MattMar Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) moooje jaajoo :D:D :P Edytowane 2 Marzec 2012 przez MattMar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 gruszki. drugie starcie z digitalowymi naturami :) o rady i uwagi barzo prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 MattMar - całkiem przyzwoite te Twoje jajo ;) Betiix - Super fajnie, ale te obrysy ! Stęskniłem się za martwymi więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Casseith Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 Trzeba powiedzieć ,że wysoki poziom tych martwych ostanio, aż się wstyd pokazywać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 8 Maj 2012 Share Napisano 8 Maj 2012 Takie tam na rozruszanie lapy po poltoratygodniowej przerwie od czegokolwiek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 6 Czerwiec 2012 Share Napisano 6 Czerwiec 2012 akrylowe jabco :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Hey ho. Kolejne podejście do malowania ludziów. Troche smudge tool'a było, ale nie wiem czy to dobre na dłuższą metę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Dobrze, że się nie rusza zbytnio - moja Funia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 sympatyczny szkic :) i psiak oczywiście też :D A tak konkretnie podoba mi się twoja kreska ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Wspaniała Funia! Kilkoma kreskami uchwyciłeś całą psowatość, jest on bardziej żywy niż niejeden psiak na wylizanym fotorealistycznym rysunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 (edytowane) Taki szybki poranny martwiak sprzed 2 tygodni: Edytowane 1 Sierpień 2012 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 @ICE ile czasu zajmuje Ci taki martwiak? swietny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 @ICE ile czasu zajmuje Ci taki martwiak? swietny jest Wiesz co, jesli dobrze pamietam zaczalem o 6 rano i skonczylem jakos tak 5 min po 7 ( wliczajac przerwe na zrobienie herbaty ) wiec okolo godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 No ICE faktycznie bardzo fajne to ostatnie. Też bym się dołączył ale nie mam gdzie martwej ustawić ani czym oświetlić:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 (edytowane) No ICE faktycznie bardzo fajne to ostatnie. Też bym się dołączył ale nie mam gdzie martwej ustawić ani czym oświetlić:( Dla chcacego nic trudnego Lucek, tlumaczac to sobie w ten sposob nigdy nie osiagniesz celu ! ;] Ja polozylem tubke kremu na zwyklej bialej kartce A4 na biurku, a wszystko oswietlone zwykla lampka z ikei. Maluj cokolwiek masz pod reka, jutro chcemy widziec tu obrazek ! ^^ Edytowane 1 Sierpień 2012 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 (edytowane) Ode mnie pen : ;) Edytowane 1 Sierpień 2012 przez Swiezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Sierpień 2012 Share Napisano 6 Sierpień 2012 Dla chcacego nic trudnego Lucek, tlumaczac to sobie w ten sposob nigdy nie osiagniesz celu ! ;] Ja polozylem tubke kremu na zwyklej bialej kartce A4 na biurku, a wszystko oswietlone zwykla lampka z ikei. Maluj cokolwiek masz pod reka, jutro chcemy widziec tu obrazek ! ^^ No dobra kolego. Jak mnie wywołałeś to teraz coś powiedz. Tylko nie bij;) Z 15 minut. Za cholerę nie mogę na tablecie namalować elipsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 6 Sierpień 2012 Share Napisano 6 Sierpień 2012 Lucek: najprosciej to pen toolem albo zaznaczeniem. Jak jestes purysta i asceta i brzydzisz sie takimi latwymi rozwiazaniami to mozesz tez tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 6 Sierpień 2012 Share Napisano 6 Sierpień 2012 Kolejny pen,szybko łatwo i przyjemnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Sierpień 2012 Share Napisano 6 Sierpień 2012 EC: Dzięki. Znam to oczywiście i potrafię w ten sposób wyznaczać elipsy. Problem polega na tym że o ile na papierze spoko rysuję je od ręki bez wykreślania to tablet jest pod tym względem zawodny, bo nie potrafię nim nawet płynnie połączyć tych punktów. W ogóle w dla mnie digital i ołówek to inne rzeczy niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 6 Sierpień 2012 Share Napisano 6 Sierpień 2012 Oho coś wątek zaczyna się ruszać :) Z tym malowaniem na tablecie tak to wygląda, można się wyćwiczyć oczywiście no ale, to nigdy papier nie będzie :) Z drugiej strony po to są te wszystkie narzędzia i skróty w programach graficznych żeby ułatwiały nam życie. Zawsze Lucek możesz zrobić kropę na osobnej okrąglakiem i transformować w elipsę :p Ale ja bym się tam tymi krzywymi krawędziami nie przejmował, to nie jest najważniejsze. zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 .., tak - a jak się za dużo rysuje cyfrowo, to później przed sztalugą się szuka ctrl+z :cool: "Podmalówka" z wczoraj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 Ode mnie sikor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrBone Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 (edytowane) Huh, no to jazda :P Witam, mój pierwszy post na forum, pomimo tego, że konto istnieje już jakiś czas :) Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś mógłby naprowadzić mnie czego powinienem unikać, a do czego się bardziej przyłożyć w moich prackach. Samemu trudno zauważyć, a opinia niezbyt obiektywnej populacji mojego domu jest 100% myląca :P I jakie ćwiczenia na początek polecacie. Jak na razie męczyłem sobie elipsy, próbowałem również z negative space, konturami, "zbrylaniem" przedmiotów i trochę perspektywy też się pojawiło. Jednak pomimo tak wielu różnorodnych ćwiczeń... czuję, że drepcę w miejscu, aczkolwiek może to tylko takie uczucie... :) Coby nie przedłużać: http://i.imgur.com/uq9NY.jpg http://i.imgur.com/oqdA7.jpg i dzisiejsze wypocinki: http://i.imgur.com/uh4al.jpg EDIT: Dodam jeszcze dzisiejsze zmagania z martwą i chyba założę teczuszkę... może tam będzie większy ruch :) http://i.imgur.com/kjQhE.jpg Edytowane 4 Wrzesień 2012 przez mrBone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 kiepawo to jabłko wyszło... a te jajka to takie pomidory :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolsga Napisano 8 Wrzesień 2012 Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Po długiej przerwie.. nic lepszego na rozruszanie nadgarstka jak trochę matrwej :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Bardzo spodobał mi się temat a zwłaszcza dlatego, że mam kilka starych bazgrołów, których daaaawno nie wyciągałem... Także wrzucam następujące: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 cebulki. 8-10minut na kazda. ale tu cisza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 5 Listopad 2012 Share Napisano 5 Listopad 2012 BetiiX dawaj w kolorze od razu. Ode mnie kostyrka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 resh na razie musze nabrac pewnosci, na kolor przyjdzie czas ;) kostka fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 (edytowane) Edytowane 13 Grudzień 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 fajne rzeczy kalberos mandarynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 15 Styczeń 2013 Share Napisano 15 Styczeń 2013 ćwiczonko na kolor wykonane cyfrowo , bo farby się pokończyły ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 16 Marzec 2013 Share Napisano 16 Marzec 2013 No zakładaj bo tu robie spam bez obrazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 16 Marzec 2013 Share Napisano 16 Marzec 2013 Może dałoby się to przenieść do teczki ? może Moderator pomoże ? ;) jak nie to przy następnym czymś zarzucę teką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Marzec 2013 Share Napisano 16 Marzec 2013 Gdzie masz tę teczkę, bo jest jeden wątek ale usunięty? I przenieść dyskusję czy tylko prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 6 Kwiecień 2013 Share Napisano 6 Kwiecień 2013 naturka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 26 Lipiec 2013 Share Napisano 26 Lipiec 2013 Wegiel w olowku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2013 Rysowanki z sesji organizowanych przez Richarda Hade Ta zdziebko podszopowana: i 30sekundowki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 13 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2013 Ten wątek umarł se naturalną? Z Alter Pose sprzed 3ch tygodni: Pierwszy i ostatni trochę podpicowane w szopie żeby lepiej wydobyć sylwetki i światło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wygibanygi Napisano 29 Grudzień 2013 Share Napisano 29 Grudzień 2013 2-3H screenshot windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 15 Lipiec 2014 Share Napisano 15 Lipiec 2014 Faktycznie wątek umarł, a szkoda;/. [/img] [/img] [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marekolszak Napisano 23 Sierpień 2014 Share Napisano 23 Sierpień 2014 motyw z dłońmi jest wspaniały najbardziej lubię motyw dłoni niemowlaka w dłoni ojca lub matki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi