Napisano 10 Październik 201014 l Uuuu. Dopiero teraz przejrzałem wszystkie prace i okazuje się, że mam bardzo podobny motyw do Mayer'a. Krzyczcie jeśli to duży problem. :) Więcej się nie powtórzy. Nie ma sprawy slukas, Twoja praca i tak jest niebo lepsza ;)
Napisano 12 Październik 201014 l Uçhisar - Turecka Twierdza wydrążona w tufowej skale, najwyższy punkt w Kapadocji, krainie która wygląda jak inna planeta. Jedno z miejsc które miałem okazję zobaczyć w tym roku. gdyby kogoś zainteresowało nieco informacji tutaj: http://www.turkeytravelplanner.com/go/CentralAnatolia/Cappadocia/uchisar/ szykuje się naprawdę niezła edycja! SBT77 współczuje zakładania sond ;)
Napisano 13 Październik 201014 l Obiecałem sobie, że teraz będę brał udział we wszystkich speed paintingach, żeby nabrać wprawy. Przy okazji Ortheza, gratuluję świetnej pracy z żabolem.
Napisano 13 Październik 201014 l Fajny temat, jakoś nigdy nie skupiałem się na malowaniu środowiska, a tu taka miła okazja by to naprawic. Niech będzie ode mnie
Napisano 14 Październik 201014 l no to i ja nie będę takim co nie dorzuca Póki co, jak dla mnie praca Slukasa najlepsza Edytowane 14 Październik 201014 l przez wroniec
Napisano 14 Październik 201014 l Godzinka, wiecej nie przeginam bo i tak juz po czasie Edytowane 14 Październik 201014 l przez OmeN2501
Napisano 15 Październik 201014 l ale piękne prace O.o ( jakieś pół gadziny ) Edytowane 15 Październik 201014 l przez mrozik26
Napisano 15 Październik 201014 l Nie chcę nic mówić, ale już chyba dzień po terminie. Sam miałem ochotę wrzucić, akurat dziś sobie machnąłem pejzaż ale za późno. ;)
Napisano 15 Październik 201014 l Autor Sonda już wisi. Dla niewidomych dodałem napis na górze sondy, ale napiszę jeszcze i tutaj. SONDA JEST WIELOKROTNEGO WYBORU. Jest to moja samowolna i umyślna decyzja. Jako że uprzednio znaleźli się pomysłowi głosujący w dwóch sondach na raz, uważam że przy dwóch równolegle idących sondach wielokrotny wybór jest jedynym rozwiązaniem, które nikogo w znaczącym stopniu nie faworyzuje. Dzięki za liczny odzew na mój temat w TSP :)
Napisano 16 Październik 201014 l Ja proponuje uczynić to stałą tradycją, niezależnie od ilości zgłaszających się :] Co Wy na to? Dla mnie ankiety wielokrotnego wyboru zawsze były ciekawsze i odrobinę bardziej sprawiedliwe.