Napisano 19 Październik 201014 l Święto Zmarłych za nieco ponad tydzień, ponura pogoda, zmrok zapada szybko... myślę, że wszystko sprzyja temu by taki temat zagościł teraz w TSP... a jeśli wszystko pójdzie zgodnie z terminarzem to zwycięzca ozdobi główną stronę max3d akurat w przeddzień Halloween! ;] Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 27.10.2010 godz. 23:59. SONDA: od 28.10 do 29.10 (3 dni) Edytowane 19 Październik 201014 l przez prrrszalony
Napisano 19 Październik 201014 l Jeśli w tym temacie Nie zmaluje czegoś, to będzie to moja prywatna porażka.
Napisano 19 Październik 201014 l Jesli ktos potrzebuje inspiracji, to polecam: 1Halloween Roba Zombiego lub Carpentera 2Rodzina Addamsow 1 i 2 3Pogromcy duchow? w kazdym razie niezle filmy pasujace do swieta zeby nie odbiegac od tematu, to trzeba przyznac ze swietny pomysl dajacy szerokie pole do popisu, oj czuje ze znowu sie prace posypia ;]
Napisano 20 Październik 201014 l Halloween wredny komercyjny potworek, nazwalbys to po naszemu kruca ciekawe czy cos mi sie uda maznac na ta edycje
Napisano 20 Październik 201014 l Autor zawsze za rok możemy zrobić edycję "Dziady" albo coś podobnego ;)
Napisano 20 Październik 201014 l Swieto Zmarlych ma sie jednak nijak do Halloween wiec upolszczanie tego wg mnie jest bez sensu - to dwie rozne tradycje o diametralnie roznym klimacie czy charakterze.
Napisano 21 Październik 201014 l Dokladnie inne, ale dla mnie fajniejszy bylby wlasnie temat Dziady niz sztampowe halloween :) ale koniec z narzekaniem, trza sie do roboty wziac. powodzenia wszystkim
Napisano 22 Październik 201014 l coś mojego, tak mnie naszło w pracy na takie wielkie... :) Edytowane 22 Październik 201014 l przez Uriel
Napisano 22 Październik 201014 l Ufff, w końcu pracka bez dyni =]... edit: chociaż w zasadzie widzę dwie dynie. Potężne, jędrne, echhh... Edytowane 22 Październik 201014 l przez emmilius
Napisano 22 Październik 201014 l Jesienna deprecha i nuda sprawila, ze postanowilem dolaczyc sie do speedow:) Spadek formy depreche poglebil, ale co tam ;) PS + pedzle Kapitana Oczywistego ;) @MGscape: swietnie namalowana ta postac! @URiel: super buzka:)
Napisano 23 Październik 201014 l Dynia musi być! Edytowane 23 Październik 201014 l przez EthicallyChallenged
Napisano 23 Październik 201014 l Nioprox, co za pikna klinga, wykuj mi taka bo wlasnie skladam zamowienie! Reanimator, powinienes czesciej gosic w dziale 2D, zwlaszcza z nowymi malunkami.
Napisano 23 Październik 201014 l @Icecold - ehhh stary, miałem taką na ścianie kiedyś, wysłałbym ci ją ale jakaś mała w czerwonym wdzianku mi ukradła
Napisano 24 Październik 201014 l kruca werszcie cos pod moje klimaty :) Norden pierwsza klasa. moze tylko troszke za ciemne.
Napisano 24 Październik 201014 l ortheza...>// nom już nie miałem za bardzo czasu żeby popajacować ze światłem po lewej... w sumie wyszło godzina 20min...chwale sobie te speedpaintowe mini bitwy... troszke sie przy nich nauczyłem... obserwując innych i walcząc z czasem...
Napisano 24 Październik 201014 l Norden, świetna praca. Dopiero przy dłuższym patrzeniu widać szczegóły na pierwszym planie, ale klimat - rewelka.
Napisano 24 Październik 201014 l Norden - Niesamowity klimat piekna praca , tylko nie mogę odnaleźć tego halloweenowego kontekstu ( może chodzi o film ? )
Napisano 24 Październik 201014 l Mi sie praca nordena kojarzy ze scena diablo jak kometa spada^^ Rotfl , również z diablo ją od razu skojarzyłem , taki klimat lubie :)
Napisano 24 Październik 201014 l To ja dorzucę coś od siebie w tym klimacie :) Uhh- ale wyścig z czasem. Może nawet przekroczyłem czas o pare minut. Edytowane 24 Październik 201014 l przez GrzegorzPrzybys
Napisano 25 Październik 201014 l A to nie jest wlasnie podmalowane foto?:) Klimatyczne bardzo tho. Super:)