lumaq Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 heh bawiłem sie w little ninje;] Wiem ze jeden but jest zupelnie inny od drugiego;] i cienie tez nie tego...
Stradivalius Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Rzeczywiscie troche to litleninjowate ;) Znowu eksperymentuje Ja was bardzo przepraszam za ten czarny
Batou Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 Do speed paintingu się nie nadaje bo za mało tu paintingu. Bardzo szybka pracka w illustratorze, troszkę pod bajerowana w PS. Eksperyment dla relaksu. ::edit:: poprawilem kolor samolotu - nie wiem co mi odbiło z różowym :)
Batou Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Taka sobie szklaneczka zrobiona od podstaw w photoshopie. Zdjątko w tle lekko podretuszowane. Wiem że mało to realistyczne ale chyba w miarę ciekawe. Czas wykonania ... dzisiaj w wolnej chwili po szkole ;)
Ka21k Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 W koncu kupilem sobie tablet i oto moje pierwsze doswiadczenie z tym uzadzeniem.
mnemon Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Amrun- to jest piekne, zaatkalo mnie, ale pewnie troszke sie nasiedziales przy tym.pzdr
sayonerka Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Taaa, ja juz widze jak Ty zbierasz te truskawki :P ;) Przyznaj sie nam, coz to za studio Cie zaprosilo i czy napewno chcesz zamieszkac w Hoolywood ;)
Stradivalius Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 Ciekawy eksperyment z ta szklanka Batou, fajnie wyszla Amrun - pieknie
Pionier Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 takie cos sobie zrobilem w przerwie nad czolgiem w 3d, przyjemnie jest sie na chwile odciagnac od militariow :) edition: to w sumie fotomontazyk + w polowie mazgrane tlo myszka. Rybka jest z google. edition 2: tak mi sie spodobalo ze pomeczylem to i TUTAJ mozecie zobaczyc koniec. Pozdrawiam
Salvator Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 ladna rybka, ona jest troche 4fun :D ide do galerii powiedziec czesc ;]
Maceo Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 Myslę, że powinieneś traktować głowę bardziej jak bryłę, a nie krzywe kółko na papierze. W rękach nie baw się w palce. spróbuj potpatrzeć jak inny rysują ręce. Takie bryłki. Jakby im palce w jedno się stopiły. Takie stopy na rękach
Marduk Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 Nie traktuj postaci jako płaskiego obiektu, bo Ci wychodzi np. noga która jest bliżej pierwszego planu mniejsza od tej która znajduje się dalej...
Azazello Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Zwykły eksperyment... ot takie oczko, też 4 fun:)
Hindus Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 chveti -> pracuj pracuj coraz lepiej ci to idzie... azazello -> no niepowiem oko cool ;) misiekhc -> szkoda słów........;) niedościgniony poziom...
Łukasz Misztela Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 taki portrecik na szybko 2 pracka akwarelkami:-)
chveti Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Ok , jestem początkujący więc się nie śmiać ...szkic ołówkiem...zrąbana jakośc bo mam stary skaner.To moja pierwsza jako-tako udana twarz.
Gordy Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 troszeczke brakuje tu światła, cieni. Troche płaska ta twarz. :)
chveti Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 wszystko jest ale mój skaner tego nie potrafi odwzorować ...jest za stary na taka dokladnosc :(
Tr3sor Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 to moja pierwsza pracka ;/ nieiwm co zle co dobrze....... http://www.igopap-plus.pl/inne/x2.jpg
arcade Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 załamka - drugi dzień męczę tablet a wychodzą same kupy :) W tej pracy zminiłem kolory, bo jak ją skończyłem to wyglądała tak słodko - kiczowato że porzygać się było można... Teraz też jest kiepsko, ale wrzucam żebyście mogli się ze mną pośmiać - aha - jak macie jakieś rady to ja bardzo chętnie :) tr3sor - mi się podoba, ale kolory mocno kochają w oczy :)
Tr3sor Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 thx niewiedziałem czy się nadaje tutaj, bo dodalem efekt do tego w ps cs2 ;/ niewiem narazie to jest moja pierwsza praca co będzie dalej zobaczymy...... trzeba sie wprawić najpierw :) thx
OMAM Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Tr3sor: Sam jestem dopiero na początku nauki, ale wiem jedno efekty,filtry i inne bajetry, powinni używać zawodowcy, tylko że oni w dużej mierze ich nie potrzebują.Pobaw się kolorami,spróbuj z nich wyćągnoć jak najwiecej a filtry traktuj jako dodatek nie na odwrót.
SansSerif Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 wciąż mam nadzieję że to wina tabletu :P . . . . . .
Marcin Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 kiedy bedize w 3d ? ;] a tablet mial ci przeciez robic za przegrodke miedzy monitorami ;] ale no niezle , fajny background no i to co jest na nim tez ..
Marduk Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 niezłe niezłe... zwłaszcza ostatnia w kolorze. Podobająmi się faktury i kolorystyka... chociaż światło na suficie jest troche nienaturalne...
tweety Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 w sumie cóż innego jak nie czołg :D fajna faktura :)
Amrun Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 cos minely mnie te ostatnie pracki w tym watku... SansSerif ostre te wnetrza... pzdr...
kolegaalek Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 hehe ciekawi mnie jedna rzecz Amrun...(odnośnie wątku do jakiego to wrzuciłeś) Ta praca ma być śmieszna, czy eksperymentalna? czy po prostu jesteś początkujący:>
yookeer Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 SansSerif - skad wziales ta tapete :D na scianach? ten wzorek? Amrun aaaaaale zabawne :P JoKeR
buczer Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 Amrun: szkoda tej skończonej głowy, ale dół - sam miód!
Rekomendowane odpowiedzi