Napisano 24 Sierpień 201014 l UWAGA: PRACA JEDNEGO Z UCZESTNIKÓW ZOSTAŁA POMINIĘTA ZA CO PRZEPRASZAM. VROCKER ZOSTAŁ JUŻ DODANY DO ANKIETY Edycja: Nr 19 Temat: StarCraft Universum Czas: 4 godziny Deadline: Start: 09/08/2010 23:05 Koniec: 24/08/2010 23:59 Sonda: 24/08/2010 12:02 - 27/08/2010 12:02 (3dni) Prace są ułożone alfabetycznie. Edytowane 24 Sierpień 201014 l przez Vega
Napisano 24 Sierpień 201014 l Ładnie wyszło Vega, fajny pomysł, teraz jest "atrakcyjniej" :p. Mafida ma mój głos, ale Morte też bardzo ładnie. Pozdrawiam Kuba.
Napisano 24 Sierpień 201014 l A ja niebede sie wtracal w walke 2 masterow:rolleyes: i powiem Cyanide Choc Mafida i Morte najladniej pojechali z tematem, reszta wcale nie zostala bardzo w tyle !:) bardzo sie ciesze ze kolejna bitwa i znow wysoki poziom oraz duzo uczestnikow:) Edytowane 24 Sierpień 201014 l przez Kirian
Napisano 24 Sierpień 201014 l No a ja mimo że @Mafida polecial z koksem oddaje swoj glos na @Cyanide. Patrzac na poprzednie prace @Mafidy to taki sculpt dla niego to kaszka z maczkiem :) @Cyanide bardzo fajny sculpt :) Gdybym mial z 5 punktow do rozdania bylo by latwiej jakos to wszystko pogodzic bo reszta jest tak samo dobra:)
Napisano 24 Sierpień 201014 l Autor Przegapiłem pracę jednego z uczestników: Vrocker'a, za co przepraszam. Vrocker został już dodany do ankiety :) Edytowane 24 Sierpień 201014 l przez Vega
Napisano 24 Sierpień 201014 l Głos na Morte Ps. Z moim trójnogiem coś było nie tak? Przykro mi vrocker ale Colossus ma 4 nogi ;) Chyba, że to Stalker ale ja się nie znam :]
Napisano 24 Sierpień 201014 l Ten Collosus tez jest bardzo fajny:)... zrobil bym na nim lowpoly(pozmienial proporcje),wypalil AO/shade, podmalowal i wygladal by prawie dokladnie jak w SC2:)
Napisano 24 Sierpień 201014 l No i ja sem oddal glos na vege, bardzo ladny protoss, a jak juz tak wszyscy unikaja glosowania na mnie czy mafide, to i ja:) A patrzac na wyniki to poki co jest mafida vs cyanide^^
Napisano 24 Sierpień 201014 l A ja sie nie będę krygował i zagłosuje na pana "na ostatnią chwilę" Morte.chociaz tyłek mało sexy jej zrobiłeś to twarz bardzo ładna:D.Jeszcze Cyanide'a i Vrockera sculpty mi się podobały ale mam tylko jeden głos. Pozdro:)
Napisano 24 Sierpień 201014 l No i ma 4 nogi :P Hmm no to ja nie wiem gdzie ta 4ta uciekła mi ;) Swoją drogą Stalker też ma 4 :]
Napisano 24 Sierpień 201014 l Swój głos oddałem na Vegę :) Mimo miażdżącego detalu Mafidy, sculpt Vegi bardziej przypadł mi do gustu :) Być może dlatego, że kojarzy mi się z Predatorem ;)
Napisano 24 Sierpień 201014 l @Vega podeslij @adkowi info ze sonda jest to moze zamiesci na glownej. Skoro juz ten pasek z bitwami jest to trzeba z niego korzystac. Moze frekwencja w sondzie bedzie lepsza:)
Napisano 24 Sierpień 201014 l glos na mafide, chyba mimo wszystko najbardziej poprawna bryla, mimo kilku niedociagniec jezeli chodzi o wzrost, grubosc brzucha i wielkosc lapek, reszta siedzi (no dobra morda jest jak u faceta z zatwardzeniem, ale jakby sciagnac detal to ksztalt jest w miare spoko) na 2gim miejscu Morte, ale jakos braknie tu zdecydowania, glowa duza dziewczeca, a barki o wiele wieksze niz biodra, to jakos mi nie siedzi i tylek jakis plaski, meski i spiety oraz dziwne dlugosci konczyn :) btw. szczere gratulacje za modeliki sa kopiace pupke generalnie
Napisano 24 Sierpień 201014 l Autor @słowiak: wysłałem info do Adka :) Jak będzie miał czas to wstawi.
Napisano 24 Sierpień 201014 l Kirian: calkiem fajny pomysł chyba się skusze. Leru: wygooglałem pierwszy koncept w takiej perspektywie że czwartej nogi nie było widać i tak zrobilem :)
Napisano 24 Sierpień 201014 l Są cycki, jest główna! Pkt dla Mafidy. Z detalem to po bandzie pojechałeś...
Napisano 24 Sierpień 201014 l KO mafida, lepiej zacznij myśleć nad nowym tematem, postaraj się o coś ciekawego :] A sculpcika jeszcze raz gratuluję, bo ładnie wyszedł.
Napisano 25 Sierpień 201014 l Morte i Mafida, działacie jak demotywatory... człowiek się męczy nad pierdółkami 4h a Wy w tym czasie całą postać machniecie... ehh, przestanę zaglądać na max3d.pl zanim się będę brał do Zbrusha następnym razem...
Napisano 27 Sierpień 201014 l No i koniec sondy gratulacje wygranej. To dziwne, nowa reklama konkursu, nowy design itd. a tu o 2 głosy w sondzie mniej, nie powinno być tendencji wzrostowej?:p Pozdrawiam Kuba.
Napisano 27 Sierpień 201014 l Autor Są wakacje więc głosów może być mnie :) Nie którzy nie chcieli głosować bo mieli wątpliwości. Majster myśl nad tematem i jedziemy z 20 edycją :)
Napisano 27 Sierpień 201014 l Hej,dzięki za głosy i komentarze:) Nowy temat:"Wampir/wampirzyca" Może być?Jak ktoś ma lepszy pomysł to dawać:) Pozdro:)
Napisano 27 Sierpień 201014 l Wampierz dobry, a może coś z hard surface, lub elmental/zywiołak też byłoby fajnie :]
Napisano 27 Sierpień 201014 l Eee tam,walnie montaż Drakuli,transformera,do tego jakiś water elemental i gotowe;)
Napisano 27 Sierpień 201014 l Autor Wystarczy wstawić mafidę i będzie wampirodrakulo coś tam :D Kiedyś miał taki avatar (przed hermioną). Tak na serio to w tej edycji była niespodzianka dla zwycięzcy :) Robi sam plansze :) Teraz na serio to dzisiaj wieczorem zrobię plansze i ruszamy z nowym speedem :)
Napisano 27 Sierpień 201014 l Autor Jutro pojawi się plansza bo mam fajny pomysł (oczywiście sam nie wpadłem na to, ale po wpisaniu w googlach wampiry, roboty, itd. to coś wpadło :) ).
Napisano 27 Sierpień 201014 l Autor Vampire :) Jutro poprawię galerię i dodam maficie | :) (skubaniec będzie na pierwszym miejscu). 3 zwycięstwa :P