Antain Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 proszę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Uuuu. Dopiero teraz przejrzałem wszystkie prace i okazuje się, że mam bardzo podobny motyw do Mayer'a. Krzyczcie jeśli to duży problem. :) Więcej się nie powtórzy. Nie ma sprawy slukas, Twoja praca i tak jest niebo lepsza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maax Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 wow. szykuje się świetna bitwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Uçhisar - Turecka Twierdza wydrążona w tufowej skale, najwyższy punkt w Kapadocji, krainie która wygląda jak inna planeta. Jedno z miejsc które miałem okazję zobaczyć w tym roku. gdyby kogoś zainteresowało nieco informacji tutaj: http://www.turkeytravelplanner.com/go/CentralAnatolia/Cappadocia/uchisar/ szykuje się naprawdę niezła edycja! SBT77 współczuje zakładania sond ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 to ja taki widoczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 troche za gorące to wszystko. sprobuj zroznicowac i bedzie wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Obiecałem sobie, że teraz będę brał udział we wszystkich speed paintingach, żeby nabrać wprawy. Przy okazji Ortheza, gratuluję świetnej pracy z żabolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariossan Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Fajny temat, jakoś nigdy nie skupiałem się na malowaniu środowiska, a tu taka miła okazja by to naprawic. Niech będzie ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 to i ja coś dorzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) no to i ja nie będę takim co nie dorzuca Póki co, jak dla mnie praca Slukasa najlepsza Edytowane 14 Październik 2010 przez wroniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Druga pracka i ta też pójdzie pod głosowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Ros bardzo ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 ros swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Aaaaaa juz dzis jest dedline?? FAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 rusz tylek Omen i wrzucaj.. bo trzeba sie czyms troche podjarac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) Godzinka, wiecej nie przeginam bo i tak juz po czasie Edytowane 14 Październik 2010 przez OmeN2501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 maciekG roz.......ł mi umysł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) ale piękne prace O.o ( jakieś pół gadziny ) Edytowane 15 Październik 2010 przez mrozik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 eh szkoda ze mi zaden pomysl nie wpadl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 No dobra jesio jeden , ten już ostatecznie pod głosowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Nie chcę nic mówić, ale już chyba dzień po terminie. Sam miałem ochotę wrzucić, akurat dziś sobie machnąłem pejzaż ale za późno. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 uuu , no cóż trudno , ważne że chęci się znalazły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 15 Październik 2010 Autor Share Napisano 15 Październik 2010 Sonda już wisi. Dla niewidomych dodałem napis na górze sondy, ale napiszę jeszcze i tutaj. SONDA JEST WIELOKROTNEGO WYBORU. Jest to moja samowolna i umyślna decyzja. Jako że uprzednio znaleźli się pomysłowi głosujący w dwóch sondach na raz, uważam że przy dwóch równolegle idących sondach wielokrotny wybór jest jedynym rozwiązaniem, które nikogo w znaczącym stopniu nie faworyzuje. Dzięki za liczny odzew na mój temat w TSP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 I dobrze bo przy takich ilościach ciężko się zdecydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Ja proponuje uczynić to stałą tradycją, niezależnie od ilości zgłaszających się :] Co Wy na to? Dla mnie ankiety wielokrotnego wyboru zawsze były ciekawsze i odrobinę bardziej sprawiedliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi