Napisano 24 Sierpie艅 201014 l UWAGA: PRACA JEDNEGO Z UCZESTNIK脫W ZOSTA艁A POMINI臉TA ZA CO PRZEPRASZAM. VROCKER ZOSTA艁 JU呕 DODANY DO ANKIETY 聽 Edycja: Nr 19 Temat: StarCraft Universum Czas: 4 godziny 聽 Deadline: Start: 09/08/2010 23:05 Koniec: 24/08/2010 23:59 Sonda: 24/08/2010 12:02 - 27/08/2010 12:02 (3dni) 聽 Prace s膮 u艂o偶one alfabetycznie. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 24 Sierpie艅 201014 l przez Vega
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l 艁adnie wysz艂o Vega, fajny pomys艂, teraz jest "atrakcyjniej" :p. 聽 Mafida ma m贸j g艂os, ale Morte te偶 bardzo 艂adnie. 聽 Pozdrawiam Kuba.
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l A ja niebede sie wtracal w walke 2 masterow:rolleyes: i powiem Cyanide Choc Mafida i Morte najladniej pojechali z tematem, reszta wcale nie zostala bardzo w tyle !:) 聽 bardzo sie ciesze ze kolejna bitwa i znow wysoki poziom oraz duzo uczestnikow:) Edytowane 24 Sierpie艅 201014 l przez Kirian
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l No a ja mimo 偶e @Mafida polecial z koksem oddaje swoj glos na @Cyanide. Patrzac na poprzednie prace @Mafidy to taki sculpt dla niego to kaszka z maczkiem :) @Cyanide bardzo fajny sculpt :) Gdybym mial z 5 punktow do rozdania bylo by latwiej jakos to wszystko pogodzic bo reszta jest tak samo dobra:)
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l Autor Przegapi艂em prac臋 jednego z uczestnik贸w: Vrocker'a, za co przepraszam. Vrocker zosta艂 ju偶 dodany do ankiety :) Edytowane 24 Sierpie艅 201014 l przez Vega
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l G艂os na Morte聽 Ps. Z moim tr贸jnogiem co艣 by艂o nie tak? 聽 Przykro mi vrocker ale Colossus ma 4 nogi ;) 聽 Chyba, 偶e to Stalker ale ja si臋 nie znam :]
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l Ten Collosus tez jest bardzo fajny:)... zrobil bym na nim lowpoly(pozmienial proporcje),wypalil AO/shade, podmalowal i wygladal by prawie dokladnie jak w SC2:)
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l No i ja sem oddal glos na vege, bardzo ladny protoss, a jak juz tak wszyscy unikaja glosowania na mnie czy mafide, to i ja:) A patrzac na wyniki to poki co jest mafida vs cyanide^^
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l A ja sie nie b臋d臋 krygowa艂 i zag艂osuje na pana "na ostatni膮 chwil臋" Morte.chociaz ty艂ek ma艂o sexy jej zrobi艂e艣 to twarz bardzo 艂adna:D.Jeszcze Cyanide'a i Vrockera sculpty mi si臋 podoba艂y ale mam tylko jeden g艂os. 聽 Pozdro:)
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l No i ma 4 nogi :P Hmm no to ja nie wiem gdzie ta 4ta uciek艂a mi ;) Swoj膮 drog膮 Stalker te偶 ma 4 :]
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l Sw贸j g艂os odda艂em na Veg臋 :) Mimo mia偶d偶膮cego detalu Mafidy, sculpt Vegi bardziej przypad艂 mi do gustu :) By膰 mo偶e dlatego, 偶e kojarzy mi si臋 z Predatorem ;)
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l @Vega podeslij @adkowi info ze sonda jest to moze zamiesci na glownej. Skoro juz ten pasek z bitwami jest to trzeba z niego korzystac. Moze frekwencja w sondzie bedzie lepsza:)
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l glos na mafide, chyba mimo wszystko najbardziej poprawna bryla, mimo kilku niedociagniec jezeli chodzi o wzrost, grubosc brzucha i wielkosc lapek, reszta siedzi (no dobra morda jest jak u faceta z zatwardzeniem, ale jakby sciagnac detal to ksztalt jest w miare spoko) na 2gim miejscu Morte, ale jakos braknie tu zdecydowania, glowa duza dziewczeca, a barki o wiele wieksze niz biodra, to jakos mi nie siedzi i tylek jakis plaski, meski i spiety oraz dziwne dlugosci konczyn :) 聽 btw. szczere gratulacje za modeliki sa kopiace pupke generalnie
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l Autor @s艂owiak: wys艂a艂em info do Adka :) Jak b臋dzie mia艂 czas to wstawi.
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l Kirian: calkiem fajny pomys艂 chyba si臋 skusze. Leru: wygoogla艂em pierwszy koncept w takiej perspektywie 偶e czwartej nogi nie by艂o wida膰 i tak zrobilem :)
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l S膮 cycki, jest g艂贸wna! Pkt dla Mafidy. Z detalem to po bandzie pojecha艂e艣...
Napisano 24 Sierpie艅 201014 l KO mafida, lepiej zacznij my艣le膰 nad nowym tematem, postaraj si臋 o co艣 ciekawego :] A sculpcika jeszcze raz gratuluj臋, bo 艂adnie wyszed艂.
Napisano 25 Sierpie艅 201014 l Morte i Mafida, dzia艂acie jak demotywatory... cz艂owiek si臋 m臋czy nad pierd贸艂kami 4h a Wy w tym czasie ca艂膮 posta膰 machniecie... ehh, przestan臋 zagl膮da膰 na max3d.pl zanim si臋 b臋d臋 bra艂 do Zbrusha nast臋pnym razem...
Napisano 27 Sierpie艅 201014 l No i koniec sondy gratulacje wygranej. To dziwne, nowa reklama konkursu, nowy design itd. a tu o 2 g艂osy w sondzie mniej, nie powinno by膰 tendencji wzrostowej?:p 聽 Pozdrawiam Kuba.
Napisano 27 Sierpie艅 201014 l Autor S膮 wakacje wi臋c g艂os贸w mo偶e by膰 mnie :) Nie kt贸rzy nie chcieli g艂osowa膰 bo mieli w膮tpliwo艣ci. 聽 Majster my艣l nad tematem i jedziemy z 20 edycj膮 :)
Napisano 27 Sierpie艅 201014 l Hej,dzi臋ki za g艂osy i komentarze:) Nowy temat:"Wampir/wampirzyca" Mo偶e by膰?Jak kto艣 ma lepszy pomys艂 to dawa膰:) 聽 Pozdro:)
Napisano 27 Sierpie艅 201014 l Wampierz dobry, a mo偶e co艣 z hard surface, lub elmental/zywio艂ak te偶 by艂oby fajnie :]
Napisano 27 Sierpie艅 201014 l Eee tam,walnie monta偶 Drakuli,transformera,do tego jaki艣 water elemental i gotowe;)
Napisano 27 Sierpie艅 201014 l Autor Wystarczy wstawi膰 mafid臋 i b臋dzie wampirodrakulo co艣 tam :D Kiedy艣 mia艂 taki avatar (przed hermion膮). 聽 Tak na serio to w tej edycji by艂a niespodzianka dla zwyci臋zcy :) Robi sam plansze :) 聽 Teraz na serio to dzisiaj wieczorem zrobi臋 plansze i ruszamy z nowym speedem :)
Napisano 27 Sierpie艅 201014 l Autor Jutro pojawi si臋 plansza bo mam fajny pomys艂 (oczywi艣cie sam nie wpad艂em na to, ale po wpisaniu w googlach wampiry, roboty, itd. to co艣 wpad艂o :) ).
Napisano 27 Sierpie艅 201014 l Autor Vampire :) 聽 Jutro poprawi臋 galeri臋 i dodam maficie | :) (skubaniec b臋dzie na pierwszym miejscu). 3 zwyci臋stwa :P
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto