Thalion Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) Święto Zmarłych za nieco ponad tydzień, ponura pogoda, zmrok zapada szybko... myślę, że wszystko sprzyja temu by taki temat zagościł teraz w TSP... a jeśli wszystko pójdzie zgodnie z terminarzem to zwycięzca ozdobi główną stronę max3d akurat w przeddzień Halloween! ;] Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 27.10.2010 godz. 23:59. SONDA: od 28.10 do 29.10 (3 dni) Edytowane 19 Październik 2010 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGscape Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Ooo.. super temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Jeśli w tym temacie Nie zmaluje czegoś, to będzie to moja prywatna porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Jesli ktos potrzebuje inspiracji, to polecam: 1Halloween Roba Zombiego lub Carpentera 2Rodzina Addamsow 1 i 2 3Pogromcy duchow? w kazdym razie niezle filmy pasujace do swieta zeby nie odbiegac od tematu, to trzeba przyznac ze swietny pomysl dajacy szerokie pole do popisu, oj czuje ze znowu sie prace posypia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koton Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Halloween wredny komercyjny potworek, nazwalbys to po naszemu kruca ciekawe czy cos mi sie uda maznac na ta edycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 20 Październik 2010 Autor Share Napisano 20 Październik 2010 zawsze za rok możemy zrobić edycję "Dziady" albo coś podobnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Swieto Zmarlych ma sie jednak nijak do Halloween wiec upolszczanie tego wg mnie jest bez sensu - to dwie rozne tradycje o diametralnie roznym klimacie czy charakterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Dokladnie inne, ale dla mnie fajniejszy bylby wlasnie temat Dziady niz sztampowe halloween :) ale koniec z narzekaniem, trza sie do roboty wziac. powodzenia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klex Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Helou, oto moja propozycja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Ja też się dołączam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGscape Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 To ja tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 MGscape jak na razie jestes moim faworytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 (edytowane) coś mojego, tak mnie naszło w pracy na takie wielkie... :) Edytowane 22 Październik 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 (edytowane) Ufff, w końcu pracka bez dyni =]... edit: chociaż w zasadzie widzę dwie dynie. Potężne, jędrne, echhh... Edytowane 22 Październik 2010 przez emmilius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 chyba wolę podejście Uriela do tematu dyń ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 jest cyc, jest glowna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 Cukierek albo psikus!!! Na kolor zabrakło odrobiny czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 Podoba mi się podejście Uriela do kwestii Dyń :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavloksiezyc Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 helołin:D moje pierwsze starcie z Tygodniowymi speedami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 Jesienna deprecha i nuda sprawila, ze postanowilem dolaczyc sie do speedow:) Spadek formy depreche poglebil, ale co tam ;) PS + pedzle Kapitana Oczywistego ;) @MGscape: swietnie namalowana ta postac! @URiel: super buzka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Florian - fajne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 coś koło gadzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszolinda Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Cukier albo psikusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Rozumiem że kapturek ma cukrzyce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Ona po prostu potrzebuje... insuliny..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 (edytowane) Dynia musi być! Edytowane 23 Październik 2010 przez EthicallyChallenged Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Nioprox, co za pikna klinga, wykuj mi taka bo wlasnie skladam zamowienie! Reanimator, powinienes czesciej gosic w dziale 2D, zwlaszcza z nowymi malunkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 icecold, wierz mi, ze chcialbym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 @Icecold - ehhh stary, miałem taką na ścianie kiedyś, wysłałbym ci ją ale jakaś mała w czerwonym wdzianku mi ukradła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 dezzed - super :D , cukierek rlz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 kruca werszcie cos pod moje klimaty :) Norden pierwsza klasa. moze tylko troszke za ciemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 ortheza...>// nom już nie miałem za bardzo czasu żeby popajacować ze światłem po lewej... w sumie wyszło godzina 20min...chwale sobie te speedpaintowe mini bitwy... troszke sie przy nich nauczyłem... obserwując innych i walcząc z czasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobrotek Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Norden, świetna praca. Dopiero przy dłuższym patrzeniu widać szczegóły na pierwszym planie, ale klimat - rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Norden - Niesamowity klimat piekna praca , tylko nie mogę odnaleźć tego halloweenowego kontekstu ( może chodzi o film ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsaroth Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Mi sie praca nordena kojarzy ze scena diablo jak kometa spada^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Mi sie praca nordena kojarzy ze scena diablo jak kometa spada^^ Rotfl , również z diablo ją od razu skojarzyłem , taki klimat lubie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Norden, miazga. Dołączam się do zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 (edytowane) To ja dorzucę coś od siebie w tym klimacie :) Uhh- ale wyścig z czasem. Może nawet przekroczyłem czas o pare minut. Edytowane 24 Październik 2010 przez GrzegorzPrzybys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 o w mordę Panie Grzesiu... o_o to wygląda jak fota... masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 nooo. to teraz mam kłopot z wyborem. Grzegorz, świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 A to nie jest wlasnie podmalowane foto?:) Klimatyczne bardzo tho. Super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Wow, jaki klimat. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Grzegorz przybył i pozamiatał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 lipa trochę bo z aparatu ;/ Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi