Napisano 24 Styczeń 200520 l heh bawiłem sie w little ninje;] Wiem ze jeden but jest zupelnie inny od drugiego;] i cienie tez nie tego...
Napisano 26 Styczeń 200520 l Rzeczywiscie troche to litleninjowate ;) Znowu eksperymentuje Ja was bardzo przepraszam za ten czarny
Napisano 26 Luty 200520 l Do speed paintingu się nie nadaje bo za mało tu paintingu. Bardzo szybka pracka w illustratorze, troszkę pod bajerowana w PS. Eksperyment dla relaksu. ::edit:: poprawilem kolor samolotu - nie wiem co mi odbiło z różowym :)
Napisano 8 Marzec 200520 l Taka sobie szklaneczka zrobiona od podstaw w photoshopie. Zdjątko w tle lekko podretuszowane. Wiem że mało to realistyczne ale chyba w miarę ciekawe. Czas wykonania ... dzisiaj w wolnej chwili po szkole ;)
Napisano 19 Marzec 200519 l W koncu kupilem sobie tablet i oto moje pierwsze doswiadczenie z tym uzadzeniem.
Napisano 20 Kwiecień 200519 l Amrun- to jest piekne, zaatkalo mnie, ale pewnie troszke sie nasiedziales przy tym.pzdr
Napisano 20 Kwiecień 200519 l Taaa, ja juz widze jak Ty zbierasz te truskawki :P ;) Przyznaj sie nam, coz to za studio Cie zaprosilo i czy napewno chcesz zamieszkac w Hoolywood ;)
Napisano 14 Maj 200519 l takie cos sobie zrobilem w przerwie nad czolgiem w 3d, przyjemnie jest sie na chwile odciagnac od militariow :) edition: to w sumie fotomontazyk + w polowie mazgrane tlo myszka. Rybka jest z google. edition 2: tak mi sie spodobalo ze pomeczylem to i TUTAJ mozecie zobaczyc koniec. Pozdrawiam
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Myslę, że powinieneś traktować głowę bardziej jak bryłę, a nie krzywe kółko na papierze. W rękach nie baw się w palce. spróbuj potpatrzeć jak inny rysują ręce. Takie bryłki. Jakby im palce w jedno się stopiły. Takie stopy na rękach
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Nie traktuj postaci jako płaskiego obiektu, bo Ci wychodzi np. noga która jest bliżej pierwszego planu mniejsza od tej która znajduje się dalej...
Napisano 15 Czerwiec 200519 l chveti -> pracuj pracuj coraz lepiej ci to idzie... azazello -> no niepowiem oko cool ;) misiekhc -> szkoda słów........;) niedościgniony poziom...
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Ok , jestem początkujący więc się nie śmiać ...szkic ołówkiem...zrąbana jakośc bo mam stary skaner.To moja pierwsza jako-tako udana twarz.
Napisano 17 Czerwiec 200519 l wszystko jest ale mój skaner tego nie potrafi odwzorować ...jest za stary na taka dokladnosc :(
Napisano 21 Czerwiec 200519 l to moja pierwsza pracka ;/ nieiwm co zle co dobrze....... http://www.igopap-plus.pl/inne/x2.jpg
Napisano 21 Czerwiec 200519 l załamka - drugi dzień męczę tablet a wychodzą same kupy :) W tej pracy zminiłem kolory, bo jak ją skończyłem to wyglądała tak słodko - kiczowato że porzygać się było można... Teraz też jest kiepsko, ale wrzucam żebyście mogli się ze mną pośmiać - aha - jak macie jakieś rady to ja bardzo chętnie :) tr3sor - mi się podoba, ale kolory mocno kochają w oczy :)
Napisano 21 Czerwiec 200519 l thx niewiedziałem czy się nadaje tutaj, bo dodalem efekt do tego w ps cs2 ;/ niewiem narazie to jest moja pierwsza praca co będzie dalej zobaczymy...... trzeba sie wprawić najpierw :) thx
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Tr3sor: Sam jestem dopiero na początku nauki, ale wiem jedno efekty,filtry i inne bajetry, powinni używać zawodowcy, tylko że oni w dużej mierze ich nie potrzebują.Pobaw się kolorami,spróbuj z nich wyćągnoć jak najwiecej a filtry traktuj jako dodatek nie na odwrót.
Napisano 5 Wrzesień 200519 l kiedy bedize w 3d ? ;] a tablet mial ci przeciez robic za przegrodke miedzy monitorami ;] ale no niezle , fajny background no i to co jest na nim tez ..
Napisano 5 Wrzesień 200519 l niezłe niezłe... zwłaszcza ostatnia w kolorze. Podobająmi się faktury i kolorystyka... chociaż światło na suficie jest troche nienaturalne...
Napisano 1 Listopad 200519 l cos minely mnie te ostatnie pracki w tym watku... SansSerif ostre te wnetrza... pzdr...
Napisano 1 Listopad 200519 l hehe ciekawi mnie jedna rzecz Amrun...(odnośnie wątku do jakiego to wrzuciłeś) Ta praca ma być śmieszna, czy eksperymentalna? czy po prostu jesteś początkujący:>
Napisano 1 Listopad 200519 l SansSerif - skad wziales ta tapete :D na scianach? ten wzorek? Amrun aaaaaale zabawne :P JoKeR