soda Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) Witam, wlasnie o 6 rano skonczylem postac na comikon. Oto i on:) Jesli beda jakies pytania to chetnie odpowiem. Edytowane 14 Październik 2010 przez soda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Dobre, dużo dobre, brakuje mi tylko screena z 2giej storny, np nie widać co tam ma z tę lewą ręką, brakuje też zbliżenia na twarz. A tak to super koleś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 bardzo fajne troche texture zielonego metalu mozna by podciagnac. odemnie -5 Acha co to zza engin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) Jacenty ten engine to Marmoset.... ********* sprawa, polecam. Latwo podglada sie model i wogle super. Edytowane 5 Listopad 2010 przez tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Well done jak już wiesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Jacenty ten engine to Marmoset.... Zajebista sprawa, polecam. Latwo podglada sie model i wogle super. tak myslalem i tez go czasem uzywam :) ale tyle tego jest dzis ze wole spytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) chcialbym by moja karta wytrzymala prace w 14mln tri ;) napis jak mniemam to i belive in god pisane bukwą czy buką czy czymś greckim ;P nie wyglada specjalnie dobrze szczegolnie z taka iloscia kropek. W kazdym razie porownujac do klasy modelu, ktory jest super. Edytowane 14 Październik 2010 przez olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Nice ass. Fajny, tylko dlaczego ostrze jest tak kanciaste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 ogolnie calkiem fajny odbior ale: z materialami to sie nie postarales kiepsko troszek wyglada tekstura butow w porowniaiu do reszty faldki pod cyckami wygladaja ne przekonywujaco 12 000 trojaktow a widac kanty na ostrzu! xD fajnie wyszly tekstury, szkoda ze material(chociaz moze spec albo normal) je troche psuja no ale to juz raczej nie WIP wiec nie potrzebnie sie rozpisuje ^^ brakuje renderu z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 e tam dla mnie jest naprawde zarabiscie. Ta metalowa lapa jest na mega wypasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 model jest naprawde super, tyle tylko ze te wklejone tlo na pierwszym obrazku strasznie drazni bo splaszcza wszystko, proponowal bym tlo wywalic i wrzucic go do jakiegos envira z silnika albo pozostawic sama postac na podstawie cylindrycznej ktora moze byc kawalkiem drogi albo jakims innym gruntem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Brawa za niespotykane u Ciebie tempo i zdecydowanie. Świetna interpretacja postaci, wygląda naprawdę super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Brawo - kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Modelik technicznie super i bardzo mi sie podoba. Jest tylko strasznie czysty i klarowny w porównaniu do konceptów. Gratki za ukończenie i czekamy na wynik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Heh bardzo fajny ;] na tej rączce i główce mogłeś chyba lepiej zagospodarować geometrię ale i tak jest spoko :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Swietne Zazdrosc mi jak patrze na takie prace, chcialo by sie wiecej i wiecej takich rzeczy ogladac : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 ladny ma sexi brzuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_-MADMAN-_ Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 No nawet mnie się podoba ;) Tylko ciekaw jestem na co Ty tam te 14mln trisów wywaliłeś? Szkoda, że nie miałeś więcej czasu, przez brak wykończenia broni (zwłaszcza tych jasnych metali) tak trochę "figurkowo" się zrobiło. Dobra, nie ma co się czepiać - fajna pracka, gratki i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 No i gratki fronta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 8 Listopad 2010 Autor Share Napisano 8 Listopad 2010 Dziekuje wszysytkim za opinie, wiem ze nie jest idealnie zrobiony i popelnilem kilka bledow, ale jestem zadowolony, bo chyba wkoncu chyba zrozumialem o co biega z nextgenowymi teksturkami. 14 mil latwo zrobic:P a maszyna z 3 GH Ramu pociagnela. 14 mil bylo na wielu subtulach a nie na jednym obiekcie. Ostrze faktycznie skiepscilem, ale o 6 rano takich pierdol sie nie dostrzega. Dzieki za fronta! Dziekuje mamie, zonie, synowi, chomikowi i rybkom za cierpliwoac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Perspektywa tła nie zgadza się z perspektywą modelu, najbardziej rzuca się w to oczy przy butach, sam model super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi