Vega Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 (edytowane) UWAGA: PRACA JEDNEGO Z UCZESTNIKÓW ZOSTAŁA POMINIĘTA ZA CO PRZEPRASZAM. VROCKER ZOSTAŁ JUŻ DODANY DO ANKIETY Edycja: Nr 19 Temat: StarCraft Universum Czas: 4 godziny Deadline: Start: 09/08/2010 23:05 Koniec: 24/08/2010 23:59 Sonda: 24/08/2010 12:02 - 27/08/2010 12:02 (3dni) Prace są ułożone alfabetycznie. Edytowane 24 Sierpień 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Ładnie wyszło Vega, fajny pomysł, teraz jest "atrakcyjniej" :p. Mafida ma mój głos, ale Morte też bardzo ładnie. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Pojedynek dwóch graczy :) Mafida dostaje mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Głos na Morte Ps. Z moim trójnogiem coś było nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 (edytowane) A ja niebede sie wtracal w walke 2 masterow:rolleyes: i powiem Cyanide Choc Mafida i Morte najladniej pojechali z tematem, reszta wcale nie zostala bardzo w tyle !:) bardzo sie ciesze ze kolejna bitwa i znow wysoki poziom oraz duzo uczestnikow:) Edytowane 24 Sierpień 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 No a ja mimo że @Mafida polecial z koksem oddaje swoj glos na @Cyanide. Patrzac na poprzednie prace @Mafidy to taki sculpt dla niego to kaszka z maczkiem :) @Cyanide bardzo fajny sculpt :) Gdybym mial z 5 punktow do rozdania bylo by latwiej jakos to wszystko pogodzic bo reszta jest tak samo dobra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2010 (edytowane) Przegapiłem pracę jednego z uczestników: Vrocker'a, za co przepraszam. Vrocker został już dodany do ankiety :) Edytowane 24 Sierpień 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Głos na Morte Ps. Z moim trójnogiem coś było nie tak? Przykro mi vrocker ale Colossus ma 4 nogi ;) Chyba, że to Stalker ale ja się nie znam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2010 No i ma 4 nogi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Ten Collosus tez jest bardzo fajny:)... zrobil bym na nim lowpoly(pozmienial proporcje),wypalil AO/shade, podmalowal i wygladal by prawie dokladnie jak w SC2:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 No i ja sem oddal glos na vege, bardzo ladny protoss, a jak juz tak wszyscy unikaja glosowania na mnie czy mafide, to i ja:) A patrzac na wyniki to poki co jest mafida vs cyanide^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 A ja sie nie będę krygował i zagłosuje na pana "na ostatnią chwilę" Morte.chociaz tyłek mało sexy jej zrobiłeś to twarz bardzo ładna:D.Jeszcze Cyanide'a i Vrockera sculpty mi się podobały ale mam tylko jeden głos. Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 No i ma 4 nogi :P Hmm no to ja nie wiem gdzie ta 4ta uciekła mi ;) Swoją drogą Stalker też ma 4 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Swój głos oddałem na Vegę :) Mimo miażdżącego detalu Mafidy, sculpt Vegi bardziej przypadł mi do gustu :) Być może dlatego, że kojarzy mi się z Predatorem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 @Vega podeslij @adkowi info ze sonda jest to moze zamiesci na glownej. Skoro juz ten pasek z bitwami jest to trzeba z niego korzystac. Moze frekwencja w sondzie bedzie lepsza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 glos na mafide, chyba mimo wszystko najbardziej poprawna bryla, mimo kilku niedociagniec jezeli chodzi o wzrost, grubosc brzucha i wielkosc lapek, reszta siedzi (no dobra morda jest jak u faceta z zatwardzeniem, ale jakby sciagnac detal to ksztalt jest w miare spoko) na 2gim miejscu Morte, ale jakos braknie tu zdecydowania, glowa duza dziewczeca, a barki o wiele wieksze niz biodra, to jakos mi nie siedzi i tylek jakis plaski, meski i spiety oraz dziwne dlugosci konczyn :) btw. szczere gratulacje za modeliki sa kopiace pupke generalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2010 @słowiak: wysłałem info do Adka :) Jak będzie miał czas to wstawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Kirian: calkiem fajny pomysł chyba się skusze. Leru: wygooglałem pierwszy koncept w takiej perspektywie że czwartej nogi nie było widać i tak zrobilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Bezkompromisowo Mafida! :D Szkoda tylko że zabrakło skrzydełek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobrotek Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Są cycki, jest główna! Pkt dla Mafidy. Z detalem to po bandzie pojechałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 KO mafida, lepiej zacznij myśleć nad nowym tematem, postaraj się o coś ciekawego :] A sculpcika jeszcze raz gratuluję, bo ładnie wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 Morte i Mafida, działacie jak demotywatory... człowiek się męczy nad pierdółkami 4h a Wy w tym czasie całą postać machniecie... ehh, przestanę zaglądać na max3d.pl zanim się będę brał do Zbrusha następnym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 26 Sierpień 2010 Share Napisano 26 Sierpień 2010 Wow, głos ma Mafida. btw. Chyba się zainteresuję sculpting'iem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 No i koniec sondy gratulacje wygranej. To dziwne, nowa reklama konkursu, nowy design itd. a tu o 2 głosy w sondzie mniej, nie powinno być tendencji wzrostowej?:p Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2010 Są wakacje więc głosów może być mnie :) Nie którzy nie chcieli głosować bo mieli wątpliwości. Majster myśl nad tematem i jedziemy z 20 edycją :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 Hej,dzięki za głosy i komentarze:) Nowy temat:"Wampir/wampirzyca" Może być?Jak ktoś ma lepszy pomysł to dawać:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 Wampierz dobry, a może coś z hard surface, lub elmental/zywiołak też byłoby fajnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 Robowampirozywiolak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 Lol :d . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 A proszę bardzo,robowampirożywiołak:D Ja i tak nie wystartuje:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 Vega bedzie mial problem ze zrobieniem planszy^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 Eee tam,walnie montaż Drakuli,transformera,do tego jakiś water elemental i gotowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2010 Wystarczy wstawić mafidę i będzie wampirodrakulo coś tam :D Kiedyś miał taki avatar (przed hermioną). Tak na serio to w tej edycji była niespodzianka dla zwycięzcy :) Robi sam plansze :) Teraz na serio to dzisiaj wieczorem zrobię plansze i ruszamy z nowym speedem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 Jak wampir to ja wystartuję:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2010 Jutro pojawi się plansza bo mam fajny pomysł (oczywiście sam nie wpadłem na to, ale po wpisaniu w googlach wampiry, roboty, itd. to coś wpadło :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 ej no to jaki jest temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2010 Vampire :) Jutro poprawię galerię i dodam maficie | :) (skubaniec będzie na pierwszym miejscu). 3 zwycięstwa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi