawki :)) Edytowane 26 Wrzesień 201311 l przez chudek
Napisano 26 Wrzesień 201311 l Robotek ekstra, fajny design, podoba mi sie tez jego taka szkicowa forma. Obrazek z rycerzem kolorystycznie fajnie, ale ten gosciu wyglada jakby przecholowal z alkoholem troszeczke :P bo rozumiem, że miał byc zmęczony po walce. Mysle że to mylne wrażenie nadaje mu jego mina :P No i ważną cześcia obrazka są też ręce które jakoś tak bulwiasto wyglądaja :P
Napisano 9 Październik 201311 l o kur.... dziewczynka mój faworyt :D mniam mniam :D + gwiazdeczki ode mnie
Napisano 10 Październik 201311 l dobrze by było pokazać jak to tam wyrasta z tyłu. Dodać troch formy na plecach, ewentualnie jakiś mroczny portal/particle z których te macki wyrastają.
Napisano 10 Październik 201311 l Autor kalberos -dzięki! Coyote - właśnie dokładnie to mam w planach tutaj dorzucić, rzut z tyłu i pokazać z czego to, to wychodzi
Napisano 10 Październik 201311 l Ostatnia praca mocno przerażająca, ale jakkolwiek to zabrzmi, bardzo pozytywnie przeraża:)
Napisano 10 Październik 201311 l Wersja "octopus" trochę jakby wklejona (same macki), ale nie przejmuj się - ja bym tego lepiej nie zrobił. Sama dziewczynka namalowana super. Elegancko zadbałeś nawet o zagięcia w kostkę na jej domyślam się szpitalnym dresie no i walor skóra/szmaty na +.
Napisano 10 Październik 201311 l Miszczostwo Aczkolwiek ciezko powiedziec w jakim wieku jest dziewczynka, bo rysy twarzy wskazuja na co innego niz jej proporcje ciała ;)
Napisano 18 Kwiecień 201410 l Autor po przerwie takie coś plus pare cwiczen Edytowane 18 Kwiecień 201410 l przez chudek
Napisano 20 Kwiecień 201410 l to : http://i62.tinypic.com/4rtegm.jpg i to: http://i62.tinypic.com/357eq7d.jpg zdecydowanie najlepsze! Ładnie się wyrabiasz chudek, aż miło popatrzeć. Dużo ostatnio dobrych rzeczy w tej teczce się dzieje. W tym ostatnim update cieszy mnie że wszystko wydaje się Twoje własne i oryginalne. W przeciwieństwie np do konceptów z poprzednich stron gdzie się można "trochę na chama" doszukać remake'a desidnu Chell z Portala: http://img819.imageshack.us/img819/6143/ou72.jpg :) Także fajnie że rozkminiasz teraz jakieś bardziej własne pomysły na design :)
Napisano 20 Kwiecień 201410 l Ta panna w wannie naj naj naj :D W pierwszej chwili myślałam, że tam pływają robaki a nie płatki róż. Hm, w sumie szkoda^^
Napisano 21 Maj 201410 l Autor dzięki wszystkim Teraz sobie chcę przyśmigać taką małą scenkę [ plus to co było w wątku konkursowym Edytowane 22 Maj 201410 l przez chudek
Napisano 28 Maj 201410 l Bardzo fajna historia, podoba mi się klimat. Przyjemnie namalowane :D Troszeczkę kształt skały za kobietką mi nie odpowiada, bryła trochę za dużo chaosu wprowadza (to takie małe czepianie się) Rzuca mi się w oczy też kanciaste światło na pniach, skupia to uwagę niepotrzebnie. Ogólnie bardzo, bardzo fajne :D kolorystyka super.Pozdrawiam