adek Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Zapraszam do przeczytania nowego tekstu jaki pojawił się w dziale "Artykuły". Jest nim making of reklamy mleka HEJ. Autorem tekstu jest Karol Zakrzewski. Making of: reklama Mleka HEJ
olaf Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 fajnie się czyta, gratuluję debiutu, wyszło fajnie. szkoda ze opakowanie takie ze wsi i nie pomoże w sprzedaży ;)
plasti Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 no co ty? ja sobie niewyobrazam niczego innego na opakowaniu mleka niz krowa czy wies, no moze szklanka mleka, ale wole to pierwsze:]
Ulfar999 Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Pomysl fajny, w sumie to tez ,nie bardzo cie rozumiem olaf, Mleko przeciez powinno sie kojarzyc z "countryside". Wolalbys zeby sie kojarzylo z karaluchami biegajacymi po suficie przetworni mlecznej? Krowa wyszla troche plastikowo, no i generalnie Pan "goral" stapa z gracja jakbym z plecakiem szedl, troche to slabo zagral. Najlepiej z wszystkiego to goralka wyszla.
Kris_R Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Bardzo przyjemny making of i świetna realizacja do portfolio! Dzięki za wnikliwy opis różnych technicznych aspektów i problemów z jakimi przyszło Wam się zmierzyć. No i czekamy na kolejny opis z najnowszych realizacji! :)
zeet Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Krowa wyszla troche plastikowo, no i generalnie Pan "goral" stapa z gracja jakbym z plecakiem szedl, troche to slabo zagral. Mleko teraz też jest plastikowe w smaku , tak że jaki produkt taka reklama .
Ulfar999 Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 zeet w sumie z tym to pewnie masz racje, chociaz plastiku nie jadam :D
olaf Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 chodzi o dopasowanie opakowania do sprzedaży na półce a nie wygląd sam w sobie. jest źle zaprojektowane pod kątem merchandisingu i po animacji (nie tej tylko takiej marketingowej z paniami stojącymi przy półce) sprzedaż spadnie znacznie bardziej niż powinna.
Ulfar999 Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Olaf ja nie wiem, ja nie jestem marketingowcem ale reklama poprostu jest taka na ile stac tych ktorzy ja robia, w sumie to co mozna tu innego? Jakies wodotryski w reklamie zwyklego mleka? Mleko to obecnie biala woda, popatrz na reklamy Zywca. Wcale nie sa lepsze, jakies gory w tle troche trawy sterylnie czysta woda, jasny ksiezyc i swiezy wiatr itd itd.
Traitor Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Bardzo dobra robota, nie wiem o jakim plastiku mowa. Reklama czysta, przyjemna, z lekkim jajem.
olaf Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 ja napisałem ze reklama jest fajna. tylko szkoda ze opakowanie nie pociągnie tego wrażenia dalej. Nie wiem czy znam się na wszystkim czy tylko na tym za co mi płacą, fajnie jak to pierwsze byłoby prawdą ;) chodzi o to, ze grafik nie powinien projektować opakowania. od tego są projektanci. ale nie chce mi sie ciagnac oftopu, wypowiedziałem sie, bo szkoda tak fajnej reklamy na takie opakowanie. tak jak napisał KrisR dzięki ze opisaliście problemy jakie Was spotkały w pracy z materiałem.
SYmek Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 E tam! Znam tego górala, Maciek spokojnie by krowę podniósł ;) Dzięki za info! skk.
slowmotion Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 swietna robota. swietny making of. pzdr
olaf3de Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 Karol jak już mówiłem...duży szacun za dobrze zrobioną robotę. Good Job ! Pozd. dla Televisora.
Nezumi Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 Pjikno robota... ze hej! Uoby wom pany to mlecko za te swoje dudki kupowaly - ino mie martwi ze serwatki sie zrobic z tego nie da bo psie krwie dolywajom tam cegos cy gotujom... Syra nie zrobis chocbys sie zebzdzil. Nie to samo mlecko co prosto z dyyyydka, paaaaanie! A tom krowe to jo znom - Malina jej dali. Letka taka bo sie jablek uobzarla i gazy mo to sie unosi.
FOKUZ Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 świetne, bardzo mi się podoba :) efekt podwójny ponieważ bardzo lubię krowy :)
Grave Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 Spoko, tylko światło nie gra... Nie no jaja sobie robię. Gratuluję świetnej roboty? ;)
ZbyszekLLL Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 (edytowane) Swietna robota. Ale jak to mozliwe, ze mniejsze studio moze opedzic takie hardcorowe zlecenie w kilka osob w czasie produkcyjnym? Edytowane 25 Listopad 2010 przez ZbyszekLLL
olaf3de Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 Swietna robota. Ale jak to mozliwe, ze mniejsze studio moze opedzic takie hardcorowe zlecenie w kilka osob w czasie produkcyjnym? ...czasami jest tak że pewnym ludziom zależy na tym co robią i jak robią... ...czasami wystarczy niewielu żeby zrobić wiele...
bartolomeo Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 hehehe... referencje z noszeniem żony bardziej mi się podobały :D
FlexiZ Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Świetny link Ropa Areklama wyborna, gratulacje!!
Rekomendowane odpowiedzi