chudek Napisano 20 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2013 Dzięki wielkie za feedback. Serducho się raduje, że komuś się podoba moja robota wykonana "po godzinach" :). rice - tak, wszystko to mój design :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 25 Sierpień 2013 Share Napisano 25 Sierpień 2013 Smakowite te koncepty! W ostatnim obrazku coś się tylko z perspektywą rozjechało, ale postacie mniut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Tez mi sie wykonanie podoba :) bardzo porzadny poziom. Co do designu, za duzo sie napatrzylam na koncepty z Remember Me, zeby nie skojarzyc pierwszej panienki z ta wlasnie gra. nawet te wiszace paski, nawet kolory. chyba czerpales z tego inspiracje. W ogole ta panna to taki miks Jack z Mass effekta z designem ciuchow z neoParis ;) helm jednego z trooperow wyglada jak helm z halo. Wszystko fajnie wykonane, ale uwazaj w przyszlosci by inspiracje tak latwo nie wychodily na wierzch. To jakis Twoj autorski projekcik? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2013 (edytowane) dzięki za cenne rady. Projekcik się nazywa "Czas zmienić pracę" ;) trochę mody pierwsza grubsza zabawa fotkami. wyszło, jak wyszło ;] Edytowane 4 Wrzesień 2013 przez chudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Koncepty imo dużo lepsze jak poprzednie. Miło popatrzeć. Jak dla mnie to tylko skróty trochę niedomagają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Pierwszy jest mega! Twarz i poza wymiatają! Oby projekt się udał w 100% ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 (edytowane) nadawały by się te concepty do Cyberkpunk 2077, dzwoń do CDPR ;] Edytowane 3 Wrzesień 2013 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SammaeL Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Umiejętność oddania materiału , różnicowanie i wyczucie bryły do tego pomysłowość design , wszystko to czyni te koncepty zajebistymi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) lecim dalej :) emillius true... Edytowane 18 Wrzesień 2013 przez chudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Z "och" i "ach" nie będę się powtarzał bo w sumie j/w ale postaci mają imo za długi tułów i/lub za krótkie nogi. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 26 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2013 (edytowane) następne (małe poprawki :)) Edytowane 26 Wrzesień 2013 przez chudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechwilk Napisano 26 Wrzesień 2013 Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Robotek ekstra, fajny design, podoba mi sie tez jego taka szkicowa forma. Obrazek z rycerzem kolorystycznie fajnie, ale ten gosciu wyglada jakby przecholowal z alkoholem troszeczke :P bo rozumiem, że miał byc zmęczony po walce. Mysle że to mylne wrażenie nadaje mu jego mina :P No i ważną cześcia obrazka są też ręce które jakoś tak bulwiasto wyglądaja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 26 Wrzesień 2013 Share Napisano 26 Wrzesień 2013 no piszczę jak widzę tego mecha :D brawo brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 9 Październik 2013 Autor Share Napisano 9 Październik 2013 mniam mniam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 9 Październik 2013 Share Napisano 9 Październik 2013 o kur.... dziewczynka mój faworyt :D mniam mniam :D + gwiazdeczki ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 10 Październik 2013 Share Napisano 10 Październik 2013 dobrze by było pokazać jak to tam wyrasta z tyłu. Dodać troch formy na plecach, ewentualnie jakiś mroczny portal/particle z których te macki wyrastają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 10 Październik 2013 Autor Share Napisano 10 Październik 2013 kalberos -dzięki! Coyote - właśnie dokładnie to mam w planach tutaj dorzucić, rzut z tyłu i pokazać z czego to, to wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egahen Napisano 10 Październik 2013 Share Napisano 10 Październik 2013 Ostatnia praca mocno przerażająca, ale jakkolwiek to zabrzmi, bardzo pozytywnie przeraża:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 10 Październik 2013 Share Napisano 10 Październik 2013 Wersja "octopus" trochę jakby wklejona (same macki), ale nie przejmuj się - ja bym tego lepiej nie zrobił. Sama dziewczynka namalowana super. Elegancko zadbałeś nawet o zagięcia w kostkę na jej domyślam się szpitalnym dresie no i walor skóra/szmaty na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 10 Październik 2013 Share Napisano 10 Październik 2013 Miszczostwo Aczkolwiek ciezko powiedziec w jakim wieku jest dziewczynka, bo rysy twarzy wskazuja na co innego niz jej proporcje ciała ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 18 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2014 (edytowane) po przerwie takie coś plus pare cwiczen Edytowane 18 Kwiecień 2014 przez chudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Postać, bardzo mi się podoba. Powinieneś więcej tego robić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 20 Kwiecień 2014 Share Napisano 20 Kwiecień 2014 to : http://i62.tinypic.com/4rtegm.jpg i to: http://i62.tinypic.com/357eq7d.jpg zdecydowanie najlepsze! Ładnie się wyrabiasz chudek, aż miło popatrzeć. Dużo ostatnio dobrych rzeczy w tej teczce się dzieje. W tym ostatnim update cieszy mnie że wszystko wydaje się Twoje własne i oryginalne. W przeciwieństwie np do konceptów z poprzednich stron gdzie się można "trochę na chama" doszukać remake'a desidnu Chell z Portala: http://img819.imageshack.us/img819/6143/ou72.jpg :) Także fajnie że rozkminiasz teraz jakieś bardziej własne pomysły na design :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 20 Kwiecień 2014 Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Ta panna w wannie naj naj naj :D W pierwszej chwili myślałam, że tam pływają robaki a nie płatki róż. Hm, w sumie szkoda^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 21 Maj 2014 Autor Share Napisano 21 Maj 2014 (edytowane) dzięki wszystkim Teraz sobie chcę przyśmigać taką małą scenkę [ plus to co było w wątku konkursowym Edytowane 22 Maj 2014 przez chudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 27 Maj 2014 Autor Share Napisano 27 Maj 2014 (edytowane) finito ;] Edytowane 27 Maj 2014 przez chudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piret Napisano 28 Maj 2014 Share Napisano 28 Maj 2014 Bardzo fajna historia, podoba mi się klimat. Przyjemnie namalowane :D Troszeczkę kształt skały za kobietką mi nie odpowiada, bryła trochę za dużo chaosu wprowadza (to takie małe czepianie się) Rzuca mi się w oczy też kanciaste światło na pniach, skupia to uwagę niepotrzebnie. Ogólnie bardzo, bardzo fajne :D kolorystyka super.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi