Skocz do zawarto艣ci

The winners is ... 83 u偶ytkownik贸w zag艂osowa艂o

1. 1. The winners is ...

Aby zag艂osowa膰 w tej ankiecie, prosimy si臋 zalogowa膰 lub zarejestrowa膰.

Featured Replies

Napisano

UWAGA: PRACA JEDNEGO Z UCZESTNIK脫W ZOSTA艁A POMINI臉TA ZA CO PRZEPRASZAM. VROCKER ZOSTA艁 JU呕 DODANY DO ANKIETY

Edycja: Nr 19

Temat: StarCraft Universum

Czas: 4 godziny

Deadline:

Start: 09/08/2010 23:05

Koniec: 24/08/2010 23:59

Sonda: 24/08/2010 12:02 - 27/08/2010 12:02 (3dni)

Prace s膮 u艂o偶one alfabetycznie.

Cyanidejp_wwpxsr.jpg

dezzedjpg_wwpxsx.jpg

mafidajpg_wwpxsn.jpg

mortejpg_wwpxse.jpg

simpleman_wwpxsw.jpg

Vegajpg_wwpxss.jpg

vrockerjp_wwpenn.jpg4nogi.jpg

Edytowane przez Vega

• Odpowiedzi 36
  • Wy艣wietle艅 6,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

艁adnie wysz艂o Vega, fajny pomys艂, teraz jest "atrakcyjniej" :p.

Mafida ma m贸j g艂os, ale Morte te偶 bardzo 艂adnie.

Pozdrawiam Kuba.

Napisano

A ja niebede sie wtracal w walke 2 masterow:rolleyes: i powiem Cyanide

Choc Mafida i Morte najladniej pojechali z tematem, reszta wcale nie zostala bardzo w tyle !:)

bardzo sie ciesze ze kolejna bitwa i znow wysoki poziom oraz duzo uczestnikow:)

Edytowane przez Kirian

Napisano

No a ja mimo 偶e @Mafida polecial z koksem oddaje swoj glos na @Cyanide. Patrzac na poprzednie prace @Mafidy to taki sculpt dla niego to kaszka z maczkiem :)

@Cyanide bardzo fajny sculpt :)

Gdybym mial z 5 punktow do rozdania bylo by latwiej jakos to wszystko pogodzic bo reszta jest tak samo dobra:)

Napisano
  • Autor

Przegapi艂em prac臋 jednego z uczestnik贸w: Vrocker'a, za co przepraszam.

Vrocker zosta艂 ju偶 dodany do ankiety :)

Edytowane przez Vega

Napisano
G艂os na Morte

Ps. Z moim tr贸jnogiem co艣 by艂o nie tak?

Przykro mi vrocker ale Colossus ma 4 nogi ;)

Chyba, 偶e to Stalker ale ja si臋 nie znam :]

Napisano

Ten Collosus tez jest bardzo fajny:)... zrobil bym na nim lowpoly(pozmienial proporcje),wypalil AO/shade, podmalowal i wygladal by prawie dokladnie jak w SC2:)

Napisano

No i ja sem oddal glos na vege, bardzo ladny protoss, a jak juz tak wszyscy unikaja glosowania na mnie czy mafide, to i ja:)

A patrzac na wyniki to poki co jest mafida vs cyanide^^

Napisano

A ja sie nie b臋d臋 krygowa艂 i zag艂osuje na pana "na ostatni膮 chwil臋" Morte.chociaz ty艂ek ma艂o sexy jej zrobi艂e艣 to twarz bardzo 艂adna:D.Jeszcze Cyanide'a i Vrockera sculpty mi si臋 podoba艂y ale mam tylko jeden g艂os.

Pozdro:)

Napisano
No i ma 4 nogi :P

Hmm no to ja nie wiem gdzie ta 4ta uciek艂a mi ;)

Swoj膮 drog膮 Stalker te偶 ma 4 :]

Napisano

Sw贸j g艂os odda艂em na Veg臋 :) Mimo mia偶d偶膮cego detalu Mafidy, sculpt Vegi bardziej przypad艂 mi do gustu :) By膰 mo偶e dlatego, 偶e kojarzy mi si臋 z Predatorem ;)

Napisano

@Vega podeslij @adkowi info ze sonda jest to moze zamiesci na glownej. Skoro juz ten pasek z bitwami jest to trzeba z niego korzystac. Moze frekwencja w sondzie bedzie lepsza:)

Napisano

glos na mafide, chyba mimo wszystko najbardziej poprawna bryla, mimo kilku niedociagniec jezeli chodzi o wzrost, grubosc brzucha i wielkosc lapek, reszta siedzi (no dobra morda jest jak u faceta z zatwardzeniem, ale jakby sciagnac detal to ksztalt jest w miare spoko) na 2gim miejscu Morte, ale jakos braknie tu zdecydowania, glowa duza dziewczeca, a barki o wiele wieksze niz biodra, to jakos mi nie siedzi i tylek jakis plaski, meski i spiety oraz dziwne dlugosci konczyn :)

btw. szczere gratulacje za modeliki sa kopiace pupke generalnie

Napisano
  • Autor

@s艂owiak: wys艂a艂em info do Adka :) Jak b臋dzie mia艂 czas to wstawi.

Napisano

Kirian: calkiem fajny pomys艂 chyba si臋 skusze.

Leru: wygoogla艂em pierwszy koncept w takiej perspektywie 偶e czwartej nogi nie by艂o wida膰 i tak zrobilem :)

Napisano

S膮 cycki, jest g艂贸wna! Pkt dla Mafidy. Z detalem to po bandzie pojecha艂e艣...

Napisano

KO mafida, lepiej zacznij my艣le膰 nad nowym tematem, postaraj si臋 o co艣 ciekawego :] A sculpcika jeszcze raz gratuluj臋, bo 艂adnie wyszed艂.

Napisano

Morte i Mafida, dzia艂acie jak demotywatory... cz艂owiek si臋 m臋czy nad pierd贸艂kami 4h a Wy w tym czasie ca艂膮 posta膰 machniecie... ehh, przestan臋 zagl膮da膰 na max3d.pl zanim si臋 b臋d臋 bra艂 do Zbrusha nast臋pnym razem...

Napisano

Wow, g艂os ma Mafida.

btw. Chyba si臋 zainteresuj臋 sculpting'iem :)

Napisano

No i koniec sondy gratulacje wygranej. To dziwne, nowa reklama konkursu, nowy design itd. a tu o 2 g艂osy w sondzie mniej, nie powinno by膰 tendencji wzrostowej?:p

Pozdrawiam Kuba.

Napisano
  • Autor

S膮 wakacje wi臋c g艂os贸w mo偶e by膰 mnie :) Nie kt贸rzy nie chcieli g艂osowa膰 bo mieli w膮tpliwo艣ci.

Majster my艣l nad tematem i jedziemy z 20 edycj膮 :)

Napisano

Hej,dzi臋ki za g艂osy i komentarze:)

Nowy temat:"Wampir/wampirzyca"

Mo偶e by膰?Jak kto艣 ma lepszy pomys艂 to dawa膰:)

Pozdro:)

Napisano

Wampierz dobry, a mo偶e co艣 z hard surface, lub elmental/zywio艂ak te偶 by艂oby fajnie :]

Napisano

Robowampirozywiolak!

Napisano

Vega bedzie mial problem ze zrobieniem planszy^^

Napisano

Eee tam,walnie monta偶 Drakuli,transformera,do tego jaki艣 water elemental i gotowe;)

Napisano
  • Autor

Wystarczy wstawi膰 mafid臋 i b臋dzie wampirodrakulo co艣 tam :D Kiedy艣 mia艂 taki avatar (przed hermion膮).

Tak na serio to w tej edycji by艂a niespodzianka dla zwyci臋zcy :) Robi sam plansze :)

Teraz na serio to dzisiaj wieczorem zrobi臋 plansze i ruszamy z nowym speedem :)

Napisano
  • Autor

Jutro pojawi si臋 plansza bo mam fajny pomys艂 (oczywi艣cie sam nie wpad艂em na to, ale po wpisaniu w googlach wampiry, roboty, itd. to co艣 wpad艂o :) ).

Napisano

ej no to jaki jest temat?

Napisano
  • Autor

Vampire :)

Jutro poprawi臋 galeri臋 i dodam maficie | :) (skubaniec b臋dzie na pierwszym miejscu). 3 zwyci臋stwa :P

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci